Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jeste li vidjeli Grafitea kako odmahuje rukom i nogom kad ne dobije loptu. Neka tako ti i treba sebicni stovre, nek ti ne daju loptu, upropastio si dosta toga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
moze on 100 golova dat, kad ne zna loptu primit kako treba...amerosm je napisao/la:Jeste li vidjeli Grafitea kako odmahuje rukom i nogom kad ne dobije loptu. Neka tako ti i treba sebicni stovre, nek ti ne daju loptu, upropastio si dosta toga.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo i drugog.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa valjda je njemu posao golove davat, a ne primat lopte._dreamer_ je napisao/la:moze on 100 golova dat, kad ne zna loptu primit kako treba...amerosm je napisao/la:Jeste li vidjeli Grafitea kako odmahuje rukom i nogom kad ne dobije loptu. Neka tako ti i treba sebicni stovre, nek ti ne daju loptu, upropastio si dosta toga.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Fakat me ovaj komentator na eurosport2 podsjeca na pojedine forumase.
Svaki moguci trenutak pokusava da ocrni Dzeku.
I Dzeko je kriv za gol....Dzeko se vuce po terenu, Dzeku grcevi fataju....Kako je samo Dzeko lose dodao loptu.
Ako pobijedi Wolfsburg, golman ce biti najzasluzniji.
Pa bem ti mtr retardiranu, golman imao 2 intervencije, Dzeko dao 2 komada, i corav bi vidio ko je bio najbolji pojedinac na utakmici,
I Dzeko je kriv za gol....Dzeko se vuce po terenu, Dzeku grcevi fataju....Kako je samo Dzeko lose dodao loptu.
Pa bem ti mtr retardiranu, golman imao 2 intervencije, Dzeko dao 2 komada, i corav bi vidio ko je bio najbolji pojedinac na utakmici,
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Džeko slab noćas ufuro se skroz

- rob do bagro
- Kontakt:
looool ja Dijamanta naseg sjajno je odigrao kao i Car Miske...taman se ovi iz schalkea ponadali da mogu do pobjede...kad im ga Dzeka
suknu i drugi i popusili ga fino
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Samo da vjecitim pesimistima i kriticarima svega moguceg prenesem dva srdacna pozdrava od Edina Dzeke. Doppelpack

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Procepio je 
svaka čast,a ovaj komentator navija za shalke hebo ga shalke u dupe..
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
dzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooooooooooooo
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaantuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a komentator ne navija za schalke nego za srbiju. da je zigic odigrao kao dzeko, dogo bi ga do neba.
dzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooooooooooooo
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaantuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a komentator ne navija za schalke nego za srbiju. da je zigic odigrao kao dzeko, dogo bi ga do neba.
cuj ovog debila sa eurosporta junak pobjede je golman ........ jest neko ljubmoran srbadija sta ces j... ih pantelic u cmarni kolutic 
Jos Vedo sutra dva i idemo u Afriku 
kako bih vam koji ste govorili ufurao se ,slava mu udarila u glavu ovo ono volio najmilije spomenut al bicu banovan pa cu iskulirat...slozio bih se gore sa jednim komentarom a to je ,desi se dosta puta da lik s loptom je blizu dzeke a on hoda nece da potrci...to podhitno treba popravit ...grafite nevjerovatno puno grijesi
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A pazi Magata na 0:18 sto se smije.Virtu4l je napisao/la:Evo i drugog.
[youtube][/youtube]
Smio bih se kladiti da govori ovome do... "jos sam im fino rekao da se ne odvajaju od njega, da ce nam utrpati 2 komada "
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- miralem444
- Kontakt:
uh kako mu uljepsa nas DIJAMANT dan..bravo dzeko majstore...samo da pitamgdje su sad oni koji su govorili da se dzeko ufuro,kako ce na klupu..javite se momaci..
jos jednom bravo dzeko...
jos jednom bravo dzeko...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
presley_sa
- Kontakt:
zbog toga je i otjeran marijan iz srbije,zato sto je hvalio nase igrace,a to je njima smetalo.Ovo je srpski komentator,pa logicno da ce ga crnjaciti,inace ne bi ni radio na tom kanaluneko_iz_mase je napisao/la:Fakat me ovaj komentator na eurosport2 podsjeca na pojedine forumase.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Joooooooooooj jes se ufuro,digo nos.
Umjesto da zabije 300 golova on danas samo dva.i on je krivac sto sad Wolfsburg mora kuci sa tri boda.
Ja kloca majko draga.........................
Umjesto da zabije 300 golova on danas samo dva.i on je krivac sto sad Wolfsburg mora kuci sa tri boda.
Ja kloca majko draga.........................
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko Kralj!
Miske Car!
Armin sa ovom dvojicom i Benagliom osvaja min. dva trofeja ove godine.
Miske Car!
Armin sa ovom dvojicom i Benagliom osvaja min. dva trofeja ove godine.
jes stvarno i meni je vec dopizdilo ,poceo mi je opasno ici na K*****.... jos kad rece za golmana to,a golman rupa ziva,treca stativa na golu-ne moze da uhvati lopte kako treba ....cccneko_iz_mase je napisao/la:Fakat me ovaj komentator na eurosport2 podsjeca na pojedine forumase.
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Trenutno korisnika/ca: denza, FerdinandF, Goalgetter, hurem, Proximic, RacioEmocionalan i 43 gosta.