Visoko rangirano trener Felix Magath doveo Wolfsburg iznenađujuće do naslova Bundeslige posljednji mandat, najavivši prije njegova odluka da napusti Wolfe za FC Schalke 04 Gelsenkirchen outfit.dzenidm je napisao/la:ima li iko problema sa goal.com , svaki put me izbaci, ako nekom nije mrsko da mi nalijepi ovu izjavu danasnju od magatha kome radi goal.com
56-godišnji je napravio sasvim pristojan početak na njegov novi tim, koji trenutno sjedi treća je na tablici lige. U petak, Magath se susreće sa svojim bivšim poslodavcima na Veltins Areni, a on je više nego sretan da vidi svoje bivše kolege opet.
"Ja sam obličje naprijed to viđenje moje stare igrača opet. Tim da sam sagradio i imao sam dobar radni odnos s klub u dvije godine sam bio tamo. Bili smo vrlo uspješni. Nisam vidio bilo koji od mojih bivših igrača jer sam otišao ", rekao je Magath Schalke službene web stranice.
"Međutim, to je samo igra kao i svaka druga. Želimo tri boda da cementa naš položaj na vrhu tablice. Mislim da imamo dobre šanse, jer ćemo biti svježiji od njih. To je skoro točno ista ekipa kao i prošle sezone. i pregršt novih pojačanja nisu mi nepoznata.
"Njihove tri poraza došli protiv odlične ekipe i da su barem jednako dobra kao opozicija, ako ne i bolje, u tim igrama. Bilo bi jako pogrešno reći da smo u krizi. Oni još uvijek sposoban za pobjedom nikoga.
"Vi nikada ne može zadržati Zvjezdan Misimović i Edin Džeko u potpunosti pod kontrolom, a oni su uvijek u stanju bodovanje. Ali, mi ćemo biti u potrazi za napad, previše, jer su Wolfsburg bore na leđa. Statistike pokazuju da oni iskusiti jedan ili dva problema postoje u ovom trenutku.
"Mi smo se staviti na show za fanove jer nam je dao odličnu podršku u Kölnu prošle nedjelje. To će stvoriti vrstu atmosfere moramo unutar Arene ako želimo postići naše uzvišene ciljeve."