FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
I ovi se sjetili kada je Sloboda ispala iz lige ? Jesu legende Slobode,ali sada te legende igraju za Imamovica
Ne bih zelio da Zahirovic ode,covjek se najvise trudio da spasi Slobodu,ali djaba ne moze sve sam..

Ne bih zelio da Zahirovic ode,covjek se najvise trudio da spasi Slobodu,ali djaba ne moze sve sam..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Imam neki dobar osjećaj u vezi ovoga
..

Ma realno to im je bio i cilj, ko sto si reko to su Jasminovi igraci, nisu nicim mrdnuli da sloboda ne ispadne iz lige a sad ce da glume spasioce.harry_90 je napisao/la:I ovi se sjetili kada je Sloboda ispala iz lige ? Jesu legende Slobode,ali sada te legende igraju za Imamovica![]()
Realno to bi oni mogli i uradt, mogli bi vratit Slobodu, jer Slobodi trebaju ljudi u upravi koji znaju sta je fudbal, a ne ljudi koji u zivotu nisu lopte sutnuli, ko sto je bilo do sad.
Svaka budala vidi da je ovo politicki potez, da se prikupe glasovi, da bude kako je Jasmin spasio Slobodu, a vjerujte da ce to uspjet jer pola Tuzle nema pojma sta se desavalo oko kluba zadnjih godinu dana, al ce svi cut kako je Jasmin sa svojim odabranim legendama "spasio Slobodu".
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne s e r i bolan! Ti si jedan od onih slijepaca, koji pisu afitrmativne price o Jasminu! Ko ti je dao instrukcije da ga i ovdje afirmises?tuzlak135 je napisao/la:probisvjet ti si ubjedljivo najgluplji tip ovdje, vidi se da nemas pojma o zivotu, pricas o zlatku berbicu a nemas pojma da ga zaboli za slobodom. ides na zivce svima koji prate temu. glumis nekog starog navijaca a zvucis kao maloljetnik;) jasmin ne moze izgubiti izbore pored ovakvih kandidata ni iducih 100 godina. da imas imalo mozga skontao bi to a ne ovdje lupao gluposti, pozdrav
Pa glupson vidi da se sada nesto digao prije izbora. Zasto to nije uradio prije, mnogo prije? Hajde pametni opravdaj ga! Hoces li pravdati i Aida Berbica kriminalca (pravomocno osudjen) ili Zarka Vujovica koji je vijecnik i koji je takodjer unistio KK Slobodu. Ili mozda ovo nisu Jasminovih ljudi? Ne bi me cudilo da si ti Ferhet ili jedan od onih koji dobiju instrukciju od faraona!
Nije mi jasno odakle se odjednom pojavljujes na forumu, kada nisi ni rijeci napisao kada se Sloboda borila za opstanak.
Slusaj nesto zabijem i Jasminu i Berbi i Aliji i svima koji rade Slobodi o glavi!
Jos jedno pitanje, od kada pratis temu?

O necijoj gluposti ne odlucujes ti nego neko ko je strucan.

Uostalom kao sto vidis da i drugi ne djele tvoje misljenje ovdje!
Neka se Jasmin sa svojom svitom pobrine i pokaze da zeli dobro FK Slobodi (ne rijecima nego djelima i ja cu javno i licno njemu se izviniti). Dok to ne uradi, za mene je bolji bilo ko drugi od njega, pa bio to i general Munja! Sto se tice SD Sloboda moze me bilo ko pitati za bilo koji podatak ja ga imam, za razliku od Jasmina koji nikada nije dosao ni na utakmicu Slobode.
Ne budi ubleha nego daj argumente za ono sto pises!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne zanima me ko ce spasiti Slobodu , dokle god je spasi, dovede sponzore, ekspresno uvede u onu smijesnu PL i tu napravi rezultat( i sve to u okviru tih 5 godina), pa tamam nek bude vanzemaljac meni ne smeta ako klub stane na zdrave temelje.
a uslov je jasan, i taj uslov bi postavio ko god spasava klub, Bajramovic i Sabovici out...ne vjerujem da ih bas i puno navijaca zeli u Slobodi ili zivimo u zabludi da moze bolje, da ce neko dati pare dok su oni tu.
a uslov je jasan, i taj uslov bi postavio ko god spasava klub, Bajramovic i Sabovici out...ne vjerujem da ih bas i puno navijaca zeli u Slobodi ili zivimo u zabludi da moze bolje, da ce neko dati pare dok su oni tu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Baš tako, samo graditi Slobodu pet godina da ode u Evropu je dug period. Neka se ugledaju na Borac BL, izgleda da su kod njih dosta pametniji u i oko kluba!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ne zanima me ko ce spasiti Slobodu , dokle god je spasi, dovede sponzore, ekspresno uvede u onu smijesnu PL i tu napravi rezultat( i sve to u okviru tih 5 godina), pa tamam nek bude vanzemaljac meni ne smeta ako klub stane na zdrave temelje.
Neka Jasmin sazove sve privrednike iz Tuzle i neka svojim autoritetom (ako ga jos ima) nadje sponzore, a ove svoje stranacke kolege iz kantona neka potjera da daju pare za izgradnju stadiona i novcanu pomoc za klub da se izbori PL po hitnom postupku.
Eto to bar nacelnik moze uraditi ako zeli i hoce!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma sta mene boli iz za sdp, sda ,sbb, hdz ja samo kazem da ti nece pomoci ni kabil, ni rifatbegovic, ni berbic (kandidati za gradonacelnika), jer su gori od sabovica, malo se raspitaj. ni jasmin nije dobricina al vjeruj mi jarane ako neki od ovih krelaca dodje tad smo ga tek najebali. pratim ja temu dugo vremena i znam sta se u klubu desava jer se druzim s nekoliko prvotimaca i moj jarane da ti znas kako se kradu pare u slobodi ni ti im nebi nista davao. sta su lopovi stanova, vikendica auta kupili..... a tek ugovori s igracima za vrijeme sabovica: smajlovic 5000 km, gavaric 4000 km mjesecno,...... glavas dobio na ruke 50000km, milosevic 40000km. mjesto sto seres po jasminu idi u si selo i **** sabovicima mater. a ako hocemo da bude kao u vrijeme selima beslagica treba pustiti ove ljude da rade svoj posao i istjeraju kriminalce iz kluba, i treba **** 80% ekipe jer su ( mujkanovic, smigalovic, hasanovic, zonic, aljukic, civic, jahic, rizvanovic.....) antitalenti
Probisvjet dijeliš li upaljače i olovke sa Berbićevim logom 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Slusaj niko ne brani Sabovice, Zarka Vujovica, Aida Berbica i ostale kriminalce koji su dosli u sport.tuzlak135 je napisao/la:ma sta mene boli iz za sdp, sda ,sbb, hdz ja samo kazem da ti nece pomoci ni kabil, ni rifatbegovic, ni berbic (kandidati za gradonacelnika), jer su gori od sabovica, malo se raspitaj. ni jasmin nije dobricina al vjeruj mi jarane ako neki od ovih krelaca dodje tad smo ga tek najebali. pratim ja temu dugo vremena i znam sta se u klubu desava jer se druzim s nekoliko prvotimaca i moj jarane da ti znas kako se kradu pare u slobodi ni ti im nebi nista davao. sta su lopovi stanova, vikendica auta kupili..... a tek ugovori s igracima za vrijeme sabovica: smajlovic 5000 km, gavaric 4000 km mjesecno,...... glavas dobio na ruke 50000km, milosevic 40000km. mjesto sto seres po jasminu idi u si selo i **** sabovicima mater. a ako hocemo da bude kao u vrijeme selima beslagica treba pustiti ove ljude da rade svoj posao i istjeraju kriminalce iz kluba, i treba **** 80% ekipe jer su ( mujkanovic, smigalovic, hasanovic, zonic, aljukic, civic, jahic, rizvanovic.....) antitalenti
Jasmin Imamovic je trebao lupiti sakom od sto, poslati inspekcije, napraviti tuzbe i rijesiti lopovluk u klubovima! Za to je imao mandat! Jasminu je dat mandat da se bori za interese nas tuzlaka i to je morao raditi, to je morao osjetiti sta ljudi zele. Jasmin to nije uradio i to mu zamjerim. Zamjerim mu i stranackim kolegama SDP- koji nisu ucinili ono za sta su prije optuzivali njihov bratski SDA. Eh cekamo da vidiomo sada. Nadam se vijesti kako je kanton dao 4.000.000 za izgradnju Tusnja. I to do izbora. Ako mogu ulagati u klupe, parkove, kipove, mogu i u sport! Sto se tice tvog branjenja Jasmina, Aida, Zareta i ostale njegove kompanije ja te shvatam, to ti je duznost, al' brate daj jednu konkretnu cinjenicu, vijest... Ako je nemas pusti suplju... Kasno Marko na Kosovo stize!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 13 jun 2012, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne djelim, djelio sam prije cetiri godine sa SDP-ovim logom jer sam vjerovao u njih. Razocarali su! Prvo koalicija sa SDA drugo, Tuzla ne postade grad, lazi, obecanja. Ne vjerujem nikome, samo sam protiv onih koji su lazovi, nesposobni, lopovi... Tako bi bilo i za Berbu, Kabila, za sve isto po zasluzi.Heller je napisao/la:Probisvjet dijeliš li upaljače i olovke sa Berbićevim logom
halo ba ko brani berbica pa kakav je lik dokazuje to sto mu se zena ubila prije par godina, o zaretu necu ni da komentarisem pokro sta je stigo, al sam trenutno za jasmina ne moze jasmin lupiti sakom od sto i hapsit kriminalce to nije njegova nadleznost. to je duznost mutapcica ili gutica bila.
Jell bila danas ona sjednica trebala je biti u 11h ??
Daj opustite se politika je cudna stvar, a glavni cilj je vlast , ja bi volio da su izbori svaki mjeces da nam stalno udovoljavaju i da se prave ceste !!
Daj opustite se politika je cudna stvar, a glavni cilj je vlast , ja bi volio da su izbori svaki mjeces da nam stalno udovoljavaju i da se prave ceste !!

Zadnja izmjena: SaltBoY, dana/u 13 jun 2012, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
-
- Kontakt:
Primoran sam i ja da se uključim ,jer ove "legende" kako smo ih zvali postadoše kasno spasioci kluba.Neka se svi pitaju šta su sve uradili da Sloboda ostane,gdje su svi bili kada je bilo najteže,a sad kao svi bi nešto da kažu i pametuju.Pratio sam mnoge generacije -djecu talente koje su oni(Malkočević,Mešanović,Šećerbegović,Kovačević....)zapostavljali -uništili psihički samo zbog toga što im babe nisu imale love ,a kao sad bi nešto da urade.
Sve živa lopovija i korumpirani ljudi.Skidam kapu prvo Crnkiću,Sadikoviću,Vojvodi i Ibrakoviću koji su baar nešto pokušali ,a prvo Malkočevićeva izjava me toliko pogodila,a najviše djece Slobode je on uništio i poslao po selima.Onda Šećer kao nešto izjavljuje ,ma bolje je da se ušute jer dokaz njihovog rada su klubovi koje oni zastupaju ,a sa kojima ama baš ništa nisu uradili.Svi skoro pa i nemaju kluba jer ih niko neće.
Sve živa lopovija i korumpirani ljudi.Skidam kapu prvo Crnkiću,Sadikoviću,Vojvodi i Ibrakoviću koji su baar nešto pokušali ,a prvo Malkočevićeva izjava me toliko pogodila,a najviše djece Slobode je on uništio i poslao po selima.Onda Šećer kao nešto izjavljuje ,ma bolje je da se ušute jer dokaz njihovog rada su klubovi koje oni zastupaju ,a sa kojima ama baš ništa nisu uradili.Svi skoro pa i nemaju kluba jer ih niko neće.
Kazu legende da bi se ranije ukljucili u borbu za klub,ali nisu mogli od prepreke koja se zove Bahrudin Bajramovic..
"Koliko sam puta to čovjeka prozivao, a on ni sada nema obraza da podnese ostavku. On je u Slobodi počinio niz krivičnih djela i sa tim se neko mora uhvatiti u koštac", kaže Mersed Kovačević.
Kazu kako je mandat prosloj skupstini kluba istekao prije dvije godine,ali je neki Denim Rahmanovic donio dokument da od 12 januara klub zastupaju Bahramovic,Zahirovic i Juric.Niko ne zna ko ih je postavio tu,ali ocito je da ce inicijatori formiranja nove skupstine kluba suociti sa problemima pravne prirode.
Inicijatori nove skupstine klube predvidjaju da bi se izborna sjednica mogla odrzati za 7 dana..
Stvarno ne znam zbog cega im smeta Zahirovic,lik koji je Slobodu spasio suspenzije,a ovi tek sad se nasli dignuti.. Ovog Bajramovica treba otjerati daleko od kluba
"Koliko sam puta to čovjeka prozivao, a on ni sada nema obraza da podnese ostavku. On je u Slobodi počinio niz krivičnih djela i sa tim se neko mora uhvatiti u koštac", kaže Mersed Kovačević.
Kazu kako je mandat prosloj skupstini kluba istekao prije dvije godine,ali je neki Denim Rahmanovic donio dokument da od 12 januara klub zastupaju Bahramovic,Zahirovic i Juric.Niko ne zna ko ih je postavio tu,ali ocito je da ce inicijatori formiranja nove skupstine kluba suociti sa problemima pravne prirode.
Inicijatori nove skupstine klube predvidjaju da bi se izborna sjednica mogla odrzati za 7 dana..
Stvarno ne znam zbog cega im smeta Zahirovic,lik koji je Slobodu spasio suspenzije,a ovi tek sad se nasli dignuti.. Ovog Bajramovica treba otjerati daleko od kluba

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa dobro Zahirovic bi mogao ostati u upravi na nekoj poziciji , a ovi ostali noga !!! Sharry_90 je napisao/la:Kazu legende da bi se ranije ukljucili u borbu za klub,ali nisu mogli od prepreke koja se zove Bahrudin Bajramovic..
Samo se ja bojim da se ovi nece predati bez borbe

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- Probisvjet
- Kontakt:
U svakom slucaju za Mesketa traba biti mjesta u klubu i to u vrhu. Covjek je neopterecen parama (ima ih dovoljno) dok su anonimusi bili u Slobodi Meske je poslije rata dolazio i gledao utakmice sa C tribine, cak nije bio ni u lozi. Neka Mesketa on je potreban Slobodi ali nikada nije htio da se namece. Zahirovicu je tu mjesto jer covjek davao svoje pare. Mjesto je svima koji iskreno zele da pomognu Slobodu. Bajramovic NOGA!SaltBoY je napisao/la:Pa dobro Zahirovic bi mogao ostati u upravi na nekoj poziciji , a ovi ostali noga !!! Sharry_90 je napisao/la:Kazu legende da bi se ranije ukljucili u borbu za klub,ali nisu mogli od prepreke koja se zove Bahrudin Bajramovic..
Samo se ja bojim da se ovi nece predati bez borbe
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nece Bajramovic lako otic , boli njega za Slobodom, cuvat ce on svoju poziciju i po cijenu kluba, ali sad ce bar biti dosta jasnije ko je kriv za ovo stanje i na koga treba udariti.
sto se tice Zahirovica ako iskreno zeli pomoci, njemu ce biti najmanji problem ostavka pa da nadje svoje mjesto u klubu ponovo, a ostali svi noga..ne bi im ni ja dao pare da sam na mjestu opstine...
samo sabotirat ce ovo Bajramovic opet- je.e se njeg za Slobodom ali eto kao sto rekoh bar se nazire krivac.
sto se tice Zahirovica ako iskreno zeli pomoci, njemu ce biti najmanji problem ostavka pa da nadje svoje mjesto u klubu ponovo, a ostali svi noga..ne bi im ni ja dao pare da sam na mjestu opstine...
samo sabotirat ce ovo Bajramovic opet- je.e se njeg za Slobodom ali eto kao sto rekoh bar se nazire krivac.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pozz ljudu Salty ovdje...na banu sam 7 dana pa et nemogu sa vama pisat o ovim dešavanjima, ali IDE nabolje..stari naši igrači koji su vani viljni su se vratiti pomoći igrati ako ce ovi ljudi preuzet slobodu...ne mogu mnogo sad pisat kad istekne ban onda jer sa tudjeg nicka pišem
Svi trebaju otic koji su do sada bili pa cak i Zahirovic, on je i prije nego sto je postao predsjednik bio u skupstini toj 2 godine, ja bi sve otjero oni su nas izbacili iz lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.