zizu1991 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:
a toliko nam i treba od Maicona,sezona eventualno dvije.
Smatram da bi ipak isplativije bilo, uslovno rečeno, da sada Real " kešira " za mladog DB koji se razvija, nego da daje novac za čovjeka koji će u " penziju " za godinu - dvije
Pa nismo mi Anzhy iz Mahačkale
" Dokaz " za " potkrijepljivanje " moje teze smatram da možemo tražiti u Marcelu, kojemu je tek 24 god, a " oduvijek " je u Realu
To je dokaz pravoga " scoutinga " i na tom principu smatram da bi Real trebao popuniti deficitarnu poziciju DB

svaka pozicija nam je popunjena na tom principu dugogodisnjeg plana sto vidimo s ovim ugovorima Di Mariji,Alonso itd.
za sezonu,dvije ce mozda biti vise dostupnijih i kvalitetnijih bekova.
ne treba pod svaku cijenu gledati krstenicu.
cist primjer Carvaljo,odradio gospodski sezonu i vise i nije trebalo od njega za pare koje je doveden.
isti slucaj za Maicona,a eventualni flop(nece vala bit flop) za ove pare i nije toliki problem.
mislim da bi njegovim dovodjenjem na vrijeme popunili to sto nam treba i rijesili samo odlaske.
Ramos 26,Varane 19,Marcelo 24,Coentrao 22,Khedira 24,Ozil 23,Di Maria 24,Nuri 23,Benzema 24,Higuain 24.
osovina je dovoljno jaka.
pored Maicona,mislim da bi samo trebali razmisliti o Javiu Martinezu i to je puna kapa

Pametno ulaganje je na sceni vec par godine a rezultate istog vidimo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.