Sretno!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel ti cujes sebe?!? Ko je rekao doradjivati!? Ako nam ne trebaju klipovi sto se onda neko "trudi" uopste??csh je napisao/la:Kao da je bitno kakav je klip,sta treba ga doradit da budemo ''bolji''.Ne lupetajte,da je srece nista se nebi snimalo.Za sta sluze klipovi,da bi neko drkao na neku grupu,ili srao po istoj.Dajte moslim vas prestanite srati po necijem trudu,cuj ispadamo bolji ili losiji,majko mila!Seyo_TM je napisao/la:
Zadnja dva klipa nase tribine...ne kontam sta predstavljaju...prezentaciju navijanja na tekmi (onda je lose a znam da tako nije bilo, posebno travnik) ili kao domaca zadaca ljudima koji neznaju ovu "pjesmu" da kuci nauce...
Da me neko pogresno ne shvati, nije ovo kritika momcima koji navijaju nego koji snimaju i edituju...jbg ovako ispadamo kao pravo losi navijaci (dosadni i nezainteresovani) a svi znamo da je to nidje veze.
PS sutra je zelji rodjendan,jos jedan od razloga za dobru festu!
POTPIS od prve do zadnjecsh je napisao/la:Vidi buraz,marketing je jedno a ovo o cemu ti pricas nema veze sa tim.Znam ja dobro sta je marketing,kakav tube,scena nam i jest u kurcu zbog takve ''regrutacije'',pun mi ej **** malaca koj9i se po tribini dozivaju nickovima sa raznoraznih foruma,upoznati nekoga preko neta nije isto kao upoznati nekoga dijeleci zadnju pivu sa njim,ili pogurat nekoga za karte.Odoh ja daleko od biti rasprave ali internet je unistio taj neki duh,kakva prezentacija,kakv marketing na netu,za edukaciju(samo u jednom dijelu)je dobar,ostalo tribina i samo tribina!Zivio ti meni!
Što bolan lupaš gluposti, klub je tada pomjerio utakmicu na 20.30, a to je bilo skoro sat vremena poslije iftara, i ljudi su iftarili i došli,znam jer sam i sam tako uradio....volim Želju, ali neću doći jer želim da posljednji iftar u mjececu Ramazanu provedem sa svojom porodicom, ako Bog da možda ću doći na drugo poluvrijeme, jer jako sam malo propustio utakmica u zadnjih 30 godinakalimero je napisao/la:Protiv Zrinjskog je isto Iftar bio 20 min poslije pa je 10000 doslo ko voli Zelju doce bez obzira na sve.
csh je napisao/la:Da nam budes ponosan i vjecan,kakve veze ima sve ostalo....zeljo,pa sve ostalo!!!
jocker123 je napisao/la:csh je napisao/la:Da nam budes ponosan i vjecan,kakve veze ima sve ostalo....zeljo,pa sve ostalo!!!
ciganski potez uprave ja ne idem ni dosta likova sto su redovni a poste nece docinikad_izvini je napisao/la:Sretan rođendan KLUBU !
Samo da objasnim ovim što kukaju za termin utakmice. Ponuđena su dva termina za ovu utakmicu prije početka sezone, 16 i 19 h; S tim da je Željo uzeo sve noćne utakmice, izabran je termin u 19 h. Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Paromlinac, sebalos i 60 gostiju.