[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Koji je ovo kralj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i zalijem rasolom isro bi jednjak a kamoli ostale organeLBJ MVP je napisao/la:@konfucije predstavi se![]()
@heller uzmi milkos mlijeko 0.9 m.m. proljev od njega zagarantovan
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koja bi to sraćka bilaHeller je napisao/la:i zalijem rasolom isro bi jednjak a kamoli ostale organeLBJ MVP je napisao/la:@konfucije predstavi se![]()
@heller uzmi milkos mlijeko 0.9 m.m. proljev od njega zagarantovan![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re:
zanima me sveHass je napisao/la:Dje ste raja@Papastathopulos,brate,sta te zanima u vezi ovog ugovora, i mene su bili izlevatili,al ja se izvukoh
jos si ti iz konjica, trebace mi i to, ako isao u taj vas eronet centar, da me uputis dje je
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi, je li ono "hang out" na engleskom "izaći (s nekim)"
- legenda reala
- Kontakt:
Tako je momci, to se traži ignorišite Gazi Husrefa, niko ga nije ni primjetio, a kamoli da je citirao, aferim 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odakle si ti???
.. Ma ja sam ljetos bio uzeo taj broj,al poenta je u tome,da ga ne aktiviras..Jesu li i tebi slikali licnu???
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Legendo,jes vidio sta uradismo Barci u basketu???:lol:
; P.S. Ko je taj Husrefbeg,i sto ga ignorisete??? 
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
iz jablaniceHass je napisao/la:Odakle si ti???.. Ma ja sam ljetos bio uzeo taj broj,al poenta je u tome,da ga ne aktiviras..Jesu li i tebi slikali licnu???
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
On nije vrijedan pažnje, zato ti nemam potrebe govoriti ko jeHass je napisao/la: P.S. Ko je taj Husrefbeg,i sto ga ignorisete???
A ignorišemo ga zato jer je uvrijedio kralja
E moj Ćema koji si ti papučar, kako te lahko ženske obenđijaju, pa jbt ti bi i milion prokocko za sekundu zbog kake dobre ženske
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pitam se ja što se @legenda ulizuje ovoj dječurliji i školarcima. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu.![]()
![]()
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovo niko ništa ne piše, daj ljudi aktivirajte se malo 
I ovog napuhanog iz Banovića na ignore ni on nije vrijedan pažnje, pravimo se koda ništa ne pišu
I ovog napuhanog iz Banovića na ignore ni on nije vrijedan pažnje, pravimo se koda ništa ne pišu
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nemoj me oslovljavati tako, matere ti.LjumanM95 je napisao/la:Pa gdje si Husrefe bjelančevino pitaru kralju?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pokupio mu babarogu.![]()
![]()
![]()
Šta ovaj od slijedeće sezone drugoligaš priča?Ovaj post je postao/la legenda reala, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
![]()
Ma laprda nešto, našao se uvrijeđenim, pa sad moli po forumu sve redom da me igonorišu.
Mogao bih i ja slijediti tvoj primjer.
Željezničar ale!
Dobro Ado neću.
edit: Slobodno, 100% radi, koja milina kad ne gledaš masonske postove
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma šta ćeš kad su mu raja djeca u dobi od 12 do 15 godina, oni ti svi sad spavaju, pa nema ko da ga podrži.
On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu.
On ti sad visi na Chatroulettu, a njima baca šuplje kako je bario ženske po gradu.
Željezničar ale!