Postao/la Papastathopoulos » 12 jun 2012, 19:02
koji sam ja debil, u pm se vratio odakle sam i izasao...danas na kafici s jaranom, kad doleti nekad treba i neki zvaljo...ja se odma zaljubio...kad mi podje neku pricu o eronetu i nekim tarifama, mobitelima od marku itd itd...i posto sam ja vise gledao u nju, neg sto sam je slusao, ja potpisem taj ugovor...nesto kao 9 KM mjesecno, imas 50 poruka dzaba, imas potrosit min tih 9 KM razgovora, za sedmicu dana dobijes neki glupi telefon koji je dual sim (mozes koristiti dvije kartice istovremeno i na obje si dostupan), a nakon 3 mjeseca mozes izabrati koji hoces telefon za marku, a to su sve ovi dobri telefoni...ugovor je na 2 godine....i ja i jaran potpisali pod dejstvom te trebe, jebla se u mater...citao sam da se ovaj ugovor moze ponistiti ako nisi aktivirao eronet broj koji sam dobio pri potpisivanju ugovora...a ako aktiviram broj, mogu ponistiti ugovor, ali moram platiti preostale 23 rate...tako da, za 3 dana aBd, odma u konjic u najblizi eronet centar da to ponistim...nadam se da ce moci...a ako ne mogne, moracu pucat k'o mevlid jbg...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan