AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romariooo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romariooo » 13 jun 2012, 10:07

pa doveli su eto lavezija, nista pato nije bolji od njega, a kako se povredjuje tesko da je bolji od bilo koga, a imaju i onog nenea koji je puno bolji igrac od propalog robinja, a ne vjerujem da bi ni abate imao mjesta u njihovoj odbrani

ovako pojacani psg je po igracima vec sad sjajna ekipa bolja od milana i da igrju italijansku ligu vjerujem da bi to lagano osvojili, nazalost izgleda da je italijanska liga otisla u qrac kako stvari stoje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 jun 2012, 10:07

Ja iskreno mislim da se neće moći uklopiti tih eventualnih nekoliko pojačanja ako prodamo još ovih par igrača, uključujući Silvu i Ibru. Treba im vremena malo da se priviknu, dok se uklope i mislim da uopće ne bi bili konkurenti za osvajanje Scudetta. A ne znam otkud vam ovo za Džeku?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 10:13

@Romario ; lave vidi jednu stvar. Mi svi ovdje sa foruma i općenito navijači Milana bismo bili preeeezadovoljno kad bi se uzelo ovih 45m za Silvu te s tim parama doveli neki mladi igrači (Dede,Acerbi,Ganso) znači bili bi prezadovoljni. Ali nas je strah zato što znamo da tih para nećemo vidjeti ! te pare idu u džep Berlusconiju odnosno za plaćanje dugova :!: Ništa neće dovesti, možda dovedu nekog za džaba. Ali kada bi se doveli neki mlađi,perspektivni igrači ja bi bio prezadovoljan ! Problem je što znamo da s tim parama neće dovesti nikoga !

@rastafarian - to sa Džeku je provalio Monolog ba, uzeo ga je samo kao primjer zamjene Ibrahimovica
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jun 2012, 10:16

Kad osvoje svoju ligu, prodju grupnu fazu LP onda mozemo da pricamo. Pato ima problema sa povredama unazad godinu i po, a opet daje u prosjeku go na svaku drugu utakmicu u ligi. Jel ima Lavezzi takav prosjek, nema.. Uostalom Pato ima vise golova od njega u Serie A. E sad to za Nena cu se samo nasmijati.

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 13 jun 2012, 10:16

Romario, pato ne valja za PSG jeli. ma pojma ti covjec nemas. normalno da ne mozes gledati njegov ucinak kada e povrijedjen, ali kada je zdrav rastura. momak odigra jednu otakmicu na nou campu. i trebalo mu je 20-tak sekundi da pretrci citavu vasu jebozovnu odbranu koja se ukopala ko kip i da gol vldezu. msm stvarno i reci da momak ne valja. pa ja kako znam i u vas Ville nea zadugo zbog loma noge. nema ni jetre abidala. pa sta. ne mogu ja reci da nisu oni dobri igraci i da PSG ima bolje od nji na tim pozicijama. muda jarane...prekontaj se malo bolje..... a sto se tice tih 80 M za Ibru i SIlvu normano da kao navijaci milana ne bi pristali nikad. ali eto sta bude bude jbg... ako prodaju Ibru i Silvu onda htjeli nehtjeli morau dovesti neka dva extra pojacanja.....
Some of us only see in red and black Forza Milan

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jun 2012, 10:24

rastafarian je napisao/la:Ja iskreno mislim da se neće moći uklopiti tih eventualnih nekoliko pojačanja ako prodamo još ovih par igrača, uključujući Silvu i Ibru. Treba im vremena malo da se priviknu, dok se uklope i mislim da uopće ne bi bili konkurenti za osvajanje Scudetta. A ne znam otkud vam ovo za Džeku?
ma to za dzeku je onako samo primjer da prodaje ibre za dobre pare nije nista lose za milan

stoji to da je problem uigravanje prakticno pola nove ekipe koja bi se mogla dovesti, al nije to ni toliki problem ako se pametno dovedu igraci koji nisu neke isfurane zvijezde, naravno ako trener dobro odradi posao. realno gledajuci nema ni juventus neka mocna imena pa uzima titulu, inter je trehnuo od ledinu, i milan bi sa velikim promjenama i mladjim igrackim kadrom mogao uzeti ponovo talijansku ligu, jer realno gledajuci ta liga je sve slabija i slabija, i ovo igraca sto zablista, odlazi u druge lige

ali opet sve je to do vase uprave, i ja iskreno sumnjam da ce oni bilo kakv velike pare ulagati u igracki kadr, i to sto prodaju ko zna u koje ce svrhe otici. ali to je opet drugi problem, jer ako je uprava ovakva kakva izgleda, nista dobro ne moze napraviti milan i da ne ode niko, tj da ostanu silva i ibrahimovic, jer ako ne bude pozitivnih promjena i s njima dvojicom nema nekog hajra

dobar rad uprave je nesto sto se mora podrazumijevati da bi se nadali necemu, s ibrom il bez njega, isto i sa silvom

sto se tice igrackih poredjenja to je bezvez, samo ste proklinjali robinja i pata zbog toga sto nikako ne igra i nema se tu sta raspravljati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jun 2012, 11:01

Ag Yarmolenko: "The Rossoneri have even made ​​an offer of 20 million to Dynamo Kiev. "
nema se para a? ko ovdje koga j**e???
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 11:06

baresi#6 je napisao/la:
Ag Yarmolenko: "The Rossoneri have even made ​​an offer of 20 million to Dynamo Kiev. "
nema se para a? ko ovdje koga j**e???
Yarmolenko je prenapuhan, nema on blage veze. Kopira Ronalda očajno.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 jun 2012, 11:34

Za 20mil se moze uzeti Ganso ili Eriksen, Ganso i jeftinije kad bi im dali Robinha.

Realno nijedan stoper na svijetu ne vrijedi 50mil i ako bi se te pare iskoristile da se dovede Ogbonna+Acerbi/Dede, lijevi bek i razbijac u vezi onda bi bilo ok, a ovako kad znamo gdje pare idu.. :(

Druga stvar je sto nabjolji igraci redovno napustaju Milan, a to je nekada bilo nezamislivo.
Ne znam sta cekaju s Robinhom, ako treba i platiti da ode.

P.S Pato ce sljedece godine biti onaj pravi. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 13 jun 2012, 11:55

Leonardo: "Dogovor je postignut, povećana je fiksna uplata, a bonusi smanjeni..."
Per aspera ad astra!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jun 2012, 13:32

IlPrincipe je napisao/la:Acerbi pred potpisom ovih dana.
Za Dedea smo ponudili 12m + bonusi, a Vasco De Gama traži 15m
PSG ponudio 80m za Ibru i T.Silvu zajedno.

Tužan sam :( je'ble ih pare
Gdje si nasao ovo za Acerbia kako ce se to zavrsiti koliko para ce kome ici ,posto Acerbi je u Coownershipu sa Genovom i Chievom :?:
evo prince kaze: odlazak silve nece moci niko nadomestit a ja cu u narednom periodu odluciti o svojoj sudbini
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 14:22

Izgleda Milan još uvijek daleko od dogovora sa PSG-om ... Ništa još nije potpisano niti potvrđeno :!:

slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jun 2012, 15:18

zipa ovo:
Gazzetta dello Sport reports that Silvio Berlusconi has blocked the transfer of Thiago Silva to PSG.
ovo me podsjeća na kaku kada je santo silvio spasio milan i blokirao njegov transfer u city da bi ga prodao u real na kraju :lol:

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 15:23

Barbara se zaključala u wc i počela plakat, tata je morao smekšati srce :lol:

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 13 jun 2012, 15:25

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/13 ... 4578.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

evo citajte ljudi daleko smo mi od dogovora sa PSG-om.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 15:28

Galliani prije 8 minuta poletio iz Pariza nazad u Milano 8-)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 13 jun 2012, 15:42

Ma opet se nesto zakuhava.Ovo je daleko od gotovog... :geek:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jun 2012, 15:42

Ako ce ga prodavati bolje da ga utopi PSG_u nego Barci ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2012, 15:51

The 30-year-old striker is keen on move to Parc des Princes as the French club's Qatari owners eye a €70m double swoop on San Siro with Thiago Silva also set to complete a switch.

The French club's Qatari owners want to clinch a €70 million double swoop, with Brazilian defender Silva set to put pen to paper as early as Wednesday on a €250,000-a-week contract.

Ibrahimovic would be valued at around €30m in the deal, and Goal.com understands the striker is unhappy in Milan and ready to push for a move to Parc des Princes.

"Ibrahimovic is desperate to join PSG," a **** close to the French club told Goal.com. "His representatives are also keen on negotiating one last big move for Zlatan."

Goodbye Silva & Ibra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 16:15

Maldini je ljut jer su se u javnosti pojavile informacije da je upravo on naterao Brazilca da donese odluku i prihvati prelazak kod Ancelottija i Leonarda.

„Nikada nisam ni pokušao da utičem na Silvu.“

„Ne razumem zašto bi neko hteo da me uveče u čitavu priču o transferu u Paris Saint-Germain. Ponavljam, ja nemam nikakve veze sa francuskim timom. Ne znam zašto bih uopšte poželeo da vidim Silvu van Milana. Pa ja sam navijač Rossonera, ja želim da on ostane.“, jasan je Maldini koji ističe da će Silvin odlazak biti veliki gubitak za tim Massimiliana Allegrija.
Il Capitano 3# 8-)

@Saurtroll - nadaj se

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.