Predvideni sastavi za veceras:
Ne svida mi se nimalo ova postava,Pyatov je za mene jedna velika prevara,kako li taj godinama brani za Shakhtar ostat ce mi enigma,doduse do Rybkine suspenzije bio je rezerva..
Rakitskiy na klupi koji je bolji stoper i od Khacheridia i Mykhalika,morao je on biti jedan od stopera a jedan od ove dvojice sa njim u tandemu.
Nazarenko u prvoj postavi pored zivog Ailyeva
Neocekivan izbor u napadu,bez Milevskyog i Shevchenka.
Shevchenko na klupi,vjerovatno ga cuva za posljednih pola sata,no on ce za mene i sa 50 godina biti opasniji od ostalih napadaca Ukrajine.
Devic je zanimljivo rjesenje,prizeljkivao sam da dobije sansu,strasno neugodan napadac,e sad ovo je ipak Euro,vidjecemo koliko zapravo vrijedi na ovome nivou.
Pozitivna stvar:Krila Yarmolenko i momak sa moga avatara
Ova ekipa ima dosta slabosti,rekao bi i previse,ali ako ovaj krilni dvojac bude raspolozen za igru biti ce velikih problema za Svedane.
Sto se tice Svedana,cini se da oni veceras smatraju zadovoljavajucim samo 3 boda,jer krecu izuzetno ofanzivno
Ekipa bez klasicnog zadnjeg veznog s obzirom da je Wernbloom ostao na klupi,iako se na papiru cine kvalitetniji od Ukrajinaca ipak mozda bi ih moglo kostati ovako ofanzivna postava,da vidimo i tog Elma,cime je zasluzio da se povezuje s toliko velikih klubova.
Edit:Prema posljednim informacijama Shevchenko ipak igra u prvoj postavi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.