BMW je nosio Hepok na prsimaAlemC85 je napisao/la:
![]()
velež 1970. god.
vraća se PONOS HERCEGOVINE TAMO GDJE MU JE I MJESTO.....
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
da sam se bogdo rodio kada su ovi ljudi harali......mujoisuljo je napisao/la:BMW je nosio Hepok na prsimaAlemC85 je napisao/la:
![]()
velež 1970. god.
vraća se PONOS HERCEGOVINE TAMO GDJE MU JE I MJESTO.........
Hoce li bit ista od transfera Juge ?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Mladi napadač mostarskog Veleža, Ševko Okić (23), nije siguran hoće li ostati u Vrapčićima, budući da se za njegove usluge interesuje i Čelik iz Zenice.
Okić, koji je ranije karijeru gradio u hrvatskim klubovima Istri iz Pule i Karlovcu, trenutno je bez ugovora. Jedan od najboljih napadača Rođenih, koji je u prošloj sezoni u 28 odigranih prvenstvenih utakmica postigač četiri gola, mogao bi promijeniti sredinu.
Naime, kako saznajemo, rado bi ga u svojim redovima vidjeli čelnici zeničkog premijerligaša, koji rade na formiranju kvalitetne momčadi za narednu sezonu.
Za autentičnost ove informacije kontaktirali smo Adu Husarića, koji zastupa nogometaša, koji je rođen u Gračanici.
"Da, istina je. Imate dobre informacije, jer je moj klijent tražen od stane Čelika. Istekao mi je ugovor s Veležom i trenutno je slobodan igrač. U Mostaru bi ga zadržali, no donijet ćemo najbolju odluku za igrača. Presudit će i njegova želja, ali i ambicije klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednim danima", rekao nam je Husarić.
Okić, koji je ranije karijeru gradio u hrvatskim klubovima Istri iz Pule i Karlovcu, trenutno je bez ugovora. Jedan od najboljih napadača Rođenih, koji je u prošloj sezoni u 28 odigranih prvenstvenih utakmica postigač četiri gola, mogao bi promijeniti sredinu.
Naime, kako saznajemo, rado bi ga u svojim redovima vidjeli čelnici zeničkog premijerligaša, koji rade na formiranju kvalitetne momčadi za narednu sezonu.
Za autentičnost ove informacije kontaktirali smo Adu Husarića, koji zastupa nogometaša, koji je rođen u Gračanici.
"Da, istina je. Imate dobre informacije, jer je moj klijent tražen od stane Čelika. Istekao mi je ugovor s Veležom i trenutno je slobodan igrač. U Mostaru bi ga zadržali, no donijet ćemo najbolju odluku za igrača. Presudit će i njegova želja, ali i ambicije klubova. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednim danima", rekao nam je Husarić.
S obzirom da imamo, za nasu ligu prevelik roster igraca, idealno je da ode Okic koji je bio najgori prosle sezone.
Bravo, kakve medjedske ugovore mi sa igracima tj. sa njihovim menadzerima imamo. :S
Bravo, kakve medjedske ugovore mi sa igracima tj. sa njihovim menadzerima imamo. :S
Support Velez, It's logical! ★
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
jedna slatka
bus dosao u mostar
sad se radi grb na njemu i natpisi.
znaci poklon je stigao
hvala svima sto su ucestvovali u akciji
bus dosao u mostar
sad se radi grb na njemu i natpisi.
znaci poklon je stigao
hvala svima sto su ucestvovali u akciji
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Da malo pokvarim raspolozenje negativcima ovde - nisam odavno.
Juce - igrala se revijalna tekma uprave Veleza protiv ljudi iz vlade. Neznam ko je pobjedio. Znam da je igro Nermin Niksic ali ne znam ko je jos igro.. i ne znam rezultat - eto vi saznajte.
Druga stvar - upravo stigao autobus u Mostar. Vozac koji je dovezao autobus iz Njemacke kaze da autobus "nije vozio nego plovio".
Forza Velez!!!
PS... yhebo vas Okic.... da vas yhebo!
4 gola u 28 utakmica - ja sam ljuci na upravu sto mu je dala ponudu.
Juce - igrala se revijalna tekma uprave Veleza protiv ljudi iz vlade. Neznam ko je pobjedio. Znam da je igro Nermin Niksic ali ne znam ko je jos igro.. i ne znam rezultat - eto vi saznajte.
Druga stvar - upravo stigao autobus u Mostar. Vozac koji je dovezao autobus iz Njemacke kaze da autobus "nije vozio nego plovio".
Forza Velez!!!
PS... yhebo vas Okic.... da vas yhebo!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
ukrade mi velezdogroba mustuluk u sekundu ... yhebem ti misha. 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
izvini brate
prvo putovanje u busu imaju kadeti kad idu u NJEMACKU na turnin 29.6
sretno mali rodjeni
sretno mali rodjeni
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kada sam jednom vidio autobus Partizana u Bosni pomislio sam kada ce kod nas neko tako, i eto ispade da ce to biti Velez. Cestitam vam od srca
Zna li se koliko je kostao i je li nov, polovan
Zna li se koliko je kostao i je li nov, polovan
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- el-fighter
- Kontakt:
Da, odrzana je revijalna utakmica izmedju starih igraca Veleza i vlade FBiH. Ekipa Vlade je vodila 3-1 na poluvremenu, a tacan rezultat ostao je nepoznat. Niksic je postigao 1 gol, a za ekipu Veleza branio je "rezervni golman" Sedin TanovicMostaracVelezovac je napisao/la:Da malo pokvarim raspolozenje negativcima ovde - nisam odavno.![]()
Forza Velez!!!
PS... yhebo vas Okic.... da vas yhebo!![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I nemoj slucajno da bi ko zalijepio zvaku ispod sjedista (ono da niko ne vidi)VELEZDOGROBA je napisao/la:izvini brate
sretno mali rodjeni
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Samo usput da javim - cak su se stvari za Djeciji Dom poslale u autobusu za Mostar.
Tako da je Rodjeni za Rodjendan rezultirala cak i sa pomoci za djecu iz doma.
I kad se sjetim onih sto su pricali "kakav autobus - nece to nikad"

Tako da je Rodjeni za Rodjendan rezultirala cak i sa pomoci za djecu iz doma.
I kad se sjetim onih sto su pricali "kakav autobus - nece to nikad"
-
AboveTheLaw
- Kontakt:

Evo novi bus veleza.
AboveTheLaw je napisao/la:
Evo novi bus veleza.
Ahhh sto je lijep
Samo ste trebali uzeti neki sa manjim prozorima.
Svaka cast rodjeni
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
sve je super , jos samo stavite salavete po sjedistima u autobusu i bit ce te totalno moderni ha haANTIFA ! je napisao/la:Dobar nam ovaj bus![]()
![]()
![]()
Totalno smo moderni :$
još abd da se ljetos počne raditi na stadionu, i kud će nam bolje i ljepše početi pripreme za novu sezonu....... 
- Crveni_1922
Niti jedan portal da objavi ovu vijest u vezi busa...a da je kojim slucajem Zeljo ili Sarajevo bilo bi i na CNN-u! 
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.