Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 01:42

Ma to sam ja onako bubnuo. :lol:

Matri: Ne idem nigdje iz Juventusa.

Di Marzio: Paratici i agenti Van Persiea su u svakodnevnom kontaktu.

Dvije pozitivne vijesti prije spavanja, a evo i videa o našem maestru. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2012, 02:15

hmm vidis o Isli na beku lijevom nisam razmisljao. Mozda to i upali u 4-3-3..kod 3-5-2 ako je Konte gledao jucer tekmu ne gine nam Djakerini kao pojacanje na lijevom beku, i kidanje zivaca...sto se tice daljih pojacanja u odbrani od igre Bonucija na Euru i od toga sta je Konte zamislio za Islu zavisi dosta toga...jedino bih mozda doveo Astorija jos ako je free cisto da ne ojacamo Milan.

Sredina terena bi popunili Asamoa i taj Pogba ako vise dodje. Ostaju sad najdeficitarnije 2 pozicije, ofanzivni playmaker i klasicni spic. Tu smatram da ako nam Djovinko utekne napravili smo strasnu gresku. Treba ponuditi i 12-13 miliona za njega, prvo jer je nas igrac a drugo sto za 12-13 miliona sigurno necemo naci tako kvalitetnog igraca( osim ako bi se kockali sa povrijedjenim Rosijem).

u napadu ne bih volio RVP ni slucajno zbog njegovih povreda, neki kazu tako je isto bilo za Pirla i tako se pricalo za Pirla, mada situacija tu nije ni blizu ista. Pirlo je imao xy sezona u kontinuitetu bez vecih povreda, i jednu, jednu i pol tesku sezonu, dok je ovaj imao xy sezona u kojima propusti vise od 50% utakmica i jednu sezonu gdje je bio zdrav, tako da to sa te strane nije ni priblizno isto.

dakle: Kaseres, Djovinko, Isla (ako bude LB), Kolarov( ako je isli predvidjena druga uloga), Pogba, Asamoa, Astori, Djakerini, Kvani/Dzeko plus pola Veratija, El Kaduri, Leai itd itd..tesko ce to biti realizovati ali Marota se nalozio :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 12 jun 2012, 08:16

Nadam se da bismo mogli poslati ponudu za Eriksena kakav bi to bio posao , sjajan mladi igrac...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 08:20

Marchisio je napisao/la:Nadam se da bismo mogli poslati ponudu za Eriksena kakav bi to bio posao , sjajan mladi igrac...
Definitivno se i ja nadam al' ipak on ne bi imao mjesta u Juvetu osim ako cemo igrati formaciju sa prednjim veznim a znamo da nju Conte uopste ne forsira osim ako bi mozda momka gurnuli na krilo mada mu nije to prava pozicija....
Al' da se radi o extra talentu fakat se radi i za jedno 2 god bice najbolji prednji vezni na svijetu al' je i cifra koju je izvisio Ajax 25mil velika za jednog mladica i to je pravo kockanje po meni a i sam je izjavio da bi volio ostati jos jednu sezonu u Ajaxu....

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 jun 2012, 08:22

'Bem li vam trunje... :mrgreen: ... Husrev i Husref nije isto ;)

Bitno je da se mi razumijemo oko Stare Dame :D

Konopljanka dobar igrač, ako je Conte gledao očekujte da ga begeniše...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 jun 2012, 12:03

Juve, visite mediche per Nicola Leali

Omar El Kaddouri je gotovo riješena stvar, Bresci ide 4M + 50% Fausto Rossi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jun 2012, 12:10

slika

;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 12:28

Bilo je i vrijeme da se ozvaniči ovaj dolazak Lealija, njega smo mi doveli još u februrau, ako se ja sjećam. :mrgreen:

Iako je dogovoren prelazak Isle i Asamoaha u Juventus, igrači još uvijek nisu zvanično predstavljeni jer se klubovi ne mogu dogovoriti koji će igrači otići u Udinese. Pozzo bi najradije Marronea, kojeg Conte ne želi da proda, dok Juventus nudi Ekdala, Taidera i Sorensena. Jutros se spominje i Ciro Immobile.

Vidjet ćemo, ako Pogba dođe kod nas, onda će Marroneu biti još manja minutaža nego ove sezone, a opet ako ga pustimo da ide za par godina bi se mogla ponoviti situacija kao sa Giovincom.

Vjerujem da će klubovi naći neki dogovor kako bi se to što prije završilo. :mrgreen:

United traži 300 hiljada eura za Pogbu jer je prošao njihov omladinski pogon.

Najmrže mi je kad ovako zapne na nekim sitnim detaljima pa se sve maksimalno oduži. :mrgreen:
Željezničar ale!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 12 jun 2012, 12:29

Amauri > Mandžukić

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 jun 2012, 12:34

Meni sada nije jasno za koga bi igrao, i mi imamo 50% ugovora zasto ne bi igrao kod nas nego isao u Inter iako jos jednom kazem mi posjedujemo pola ugovora, kakvo to pravo ima Inter ili Parma ?
Alessandro Del Piero !

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 12 jun 2012, 12:47

[youtube][/youtube]
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 12:50

Ma ne mogu oni Giovinca dovesti, dovoljan je jedan poziv Marotte da to sve spriječi kao što je uradio kad su htjeli dovesti Verratija. To je samo očajnički potez Morattija da nam se kao osveti jer je Isla izabrao nas.

Izgleda da bi mogli imati problema sa proizvođačem naših dresova Nike. Oni su već izdradili dresove sa dvije zvijezdice koji bi se uskoro trebali naći u prodavnicama, pa se zato protiv natpisu 30 sul campo na dresovima jer bi morali raditi dupli posao. Iz Juventusa su zatražili da se uklone zvijezdice iznad grba i da se stavi ovaj natpis, ali Amerikanci čini se i nisu baš voljni da naprave te sitne korekcije na dresovima. Ali kako god, ovaj sudbonosni natpis, sličan onom Milanovom Il club più titolato al Mondo, se ne može nalaziti na dresovima u europskim utakmicama zbog zabrane UEFA-e.
Željezničar ale!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jun 2012, 12:54

pa ima ista prava kao i mi, do 22.og moraju se dogovoriti ili slati zapecacene ponude. ako je nama u cilju da zadrzimo Djovinka nema sanse da Parma moze ponuditi vise od nas, osim u ovoj situaciji ukoliko preko Parme ne bude nudio Inter.

ukoliko se ne uspiju dogovoriti sa Parmom treba poslati tu zapecacenu oko 10-12 miliona jer vrijedi on toliko( mada sumnjam da ce Marota igrati tako jer nema tu rata vec kesh :D ), ako oni ponude vise , mislim da nama ide taj novac i dobro bi nam doslo tih 10-12 miliona da ih usmjermo za neko dovodjenje mozda Jovetica onako kako Marota najbolje zna: 50% nekog igraca, 352 rate i metar drva iscjepanih.

sve u svemu, u toj soluciji ih Djovinko vjetovatno ne bi izasao ispod 17-18 miliona sto i nije tako jeftino, ali bi im sa Snajderom, Palasiom, zdravim Guarinom i jos nekim spicem definitivno preporodio igru.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 12 jun 2012, 13:04

Problem je u tome sto marotta ozbiljno nije nista govorio za giovinca tako da mozda i ne zele...a inter naravno moze pomoci parmi da kupe pola ugovora ako daju vise i onda ga proslijede interu....

Amauri > Mandžukić

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 13:06

U četvrtak je sastanak sa Parmom oko Giovinca, prve indicije govore da Marotta želi otkupiti Giovinca pa ga ubaciti u neki transfer.
Željezničar ale!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 jun 2012, 13:15

Što hoće Marotta sa Conteom da mi upropasti prelazni rok, džaba im svi transferi ako mi Gia ne vrate kući. :twisted:
Otkupit ćemo ga mi sigurno, i ako ga ne misle zadržavati, onda mu sigurno neće dopustiti da ide u konkurenciju.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 12 jun 2012, 13:27

Kad vidim aistenciju za Di Natalea, ne smije biti dileme oko njegovog otkupa. Takodje sam misljenja da se vraca u Juve jer igraca kao sto su Giovinico uvijek fali...

Asamoah se večeras vraća u Europu, a svi mozemo predpostaviti gdje i zbog čega... :D
The Old Lady is back on TOP...

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 12 jun 2012, 14:24

slika

:twisted: hoću ovu formaciju :twisted: :evil: :twisted: :twisted:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 jun 2012, 15:35

golden je napisao/la:slika

:twisted: hoću ovu formaciju :twisted: :evil: :twisted: :twisted:
slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 jun 2012, 15:40

Napokon i Leali ozvanican, idemo sad Asamoaha i Islu do kraja sedmice, a u narednim sedmicama i Pogbu.

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Conte ako bude htio Gia on stiže u Torino, nema Inter tu mnogo šta da se pita, a koliko sam čitao da je Marotta u dobrim odnosima sa upravom Parme, tako da će se to riješiti prije slijepi ponuda.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []