Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- katalinski
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
a nesto kao onaj 3. celzijev bijeli ders...samo umjesto zute pruge staviti zuti trougao.
i kragnu izbaciti http://www.google.ba/imgres?hl=hr&sa=X& ... =65&ty=105" onclick="window.open(this.href);return false;
i kragnu izbaciti http://www.google.ba/imgres?hl=hr&sa=X& ... =65&ty=105" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajvatar
- katalinski
- Kontakt:
http://imageshack.us/photo/my-images/703/15891122.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
dodati one legea simbole u kockicama na rukave,skloniti kragnu...i mogao bi zanimljivi biti nekome ko se voli igrati dizajnera
dodati one legea simbole u kockicama na rukave,skloniti kragnu...i mogao bi zanimljivi biti nekome ko se voli igrati dizajnera
Ajvatar
- maxuz baxuz
- Kontakt:
A kad su ovakvi nevaljaju jel'de?panties je napisao/la:a ne znammaxuz baxuz je napisao/la:To su ti dresovi na koje su se haman svi forumasi grozili tokom cijelih kvalifikacija. Onda samo drugi sorc obuku i odjednom su pravo dobri! Haj' sad skontaj sta narod hoce.
ja se ovog dresa grozim.
a ovaj mi je lijep.

jel treba da nacrtam? stavila sam sliku koji meni ne valjaju, a drugi nek se oglase...
sto se tice kombinacije boja, bijela majica+svijetlo plavi sorc mi je ljepse, ali sto da ne i ovo sve bijelo.
sto se tice kombinacije boja, bijela majica+svijetlo plavi sorc mi je ljepse, ali sto da ne i ovo sve bijelo.
...
Ova kombinacija bijeli dres-plavi šorc bi trebala da bude naša domaća garnitura, i u njima trebamo igrati kad' god smo domaćini, ali i u gostima ako se boja ne poklapa s bojom domaćina. E sada, za vrijeme Ilje i Milana, a vala i naših slavnih ikebana Sulje i Ušketa, se stvorila atmosfera da ta bijela boja dresa podsjeća na ''preddejtonsku'' zastavu BIH, pa su kao zbog nove zastave, tolerancije i političke korketnosti naručili od LEGEA-e one nekakve plave dresove, pa još i one plave sa žutim nijansama, i na kraju skroz bijele..tako da više niko živ ne zna koja je domaća garnitura dresova naše reprezentacije. Mislim da Komitet treba napisati neku vrstu kodeksa u kojem pored ostalog treba i stajati tačka koja nam je konkretno domaća, a koja gostujuća garnitura dresova, i da se jednom zauvijek to završi bez obzira kojeg sponzora imamo.
Slazem se. Najljepsi nas dres ikad nazalost. Ovaj sorc je odlican kakav danas imamo.inacefindecko je napisao/la:![]()
I samo smo jednom odigrali u njemu(protiv Francuza) i vise izgleda necemo nikad.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
+1panties je napisao/la:jel treba da nacrtam? stavila sam sliku koji meni ne valjaju, a drugi nek se oglase...

ja mislim da Legea pravi samo jednobojne komplete (osim ako su kombinacije boja na dresu), Džeko na slici gdje je u bijelo-plavoj opremi faktički nosi opremu iz dvije garniture
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Okanite se plavo zute kombinacije.Bijela boja je nas dres.Pa zar jos nekome treba objasnjavatiEmir_BIH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Donnie Darko
- Kontakt:

Najbolji od Legea-e koji smo imali. Plavi mi nijedni nisu valjali.
Kako bi volio jedan ovakav dres, jednostavan i prelijep

Emir_BIH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grozno...

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Emir_BIH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svedska?
calcio je napisao/la:Emir_BIH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svedska?

-
- Kontakt:
Red je da se više riješimo legee, ako jedna hrvatska može imat Nike, što i mi nebi imali neku poznatu marku..stvarno mi je dosta ove legee što jest jest.
Svi smo mi zeljni vidjeti nase igrace u nekim "pravim" dresovima al djabe se nadate raja. Eto ako je neka pozitiva to je da nam kontrakt sa Legeom izlazi posle 2014 ali nebi me iznenadilo da se opet produzi. Mozda ga Munib iz Zenice potpise na neki nacin
No vidim ove sto prave dresove svoje na netu i stvarno neznam gdje vam je pamet kad praviti dres plavo/zuti. To je fuj. Nasi ce dresovi uvjek biti plavo/bijeli, tacka.

No vidim ove sto prave dresove svoje na netu i stvarno neznam gdje vam je pamet kad praviti dres plavo/zuti. To je fuj. Nasi ce dresovi uvjek biti plavo/bijeli, tacka.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako ti to kazes jedna Hrvatska...Kao da se tu ne radi o top 10 reprezentaciji po FIFA-inoj listi...I ja bi volio bolje dresove,ali nema jakih sponzora bez velikih takmicenja...Sve svojim tokom...AboveTheLaw je napisao/la:Red je da se više riješimo legee, ako jedna hrvatska može imat Nike, što i mi nebi imali neku poznatu marku..stvarno mi je dosta ove legee što jest jest.
-
- Kontakt:
pa šta oćeš i mi smo 20 , dva puta za redom baraž, nismo mi više tršljuga ko prije..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Ovdje ide zlatna i plava jer nam je takav grb saveza i fino bi islo sa cijelom bijelom bojom.

Ovo sam ja nesto na brzinu radio, i ja bih licno volio da imamo neke od ovih kombinacija jer su bolje od trenutnih(opet meni

edit:

Sa oficijelne stranice Jome, dvije varijente(gostujuci i domaci) koji bi uz neke manje prepravke bili dobri za nase.
A i nisu skupi tako da savez ne bi imao problema sa sabiranjem novaca za dresove

Celik!3,2,2.
Dobili i mi konacno Legeu.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7784_n.jpg
Kvalitet opreme na mnogo vecem nivou nego sto smo imali kod Nikea,a estetski takodje to lepo izgleda.
Tako da sve se moze kad se hoce,pa tako da i kod Legee imate odlicne dresove.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7784_n.jpg
Kvalitet opreme na mnogo vecem nivou nego sto smo imali kod Nikea,a estetski takodje to lepo izgleda.

Tako da sve se moze kad se hoce,pa tako da i kod Legee imate odlicne dresove.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.