zaboravio si napisati da sergio nikad nebi bio reprezentativac da je npr. talijanHeller je napisao/la:Busquets ako ode iz Barcelone sljedeća stanica mu je Las Palmas ili neka takva pripizdina, on nema kvalitetu nego je jednostavno uigran
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
.
Kako će se od tebe više isprovaljivati, nadobudnost barceloninih navijača/simpatizera na ovom forumu se može mjeriti samo sa bayernovim navijačima na istom.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Titova-Juga je napisao/la:Eto, prva pametna i od tebe.M4kaveli je napisao/la: Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.
Eno ga ..
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Po broju stranica, jasan dokaz da su najvece svadjalice i spameri na forumu navijaci klubova iz Italije i Spanije
FORZA AZZURRI
FORZA AZZURRI
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa čuj, kao što rekoh, impossible is nothing...M4kaveli je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Eto, prva pametna i od tebe.M4kaveli je napisao/la: Busquets je igrac bez viska poteza i vise razmislja od Yaye !
Naravno da je bez viska poteza, igra u vrhunskom klubu gdje je njegova glavna uloga da se sto prije rijesi lopte i doda je najblizem igracu. Zato je i upitno kolike su stvarne kvalitete istog i da li bi se snasao u nekoj drugoj ligi, odnosno klubu, npr Italiji.
Eno ga ..![]()
Nemoj mi samo tih prica kako se ne bi snasao ili sta vec .. sta ti znas kako bi se on snasao ?
.. ja cak mislim da bi u klubovima izvan Barse mogao postati i glavni igrac, jer je tesko pored Xavija, Inieste, Messija i ostalih biti glavni.
U tebi ne leži čovjeko koji je za normalan razgovor sa argumentima već prevelika ljubav prema jednom klubu i igraču iz koje proizlazi prevelika subjektivnost a samim tim i nebuloze.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
To sto sam napisao mali, ne znaci da je mali.. pojam za tebe.camp je napisao/la:Cuj mali Javi Martinez![]()
a covjek istih godina kao i Bus, cak i krupniji od njega
![]()
Dobro je care, odmori sad![]()
. Za danas si se dovoljno isprovaljivao, pa ostavi šta i za sutra.
Šta veli idol, klanovi i leđa Xavia i Inieste su presudili da ga pozocu![]()
a nikako fudbalsko znanje Sergia.
Buskets se i u mladoj repki pojavio zna se kad i forsira se A repki samo iz jednog razloga, dok je Javi zah. svom kvalitetu prosao i U17, U19, U21..
Buskets
2008–2009 Spain U21 3
Javi Martinez
2005 Spain U17 5 utk.
2006–2007 Spain U19 5 utk.
2007–2011 Spain U21 24 utk.
FORZA NAPOLI
- United Rule
- Kontakt:
Italija dosta solidna u duelu sa Spancima. Mislim da bi mogli otici dosta daleko ukoliko ih sreca posluzi a to se od njih svakako i ocekuje 
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.
Busquets po utakmici ima mozda 3 pogresna dodavanja i covjek unosi toliku sigurnost da jednostavno nema nikakve panike kod ostalih igraca.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Titova-Juga
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad![]()
Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.
Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque
Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakav je Busquets, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje
Ali nije ni to, vec zbog klana Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja nekakvog mira, ga Brko zove

Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakav je Busquets, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje
Ali nije ni to, vec zbog klana Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja nekakvog mira, ga Brko zove
O tome sam vec pisao.. uostalom neka brko forsira Busketa i bez 9, bolje za Italiju i ostale repkecamp je napisao/la:"If I was a footballer, I would like to be like Busquets". Spain coach, Vicente del Bosque
Slicno je govorio i Pep, treneri obožavaju igrace kakave je Busquetsa, ali forumski strucnjaci sa SS.ba znaju bolje![]()
Ali nije ni to, vec klan Xavia i Inieste a i zbog uspostavljanja mira ga Brko zove![]()
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 13 jun 2012, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
- Titova-Juga
- Kontakt:
Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Italije u prvoj utakmici ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dobro je titov pioniru, mani se fudbala i ćorava posla. Nije to za tebe. Prifati se štafete mladosti.Titova-Juga je napisao/la:Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Španjolske u prvoj utakmici ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
camp je napisao/la:Dobro je titov pioniru, mani se fudbala i ćorava posla. Nije to za tebe. Prifati se štafete mladosti.Titova-Juga je napisao/la:Većeg stručnjaka od tebe nema. Je li tebe Vicente pitao za taktiku protiv Španjolske u prvoj utakmici ?
Ja ipak predlažem nekoliko stotina cd-ova utakmica kada se za tvoju informaciju također igrao nogomet,
a ne samo zadnjih nekoliko godina.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?Titova-Juga je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad![]()
Ja obozavam Barcu ali nerealni navijaci i simpatizeri pojedinih igraca kao sto si recimo ti mi nece pokvariti zelju da ih i dalje gledam i bodrim osim kada igraju protiv Milana.
Kao sto rekoh, Barca igra takav stil kratkih dodavanja, Busquets dodaje najblizem igracu i od trojca u tom veznom redu najmanje ima loptu u nogama.
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sve to stoji, i ja nigdje nisam naveo da je Sergio los igrac, ali kad ga se pocelo usporedjivati i velicati iznad Gattusa, eh takve nebuloze nisam zelio presutiti. Sergio je po meni igrac malo iznad prosjeka gdje njegove mane ne dolaze do izrazaja toliko upravo iz razloga sto igra u tako jakom klubu kao sto je to Barcelona trenutno.M4kaveli je napisao/la:Kao prvo, lik nije jednom zapoceo akciju, kao drugo, i da nije, jel ima potrebe da bas ON to radi pored Inieste, Xavija, Fabregasa i Messija ?Titova-Juga je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Pa ja cak i ne navijam za Barsu, nego ih jednostavno volim gledat .. uzivancija prava, pokusaj i ti nekad![]()
Kao trece, Barsa ne igra na duge lopte, pa radi usporedbe sa Alonsom .. Busquets nema tu slobodu da salje duge lopte nego jednostavno zadrzava sto vise i bolje i stvara slobodan prostor.
Cetvrto: Zaboravio si da on ''ponekad'' obavi i koji defanzivni zadatak i da igra ''najprljaviju'' poziciju.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]da igra ''najprljaviju'' poziciju.
Jedan od komentara : la vergüenza de españa
FORZA NAPOLI
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Busqets je obični igrač zadatka, njegov glavni zadatak je da pada kao pokošen čim mu priđe protivnik.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Oxygen je napisao/la:Kako će se od tebe više isprovaljivati, nadobudnost barceloninih navijača/simpatizera na ovom forumu se može mjeriti samo sa bayernovim navijačima na istom.
nisu ni jedni ni drugi losi koliko oni vama zabarima smetaju.
Ko vam je kriv kad vi neke Markisije poredite sa Xaviem ili Bastianom
Ponasate se kao da ste vi iz Sjeverne Koreje i samo vi gledali Juve i niko vise pa onda nekako nasli nacina da nama prenesete igru u duhu najvece komunisticke propagande.
Da se razumijmo meni je Juve draga ekipa i vjek najdraza u Italiji al brate pretjerali ste nakon ove sezone.
Thomas Müller - Fußballgott
Ovdje treba da se zavrsi tema BusketGaziHusrevbeg je napisao/la:Busqets je obični igrač zadatka, njegov glavni zadatak je da pada kao pokošen čim mu priđe protivnik.
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.