Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 15:48

dzenidm je napisao/la:ima li iko problema sa goal.com , svaki put me izbaci, ako nekom nije mrsko da mi nalijepi ovu izjavu danasnju od magatha kome radi goal.com :)
Visoko rangirano trener Felix Magath doveo Wolfsburg iznenađujuće do naslova Bundeslige posljednji mandat, najavivši prije njegova odluka da napusti Wolfe za FC Schalke 04 Gelsenkirchen outfit.

56-godišnji je napravio sasvim pristojan početak na njegov novi tim, koji trenutno sjedi treća je na tablici lige. U petak, Magath se susreće sa svojim bivšim poslodavcima na Veltins Areni, a on je više nego sretan da vidi svoje bivše kolege opet.

"Ja sam obličje naprijed to viđenje moje stare igrača opet. Tim da sam sagradio i imao sam dobar radni odnos s klub u dvije godine sam bio tamo. Bili smo vrlo uspješni. Nisam vidio bilo koji od mojih bivših igrača jer sam otišao ", rekao je Magath Schalke službene web stranice.

"Međutim, to je samo igra kao i svaka druga. Želimo tri boda da cementa naš položaj na vrhu tablice. Mislim da imamo dobre šanse, jer ćemo biti svježiji od njih. To je skoro točno ista ekipa kao i prošle sezone. i pregršt novih pojačanja nisu mi nepoznata.

"Njihove tri poraza došli protiv odlične ekipe i da su barem jednako dobra kao opozicija, ako ne i bolje, u tim igrama. Bilo bi jako pogrešno reći da smo u krizi. Oni još uvijek sposoban za pobjedom nikoga.

"Vi nikada ne može zadržati Zvjezdan Misimović i Edin Džeko u potpunosti pod kontrolom, a oni su uvijek u stanju bodovanje. Ali, mi ćemo biti u potrazi za napad, previše, jer su Wolfsburg bore na leđa. Statistike pokazuju da oni iskusiti jedan ili dva problema postoje u ovom trenutku.

"Mi smo se staviti na show za fanove jer nam je dao odličnu podršku u Kölnu prošle nedjelje. To će stvoriti vrstu atmosfere moramo unutar Arene ako želimo postići naše uzvišene ciljeve."
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 15:50

rob do bagro je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:ima li iko problema sa goal.com , svaki put me izbaci, ako nekom nije mrsko da mi nalijepi ovu izjavu danasnju od magatha kome radi goal.com :)
Visoko rangirano trener Felix Magath doveo Wolfsburg iznenađujuće do naslova Bundeslige posljednji mandat, najavivši prije njegova odluka da napusti Wolfe za FC Schalke 04 Gelsenkirchen outfit.

56-godišnji je napravio sasvim pristojan početak na njegov novi tim, koji trenutno sjedi treća je na tablici lige. U petak, Magath se susreće sa svojim bivšim poslodavcima na Veltins Areni, a on je više nego sretan da vidi svoje bivše kolege opet.

"Ja sam obličje naprijed to viđenje moje stare igrača opet. Tim da sam sagradio i imao sam dobar radni odnos s klub u dvije godine sam bio tamo. Bili smo vrlo uspješni. Nisam vidio bilo koji od mojih bivših igrača jer sam otišao ", rekao je Magath Schalke službene web stranice.

"Međutim, to je samo igra kao i svaka druga. Želimo tri boda da cementa naš položaj na vrhu tablice. Mislim da imamo dobre šanse, jer ćemo biti svježiji od njih. To je skoro točno ista ekipa kao i prošle sezone. i pregršt novih pojačanja nisu mi nepoznata.

"Njihove tri poraza došli protiv odlične ekipe i da su barem jednako dobra kao opozicija, ako ne i bolje, u tim igrama. Bilo bi jako pogrešno reći da smo u krizi. Oni još uvijek sposoban za pobjedom nikoga.

"Vi nikada ne može zadržati Zvjezdan Misimović i Edin Džeko u potpunosti pod kontrolom, a oni su uvijek u stanju bodovanje. Ali, mi ćemo biti u potrazi za napad, previše, jer su Wolfsburg bore na leđa. Statistike pokazuju da oni iskusiti jedan ili dva problema postoje u ovom trenutku.

"Mi smo se staviti na show za fanove jer nam je dao odličnu podršku u Kölnu prošle nedjelje. To će stvoriti vrstu atmosfere moramo unutar Arene ako želimo postići naše uzvišene ciljeve."
mozel kralju izvorno na engelskom, ozb

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 15:51

Evil Genius je napisao/la:ma nije on ni toliko los trener kolko ga vi predstavljate, wolfsburg ima K od odbrane i da su pametni da uzmu kvalitetnog desnog beka i jos jednog stopera uz barzaglija bili bi sila od ekipe . . .
Ma i gori je trener nego i sto ga predstavljamo.
Tip zbog one titule ima i previse kredita.
Mada ko imalo duze prati BL.Znace da je Stutgart a i taj Veh ni kriv ni duzan osvojio tu titulu.
I to vise zbog slabih igara na kraju drugih kandidata nego zbog nekog kvaliteta trenera ili ekipe,pogotovo trenera.
Ocit primjer daljneg toka tog kloca Veha lezi u tome da se taj stutgart osramotio u LS i onda ga doveo na 15 poziciju u desetak kola.Babel koji nije imao ni trenersku licencu a kamoli nekog iskustva sa tom istom ekipom u nastavku do samog kraja ih je vodio cak i na titulu.
Veh je sretan koliko i tezak ali nakon ovoga,kad ga svi procitaju nece imati mjesta ni u Dinamu iz Drezdena.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 sep 2009, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 15:52

Highly-rated coach Felix Magath surprisingly led Wolfsburg to the Bundesliga title last term, before announcing his decision to leave the Wolfe for Gelsenkirchen outfit Schalke 04.

The 56-year-old has made quite a decent start at his new team, who currently sit third on the league table. On Friday, Magath meets his former employers at the Veltins Arena, and he's more than happy to see his former colleagues again.

"I'm looking forward to seeing my old players again. I built that team and I had a good working relationship with the club in the two years I was there. We were very successful. I haven't seen any of my former players since I left," Magath told the official Schalke website.

"However, it's just a game like any other. We want the three points to cement our position at the top end of the table. I think we have a good chance because we'll be fresher than them. It's almost exactly the same team as last season. And the handful of new signings are not unknown to me.

"Their three defeats have come against excellent teams and they were at least as good as the opposition, if not better, in those games. It would be very wrong to say they're in crisis. They're still capable of beating anyone.

"You can never keep Zvjezdan Misimovic and Edin Dzeko completely under control, and they're always capable of scoring. But we'll be looking to attack, too, because Wolfsburg are struggling at the back. The statistics show that they're experiencing one or two problems there at the moment.

"We have to put on a show for the fans because they gave us excellent support in Cologne last Sunday. That will create the kind of atmosphere we need inside the Arena if we are to achieve our lofty goals."
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 15:55

rob do bagro je napisao/la:Highly-rated coach Felix Magath surprisingly led Wolfsburg to the Bundesliga title last term, before announcing his decision to leave the Wolfe for Gelsenkirchen outfit Schalke 04.

The 56-year-old has made quite a decent start at his new team, who currently sit third on the league table. On Friday, Magath meets his former employers at the Veltins Arena, and he's more than happy to see his former colleagues again.

"I'm looking forward to seeing my old players again. I built that team and I had a good working relationship with the club in the two years I was there. We were very successful. I haven't seen any of my former players since I left," Magath told the official Schalke website.

"However, it's just a game like any other. We want the three points to cement our position at the top end of the table. I think we have a good chance because we'll be fresher than them. It's almost exactly the same team as last season. And the handful of new signings are not unknown to me.

"Their three defeats have come against excellent teams and they were at least as good as the opposition, if not better, in those games. It would be very wrong to say they're in crisis. They're still capable of beating anyone.

"You can never keep Zvjezdan Misimovic and Edin Dzeko completely under control, and they're always capable of scoring. But we'll be looking to attack, too, because Wolfsburg are struggling at the back. The statistics show that they're experiencing one or two problems there at the moment.

"We have to put on a show for the fans because they gave us excellent support in Cologne last Sunday. That will create the kind of atmosphere we need inside the Arena if we are to achieve our lofty goals."
sta samo ov znaci za nase zmajeve, samo se bojim da zbog ovoga nece htjeti davati golove, jer su ovo vjerovatno procitali, stvarno divna stvar da te bivsi trener izdvoji od toliko igraca :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 15:57

Pa on ih je i doveo u Wolfsburg 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 15:59

harishp je napisao/la:Pa on ih je i doveo u Wolfsburg 8-)
on ih je sve doveo, ja mislim negdje oko 30 igraca da je doveo jbt

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 sep 2009, 16:08

dzenidm je napisao/la:
ajj 30 bogte...pa nije ni on abramovic

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 sep 2009, 16:16

jocker123 je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:
ajj 30 bogte...pa nije ni on abramovic
Nije ih on platio, samo odabrao i slozio :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 sep 2009, 16:32

tanzla je napisao/la: Nije ih on platio, samo odabrao i slozio :)
mislio sam nije predsjednik abramovic,jbg moja greska ali 30 je previse :) :)

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 16:44

pa jasta je bre 30, ak nije i vise magath doveo igraca u wolfsburg

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 sep 2009, 16:45

Woflsburg ima novca dovoljno, pa imaju beton sponzora, tako da su bez problema dali Magathu odrijesene ruke u sklapanju tima za velike domete, pa je ovaj doveo velik broj igraca i potrosio veliki novac, sto se na kraju i isplatilo :D

p.s. da imaju novca pokazali su i ove sezone kad nisu htjeli prodati Dzeku za 22 miliona ojra, sto su za bundesligu ipak ogromne pare.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 sep 2009, 20:50

dzeko za sada najbolji na terenu :)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 sep 2009, 20:52

imali ko link da na netu gledam
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 sep 2009, 20:54

TheManiacs je napisao/la:imali ko link da na netu gledam
ima na sopcastu

Channel - 30931
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 18 sep 2009, 20:55

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 sep 2009, 20:56

http://www.streaminglivesport.com/live/195.html e dobra slika ovdje ne prekida BGm
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 21:18

sta grafite zna promasiti to ne zna niko, hasebe klasa majkemi

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 sep 2009, 21:22

Dzeko igra odlicno veceras, samo mu fali gol, mislim da ce biti i gol veceras, imam neki osjecaj. Naprijed Dzeko
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DanijelTZ, Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.