Vruće bilo danas.LBJ MVP je napisao/la:Šta je pisac želio reći?mandraX je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Ronaldo je zeljan uspjeha i slave i mislim da nije taj tip igraca koji bi otisao za parama![]()
![]()
Ma jok, gdje će on to
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- raul-zakon
- Kontakt:
Pahiño dies
Manuel Fernandez Fernandez 'Pahiño' died in Madrid today aged 89. He arrived at Real Madrid in 1948 from Celta Vigo and stayed at the club until 1953, scoring 124 goals in 144 games. Real Madrid CF wishes to express its deepest condolences to his family.
Pahiño was born in San Paio de Navia (Pontevedra) on 21 January 1923. He began his career at Arenas Alcabre and then joined Celta Vigo's youth teams. He signed for Real Madrid in 1948 and was the top scorer of La Liga in the 1951/52 campaign with 28 goals.
Pahiño was one of the greatest strikers of his time and has one of the best goal-scoring averages in Real Madrid history: 0.86 strikes per match. He was an excellent player inside the box, with a powerful shot and an excellent jump to score headers. Collectively, he won the Pequeña Copa del Mundo with the team in 1952, in which he scored three goals. He also played for Arenas Alcabre, Celta, Deportivo de la Coruña and Granada.
D.E.P.
Manuel Fernandez Fernandez 'Pahiño' died in Madrid today aged 89. He arrived at Real Madrid in 1948 from Celta Vigo and stayed at the club until 1953, scoring 124 goals in 144 games. Real Madrid CF wishes to express its deepest condolences to his family.
Pahiño was born in San Paio de Navia (Pontevedra) on 21 January 1923. He began his career at Arenas Alcabre and then joined Celta Vigo's youth teams. He signed for Real Madrid in 1948 and was the top scorer of La Liga in the 1951/52 campaign with 28 goals.
Pahiño was one of the greatest strikers of his time and has one of the best goal-scoring averages in Real Madrid history: 0.86 strikes per match. He was an excellent player inside the box, with a powerful shot and an excellent jump to score headers. Collectively, he won the Pequeña Copa del Mundo with the team in 1952, in which he scored three goals. He also played for Arenas Alcabre, Celta, Deportivo de la Coruña and Granada.
D.E.P.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- nemampojma
- Kontakt:
Brzo si naučio. Sviđa mi se ovaj makaveli.M4kaveli je napisao/la:Ma pretjeruju .. po meni bi najvecu platu u Realu trebali imati Casillas i Xabi.
P.S. uz Arbelou naravno.
Nije Ronaldo ništa potpisao niti će imati 16 miliona eura primanja, nemojte biti smiješni. Ne može Real uvijek biti presedan kod plaćanja igrača i davanja plata. Sad je red na nekog drugog.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
@mandrax to samaritanac Mesi igra za slamu na kojoj spava u Barceloni,kako ga voliš s.rati,Ronaldo je madridista i to ne mora nikom dokazivat a ako on nije zaradio sve i jednu paru koju je plaćen onda hebi i fudbal i plate i takvo kontanje,
ovaj nazovi krajišnik kalja obraz časnim muškarcima iz Bosanske Krajine,hebote da mu nisam sliku vidio zakleo bi se da iza postova namiksa a.k.a nemapojma il koji već qrac stoji frustrirana žena u menopauzi koja svoje nezadovoljstvo životom projicira na Madrid postajući na forumu.

ovaj nazovi krajišnik kalja obraz časnim muškarcima iz Bosanske Krajine,hebote da mu nisam sliku vidio zakleo bi se da iza postova namiksa a.k.a nemapojma il koji već qrac stoji frustrirana žena u menopauzi koja svoje nezadovoljstvo životom projicira na Madrid postajući na forumu.

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 13 jun 2012, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vjerovatno nije, al' barem nije poletio za lovom kao portugalska balerina.madridist je napisao/la:@mandrax to samaritanac Mesi igra za slamu na kojoj spava u Barceloni
A znamo da se Man City prije 2-3 godine raspitivao za Messija, barem se tako pisalo.
P.S. Ništa ja nisam rekao u vezi toga jel' on isplatio tu lovu za koju je doveden il' nešto slično tome.
Ako ništa, prodaju se dresovi, masaAllah.
mandraks ,jel to i Figo letio za lovom il možda je želio otić iz Barce u Madrid da bi na kraju karijere mogao reći da je igrao i u svetom bijelom dresu.Frustraciju Ronaldom razumijem tako da ti ne zamjeram što ga ne voliš.calma ,calma 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne znaš ti o čemu pričaš, malo ćeš o Ronaldu, pa malo o Figu, pa malo o Messiju...odluči se, jel' tema razgovora Ronaldo ili...?
Ne volim nit' Ronalda, nit' Messija, a Bogami ni Džeku, razlog: nisam derpe, za razliku od...hmmm
Ne volim nit' Ronalda, nit' Messija, a Bogami ni Džeku, razlog: nisam derpe, za razliku od...hmmm
Ima tema za to.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma eto nek ti znaš šta pišeš i nek nam nisi derpe pa sve u qrac.mandraX je napisao/la:Ne znaš ti o čemu pričaš, malo ćeš o Ronaldu, pa malo o Figu, pa malo o Messiju...odluči se, jel' tema razgovora Ronaldo ili...?
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zna li ko, kakvi su planovi Reala što se tiče priprema, naravno poslije Europskog prvenstva, turneje i odigravanje prijateljskih utakmica ?
Ima li ko info više ?
Ima li ko info više ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
24/07 Maghreb Tétouan - Real Madrid (Tanger, Marocco)
27/07 Benfica - Real Madrid (Lisabon, Portugal)
02/08 Los Angeles Galaxy - Real Madrid (Los Angeles, SAD)
05/08 Juventus - Real Madrid (Las Vegas, SAD)
08/08 Real Madrid - Milan (New York, SAD)
11/08 Real Madrid - Celtic (Philadelphia SAD)

HvalaanonymousHD je napisao/la:24/07 Maghreb Tétouan - Real Madrid (Tanger, Marocco)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pepe mačka 
- nemampojma
- Kontakt:
Ronaldo je ovo odlično promašio 
Nije promašio, odbranio mu. Ima razlike.nemampojma je napisao/la:Ronaldo je ovo odlično promašio
- nemampojma
- Kontakt:
Naravno da nema, promašio je čistu šansu
Pepe u svom stilu širi ruke bezveze. Zato ga i ne voli niko.
Coentrao car.
Pepe u svom stilu širi ruke bezveze. Zato ga i ne voli niko.
Coentrao car.

svatko može pogriješiti,al sa Samuelom epski promašaj
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Šta vam je ovo sa ped...pardon, Ronaldom?
Nešto mi blista za Portugal...
A pametovali ste za Messija / Argentinu...
a šta to mesi kolosalno napravi,daje golove u prijateljskim tekmama u Las Vegasu il slično ili protiv Perua i Kambogie,mandraX je napisao/la:Šta vam je ovo sa ped...pardon, Ronaldom?
a za ped...pardon,Ronalda ,pokušaj twiterom il sličnim sra.njem to pali danas kad svaka šuša ima laptop na rate.
p.s. ako nisi razmio post javi se na pp rastabiriću ti sve.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.