Sportski komentatori

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 23:32

reds je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
reds je napisao/la:Ma bolje Bilić nego Marjan. Ipak, Marjan previše smara sa informacijama, bolje slušati ovog tupka. :lol:

Kako kome.

Meni licno recimo ne moze previse pameti skoditi koliko moze gluposti :lol:
Pa većini je moglo, pa sad kad je ovaj zasjeo kukaju. Tražili ste, gledajte. Ja se smijem kladiti da izgube bar polovinu gledatelja tokom prenosa utakmica zbog ovog čovjeka (ne mogu ga nazvati komentatorom).

Pa cuj, u ljudskoj psihi je da nikada covjek nije zadovoljan, a onda kada vidi da ima losije, kaje se...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jun 2012, 23:35

Kako god. Ionako na FTV-u i BHT-u rade toliko smotani komentatori da je to čudo jedno. Kad čujem gluposti koje valjaju Šuko, Bilić i kompanija dođe mi da ne gledam utakmicu nikako. Najbolji je Šuko. Sa loptom npr. Carragher, kaže: "Znamo kako dobar šut ima Carragher, može on zaprijetiti iz ove pozicije". :lol: :lol: :lol:
FK Pjetlovi

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 23:36

reds je napisao/la:Kako god. Ionako na FTV-u i BHT-u rade toliko smotani komentatori da je to čudo jedno. Kad čujem gluposti koje valjaju Šuko, Bilić i kompanija dođe mi da ne gledam utakmicu nikako. Najbolji je Šuko. Sa loptom npr. Carragher, kaže: "Znamo kako dobar šut ima Carragher, može on zaprijetiti iz ove pozicije". :lol: :lol: :lol:

Slazem se.
Sva sreca pa imam hrt, inace bih cijelo EP pratio preko interneta :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jun 2012, 23:40

reds je napisao/la:Ma bolje Bilić nego Marjan. Ipak, Marjan previše smara sa informacijama, bolje slušati ovog tupka. :lol:
Ma isto sranje drugo pakovanje, kad se sjetim utakmice 1/4 CL između Bayerna i Man Utd, dotični Marjan u trenutku dok na meču sjevaju šanse on razvezao priču o tome kako je Rooney upoznao svoju djevojku i kako je na hrastu urezao i love you.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jun 2012, 23:43

Ja većinu gledam na RTS-u, nema mi slike na HRT-u. Jah, dok mi naumpade. Danas mislim da je Kristić komentaris'o Engleska - Francuska. Kaže da Henderson nije igrao puno ni u Liverpoolu prošle sezone, tako da čudi što je ikako dobio poziv. Zar je toliko teško malo se pripremiti za utakmicu? :roll:

@Saurman da, to stoji, ali to se može popraviti. Reći mu da malo skrati nepotrebnu priču, te da se više koncentriše na utakmicu i riješen problem. A kako ovome pomoći? Nikako!

I btw. ne možeš u isti koš staviti njih dvojcu, nema teorije. ;)
FK Pjetlovi

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 11 jun 2012, 23:49

AboveTheLaw je napisao/la:Šalstrom :?
Čuo sam i na HRT-u da su ga zvali Šalstrom ili Čalstrom, nesto se ne sjecam sad najbolje. Isto kad je bio rukomet Kalmana su zvali Čalman :D .

Sa javnih emitera mogu slusati samo Majera, dosta korektno prenosi, ali samo prenosi Široki :mrgreen: . Prenosio je i RG sad i mogao se slusati.

btw. oni sa PTPC-a su dno.
Zadnja izmjena: RajKoothrappali, dana/u 12 jun 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 jun 2012, 23:50

Povlačiti paralelu između Bilića i Marjana :roll: priceFUCKIN'less

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 jun 2012, 23:56

http://translate.google.com/#sv|en|k%C3%A4llstr%C3%B6m

eto znaci ipak je ispravno Šelstrom :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jun 2012, 00:47

I Njemci govore Šelstrom, a bogami su donedavno svi govorili Kalstrom al haj :roll: :roll:

Jedino na Javnim emiterima što valja je Vlado Majer, al on se specijalizirao za košarku, i nekad Mustafa Radončić za rukomet, jer ljudi baš poznaju te sportove, a ovo ostalo je da bog sačuva :x

A kad malo razmisliš i koji će nam k.... komentatori kad i nemamo sporta na našim javnim emiterima, kad prođe Euro načekaćemo se na kaku utakmicu ponvo :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 00:55

legenda reala je napisao/la: A kad malo razmisliš i koji će nam k.... komentatori kad i nemamo sporta na našim javnim emiterima, kad prođe Euro načekaćemo se na kaku utakmicu ponvo :lol: :lol:
Pogotovo sada, kada im je OBN uzeo Ligu prvaka, sada pogotovo nećemo imati šta da gledamo na njima, jedino kada reprezentacija igrala, pa čekati od kvalifikacijske do kvalifikacijske utakmice za BHT :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 01:08

Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.

"Ulazimo u drugo poluvrijeme, rezultat iz open što kaže Baka Slišković"

Pa onda psovanje Pletikose na suigrače, kaže kralj ovo ne treba da prevodimo verujem da ste razumeli, a kolega će mu -
a možemo da prevedemo na hrvatski i na srpski :D

Smrt nacionalizmu !!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 jun 2012, 08:04

Saurman je napisao/la:
Ma isto sranje drugo pakovanje, kad se sjetim utakmice 1/4 CL između Bayerna i Man Utd, dotični Marjan u trenutku dok na meču sjevaju šanse on razvezao priču o tome kako je Rooney upoznao svoju djevojku i kako je na hrastu urezao i love you.

:lol: :lol:

Shrek romantik zesci :D

ontopic: Kvalitetnih komentatora slabo danas ima pogotov u BiH :)

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 12 jun 2012, 09:58

Titova-Juga je napisao/la:Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.

Pa onda psovanje Pletikose na suigrače, kaže kralj ovo ne treba da prevodimo verujem da ste razumeli, a kolega će mu -
Znam njih dvojicu, neces vjerovat da smo cimer i ja zbog njih dvojice cijelo prvenstvo u karlingu izgledali 8-) . Najbolje kad prikazu neke dvije babe i djeda na tribinama, sa nekim kapicama u bojama Švedske, a ovaj komentariše: "I evo ponovo švedskih huligana" :lol: :lol: :lol:
plač

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 11:35

Iskreno rečeno, prije svega, dođu ne pripremljeni na prijenos utakmice, pa onda ne poznaju kako se ispravno kaže ime nekoga igrača, pa šalju takve dezinformacije da je to ne moguće.
Sinoć na utakmici Francuska - Engleska ( de ) Bilić priča o Terryu i kaže da su se on i Ribery nedavno sreli na terenu, u finalu LP :) a Terry imao crveni karton, i šta bi mu čovjek na to napisao
Samo tuga, jad i čemer :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 jun 2012, 12:02

RajKoothrappali je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Kad smo vec kod dobrih i losih komentatora, meni su kraljevi ona dvojica sa Eurosporta, bas sam sad pogledao snimku meca Hrvatske na istoimenom kanalu.

Znam njih dvojicu, neces vjerovat da smo cimer i ja zbog njih dvojice cijelo prvenstvo u karlingu izgledali 8-) . Najbolje kad prikazu neke dvije babe i djeda na tribinama, sa nekim kapicama u bojama Švedske, a ovaj komentariše: "I evo ponovo švedskih huligana" :lol: :lol: :lol:
plač

Hahaha :D
Sjecam se na rukometnom prvenstvu u Hrv. prikazuju policajku na tribinama, i ovaj jedan govori.. auuu ova bi nas mogla uhititi

Smrt nacionalizmu !!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 jun 2012, 19:52

Kaže Kovinjalo Limberakis umjesto Limbersky. :lol: :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

High

Post Postao/la High » 12 jun 2012, 20:01

zizu1991 je napisao/la:Iskreno rečeno, prije svega, dođu ne pripremljeni na prijenos utakmice, pa onda ne poznaju kako se ispravno kaže ime nekoga igrača, pa šalju takve dezinformacije da je to ne moguće.
Sinoć na utakmici Francuska - Engleska ( de ) Bilić priča o Terryu i kaže da su se on i Ribery nedavno sreli na terenu, u finalu LP :) a Terry imao crveni karton, i šta bi mu čovjek na to napisao
Samo tuga, jad i čemer :)
Igor Kristić je sinoć bio komentator na toj utakmici o kojoj govoriš, nije Boris Bilić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 jun 2012, 20:52

Napokon Velid Spaho, barem se covjek uzivi, galami :mrgreen:
Zanemarimo greske, meni je poslije Sabahudin najbolji komentator u BiH.
:D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2012, 22:07

joj Spahe sad, zabi Poljska gol kad on :"Govorio sam o toj desnoj strani iz Borusije Plišek-Blaszczykowski" :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 12 jun 2012, 22:28

PLIŠEK-PIŠEK-PIŠČEK... Odluči se paramecijume jedan! :lol:
YNWA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.