Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ništa onda, komitet napolje! 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kvalifikacije za SP 1998: 8 utakmica, 3 pobjede, 5 poraza, 9:14 gol razlika, 9 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2000: 10 utakmica, 3 pobjede, 2 remija i 5 poraza, 14:17 gol razlika, 11 bodova.
Kvalifikacije za SP 2002: 8 utakmica, 2 pobjede, 2 remija i 4 poraza, 12:12 gol razlika, 8 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2004: 8 utakmica, 4 pobjede, 1 remi i 3 poraza, 7:8 gol razlika, 13 bodova.
Kvalifikacije za SP 2006: 10 utakmica, 4 pobjede, 4 remija i 2 poraza, 12:9 gol razlika, 16 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2008: 12 utakmica, 4 pobjede, 1 remi i 7 poraza, 16:22 gol razlika, 13 bodova.
Kvalifikacije za SP 2010: 10 utakmica, 6 pobjeda, 1 remi i 3 poraza, 25:13 gol razlika, 19 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2012: 10 utakmica, 6 pobjeda, 2 remija, 2 poraza, 17:8 gol razlika, 20 bodova.
Gospodin u odjelu.
Kvalifikacije za Euro 2000: 10 utakmica, 3 pobjede, 2 remija i 5 poraza, 14:17 gol razlika, 11 bodova.
Kvalifikacije za SP 2002: 8 utakmica, 2 pobjede, 2 remija i 4 poraza, 12:12 gol razlika, 8 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2004: 8 utakmica, 4 pobjede, 1 remi i 3 poraza, 7:8 gol razlika, 13 bodova.
Kvalifikacije za SP 2006: 10 utakmica, 4 pobjede, 4 remija i 2 poraza, 12:9 gol razlika, 16 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2008: 12 utakmica, 4 pobjede, 1 remi i 7 poraza, 16:22 gol razlika, 13 bodova.
Kvalifikacije za SP 2010: 10 utakmica, 6 pobjeda, 1 remi i 3 poraza, 25:13 gol razlika, 19 bodova.
Kvalifikacije za Euro 2012: 10 utakmica, 6 pobjeda, 2 remija, 2 poraza, 17:8 gol razlika, 20 bodova.
Gospodin u odjelu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa da, ubjedljivo najbolje kvalifikacije našeg tima. Mada su one Ćirine po igri bile ljepše za oko.Henderson je napisao/la:Kvalifikacije za SP 1998: 8 utakmica, 3 pobjede, 5 poraza, 9:14 gol razlika, 9 bodova.
Gospodin u odjelu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili, kraće rečeno, najbolji selektor Bosne i Hercegovine u historiji.Virtu4l je napisao/la:Pa da, ubjedljivo najbolje kvalifikacije našeg tima. Mada su one Ćirine po igri bile ljepše za oko.Henderson je napisao/la:Kvalifikacije za SP 1998: 8 utakmica, 3 pobjede, 5 poraza, 9:14 gol razlika, 9 bodova.
Gospodin u odjelu.
No, neka nastave djeca raspravljati o rječitom i fudbalskom paradoksu, neuspjehu i najboljim kvalifikacijama, 50 000 maraka i surovosti naših igrača, selektoru od principa trenera i dječijoj povodljivosti za glupostima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Komitet nije odgodio nego je "diktator iz Pjongjang-a" odgodio pa da nebi ispao skandal zna se sta i kako ide...Demant itdaleksandar_veliki je napisao/la:Da li je sad imalo jasnije, Komitet podrzao, Komitet odgodio.
U ostalom zasto to nije odgodzeno odmah da ljudi ne organiziraju beze i trose grdne pare i izradjuju hiljde ljudi ?
Mislim da je sve jasno kao dan...
Nije rat bio 2014 nego xxxx ako povlacis neke paralele onda prestani gledati zivot kroz retrovizor pa ces vidjeti da se mi udaljavamo od rata i oranice odnosno treniranja pod farovima auta...Henderson je napisao/la:Kvalifikacije za SP 1998: 8 utakmica, 3 pobjede, 5 poraza, 9:14 gol razlika, 9 bodova.
Gospodin u odjelu.
A da ti paralela bude ozbiljna uporedi malo klubove, recimo
M Cyti-D Zagreb
Roma-Como
Stoke-Zeljo
Sevilja-Kotbus
Rangers-Osijek
Lacio-Varazdin
ITD ITD
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Principatus
- Kontakt:
Sto me cudi: Dok sam ja podrzavao Papeta, ti si ga Virtu4le kritikovao.
Sad ga ja kritikujem, a ti ga podrzavas. Pa so uvjek u kontru.
Ma meni smeta kad pojedini bubetaju i lazu o Papetu, pokusavaju sve da skrenu u lose, ono providno na silu, da ga predstave kao preveranta i nekoga ko zaradjuje na transferima. Pa se onda navode svakakvi providni dokazi tipa iskaz ovog Drota. No naprotiv kao sto i podatci pokazuju, ove su kvalifikacije bile dosta dobre sa nase strane. Scouting mu je do sada bio jaca strana, bas zato sam ustvari sokiran sa zadnjim mecevima i njegovim pozivima i postavama. I najveci simpatizeri Papeta nemogu sami sebe uvjeriti, da nismo ove zadnje dvije itekako vazne utakmice bacili u prazno. Nama je svaka utakmica vazna, za bodovanje, za uvjezbavanje ekipe i sto je najvaznije za popunjavanje nam deficitarnih pozicija. Nista od toga nam nije uspijelo, nastranu Stevanovic, ali budimo iskreni to bas nikoga i nije iznenadilo.
Najveci kiks mi predstavlja nepozivanje Zukanovica. Dakle inace smo pozadi slabi, i bas u tim prijateljskim imamo deficit na stoperskoj poziciji (a i na beku), a on jopet ne dodje na ideju da pozove jednog od aktuelno najboljih stopera Belgije. Dakle meni je tesko razumijeti sta se tu tacno desilo u njegovoj glavi, onako cisto sto se tice kognitivnog, neurobioloskog aspekta. Koje su se misli tu razvijale, i na koji nacin je mogao kao selektor i profesionalac napraviti takvu gresku.
Dakle: Tezak deficit na jednoj poziciji + prijateljska utakmica + sjajan stoper iz Belgije u jakoj formi = ?
To me jednostavno cudi, ovi pozivi su bili komplet za *****. A inace je zvao ljude o kojima mi ni razmisljali nismo. Mujdza kao najbolji primjer. Zahirovica ponovo tjera na bek, a ja mislim da bi tu O. Vranjes (jos jedan kojeg je pozvao i koji se pokazao dobrim, a niko o njemu nije ni govorio) pa cak i Besic, bili bolji.
Sad ga ja kritikujem, a ti ga podrzavas. Pa so uvjek u kontru.
Ma meni smeta kad pojedini bubetaju i lazu o Papetu, pokusavaju sve da skrenu u lose, ono providno na silu, da ga predstave kao preveranta i nekoga ko zaradjuje na transferima. Pa se onda navode svakakvi providni dokazi tipa iskaz ovog Drota. No naprotiv kao sto i podatci pokazuju, ove su kvalifikacije bile dosta dobre sa nase strane. Scouting mu je do sada bio jaca strana, bas zato sam ustvari sokiran sa zadnjim mecevima i njegovim pozivima i postavama. I najveci simpatizeri Papeta nemogu sami sebe uvjeriti, da nismo ove zadnje dvije itekako vazne utakmice bacili u prazno. Nama je svaka utakmica vazna, za bodovanje, za uvjezbavanje ekipe i sto je najvaznije za popunjavanje nam deficitarnih pozicija. Nista od toga nam nije uspijelo, nastranu Stevanovic, ali budimo iskreni to bas nikoga i nije iznenadilo.
Najveci kiks mi predstavlja nepozivanje Zukanovica. Dakle inace smo pozadi slabi, i bas u tim prijateljskim imamo deficit na stoperskoj poziciji (a i na beku), a on jopet ne dodje na ideju da pozove jednog od aktuelno najboljih stopera Belgije. Dakle meni je tesko razumijeti sta se tu tacno desilo u njegovoj glavi, onako cisto sto se tice kognitivnog, neurobioloskog aspekta. Koje su se misli tu razvijale, i na koji nacin je mogao kao selektor i profesionalac napraviti takvu gresku.
Dakle: Tezak deficit na jednoj poziciji + prijateljska utakmica + sjajan stoper iz Belgije u jakoj formi = ?
To me jednostavno cudi, ovi pozivi su bili komplet za *****. A inace je zvao ljude o kojima mi ni razmisljali nismo. Mujdza kao najbolji primjer. Zahirovica ponovo tjera na bek, a ja mislim da bi tu O. Vranjes (jos jedan kojeg je pozvao i koji se pokazao dobrim, a niko o njemu nije ni govorio) pa cak i Besic, bili bolji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pričali smo bezbroj puta. Ja sam rekao ako Pape ostvari dobar rezultat podržat ću ga. Obzirom da nisam đoner, to sam i uradio. Za mene je ovo sasvim solidan rezultat, ništa slabije od Blaževića i sigurno da je zaslužio još jednu šansu. Mada ga ni sad nešto pretjerano ne branim, ali neću pljuvati po njemu.Principatus je napisao/la:Sto me cudi: Dok sam ja podrzavao Papeta, ti si ga Virtu4le kritikovao.
Sad ga ja kritikujem, a ti ga podrzavas. Pa so uvjek u kontru.![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, kad ne bi gledali ni nas igracki kadar ni protivnike u grupi u odnosu na ranije cikluse.Henderson je napisao/la:Ili, kraće rečeno, najbolji selektor Bosne i Hercegovine u historiji.Virtu4l je napisao/la:Pa da, ubjedljivo najbolje kvalifikacije našeg tima. Mada su one Ćirine po igri bile ljepše za oko.Henderson je napisao/la:Kvalifikacije za SP 1998: 8 utakmica, 3 pobjede, 5 poraza, 9:14 gol razlika, 9 bodova.
Gospodin u odjelu.
Ciro je bio najbolji selektor, iako je konkurencija zaista mizerna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Susic ne zna nista o taktici, postavi, formaciji, citanju protivnicke igre, zatvaranju rupa, rotiranju, bilo cemu sto je odlika dobrog trenera..on jednostavno nanize igrace, i to je to, svaka utakmica ista, svaka postava ista, nema nista novo, i s njim ga samo mozemo i ubuduce pushiti.
Vidim gore neki pisu da smo ostvarili dobar rezultat, pa bi volio znati koji rezultat???sjedis kuci, i gledas druge reprezentacije na takmicenju, realno od pola tih ekipa imamo bolji igracki kadar, i u svim segmentima smo bolji, OSIM KAD JE RIJEC O TRENERU..pa i organizaciji da se ne lazemo.
Kladim se, da nam je neki normalan selektor, pa pobucali bi ove ekipe iz nase grupe k'o dvolisnicu, ovako cemo strijepiti do kraja, i patiti se..,
Ne bi komentirao pozvane igrace za prijateljske meceve, suvisno je
..nadam se samo da nece zbog solidarnosti prema nekim igracima i dalje ih zvati, i ispasti jos veca konjina nego sto jeste.
Vidim gore neki pisu da smo ostvarili dobar rezultat, pa bi volio znati koji rezultat???sjedis kuci, i gledas druge reprezentacije na takmicenju, realno od pola tih ekipa imamo bolji igracki kadar, i u svim segmentima smo bolji, OSIM KAD JE RIJEC O TRENERU..pa i organizaciji da se ne lazemo.
Kladim se, da nam je neki normalan selektor, pa pobucali bi ove ekipe iz nase grupe k'o dvolisnicu, ovako cemo strijepiti do kraja, i patiti se..,
Ne bi komentirao pozvane igrace za prijateljske meceve, suvisno je
Stvarno,ma de,nemoj zezati,je li ti to ozbiljno,ma vidi,sta velis?velez_mostar je napisao/la:Susic ne zna nista o taktici, postavi, formaciji, citanju protivnicke igre, zatvaranju rupa, rotiranju, bilo cemu sto je odlika dobrog trenera..on jednostavno nanize igrace, i to je to, svaka utakmica ista, svaka postava ista, nema nista novo, i s njim ga samo mozemo i ubuduce pushiti.
Ne bi komentirao pozvane igrace za prijateljske meceve, suvisno je..nadam se samo da nece zbog solidarnosti prema nekim igracima i dalje ih zvati, i ispasti jos veca konjina nego sto jeste.
Jedno prosto pitanje.
Da li bi selektor,koji od ovog sto si napisao nista ne posjeduje,uspio da do poslijednje utakmice,sa jednom Francuskom u Parizu odlucuje ucesnika na EP?A uz to sve da mu je baraz obezbjedjen.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam sta je tebi smjesno,ali kad vec pominjes Ciru i kadar.Pa ljepoto uporedi onda kadar kod Cire i njihov status u klubovima i to sve kod SusicaCartman je napisao/la: Da, kad ne bi gledali ni nas igracki kadar ni protivnike u grupi u odnosu na ranije cikluse.Da ne pricam o tome pod kakvim uslovima su neki od ovih selektora radili. Baka je imao 3 igraca na klupi u Danskoj, Muzurovic nije imao pola ekipe u drugom periodu, a ovi sto su bili odma nakon rata su prica za sebe. Tako primitivno samo budala moze uporedjivat.
Uz sve ,tebe covjek ne moze da ubjedi najjednostavnijim cinjenicama,da je Susic ostvario najbolji uspjeh sa reprezentacijom.
Mi smo do 80-te minute bili direktni putnici za EP,dok Platini nije zatvorio oci sudiji,a uz to sve imali obezbjedjen baraz,ovo su cinjenice,ljepoto moja,a ne ko voli Ciru,a ko Susica.
naravno, platini je za sve kriv.emir79 je napisao/la:Ne znam sta je tebi smjesno,ali kad vec pominjes Ciru i kadar.Pa ljepoto uporedi onda kadar kod Cire i njihov status u klubovima i to sve kod SusicaCartman je napisao/la: Da, kad ne bi gledali ni nas igracki kadar ni protivnike u grupi u odnosu na ranije cikluse.Da ne pricam o tome pod kakvim uslovima su neki od ovih selektora radili. Baka je imao 3 igraca na klupi u Danskoj, Muzurovic nije imao pola ekipe u drugom periodu, a ovi sto su bili odma nakon rata su prica za sebe. Tako primitivno samo budala moze uporedjivat.
Uz sve ,tebe covjek ne moze da ubjedi najjednostavnijim cinjenicama,da je Susic ostvario najbolji uspjeh sa reprezentacijom.
Mi smo do 80-te minute bili direktni putnici za EP,dok Platini nije zatvorio oci sudiji,a uz to sve imali obezbjedjen baraz,ovo su cinjenice,ljepoto moja,a ne ko voli Ciru,a ko Susica.
covjek je u pravu. sa cirom smo pored belgije i turske mi uzeli drugo mjesto u grupi sa spanijom i odigrali dvije vrijedne postovanja utakmice u barazu.
a susic je jedva izvukao bod vise u grupi sa rumunijom, bjelorusijom i nikad slabijom francuskom, a realno smo mogli biti prvi, i onda kao slag na tortu, 6:2.
...
Kamo srece da smo mi uzeli bodove iz Albanije ... 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]
Ovo je najveca kradja ikad u fudbalu,samo slijepac moze drugacije gledati.
Francuska je morala ici po svaku cjenu,a ne moram ovu utakmicu uopste uzimati u obzir da bi blatio pogana i smrada Platinijamogu i Irsku
penal u zivotu nije smio biti sviran,prije svega jer je trebao biti sviran faul nad Spahicem,a drugo i da se nesto trebalo nad Nasrijem svirati onda faul van 16 metara.
A ako ovo vama nije kradja,hajte predjite na bocanje,jer fudbal je za vas spansko selo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je najveca kradja ikad u fudbalu,samo slijepac moze drugacije gledati.
Francuska je morala ici po svaku cjenu,a ne moram ovu utakmicu uopste uzimati u obzir da bi blatio pogana i smrada Platinijamogu i Irsku
penal u zivotu nije smio biti sviran,prije svega jer je trebao biti sviran faul nad Spahicem,a drugo i da se nesto trebalo nad Nasrijem svirati onda faul van 16 metara.
A ako ovo vama nije kradja,hajte predjite na bocanje,jer fudbal je za vas spansko selo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad se sjetim izjava Susica nakon utakmice "Bod je odlican", "ovo nije kiks" i tako dalje.Elegant je napisao/la:Kamo srece da smo mi uzeli bodove iz Albanije ...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Kad se samo sjetim,da ni mnogo vece reprezentacije od nas ,nisu mogle vise od boda izvuci u Albaniji.Cartman je napisao/la:Kad se sjetim izjava Susica nakon utakmice "Bod je odlican", "ovo nije kiks" i tako dalje.Elegant je napisao/la:Kamo srece da smo mi uzeli bodove iz Albanije ...
Kad se samo sjetim,da smo mi pobjedili ekipu 2x,od koje je jedna velesila Francusaka izvukla samo bod. Kad se sjetim mnogo cega.
Ja mislim da su najvise krivi Bakovic i ona koza Pecikoza.Ona je ko fol sve dogovarala sa Susicem,da bi rekla po dolasku u chicago da od toga nema nista.Mozda pape i igraci nisu imali pojma sta je to, kakva je to humanitarna akcija,jer ova koza nije odradila svoj dio kako treba.Zao mi dosta djece koji su mjesecima sanjali kad ce doci taj dan da uzivo vide Dzeku i ostale igrace.Kako njima objasniti zasto nisu doslivendeta87 je napisao/la:Tu se slazemo, al znas sta meni nije jasno zasto je Bakovic prvo izjavio da ce svi doci na tu veceru a onda sve to povuka. Zar nebi bilo lakse da su iz saveza u startu odbili dolazak na tu veceru i gotovo. I pored toga ako komitete da svoju pa hajmo reci garanciju da ce reprezentativci doci na veceru onda su valdja selektor i igraci duzni da to ispostuju.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije to vise ni bitno, eto ona tako rekla, no ko je Drita, gdje zivi, sta radi, od cega zivi, ko je finasira. I dodje Drita i kaki, najbolje je da se organizuje jedan jednomjesecni izlet Zmajeva po dijaspori, nek se svi slikaju sa njima, veceraju i slicno, valjda ce biti onda zadovoljni. Znamo mi ovdje i to vrlo dobro koliko se love opralo u ovoj jadnoj drzavi na racun humanitare.vendeta87 je napisao/la:Dobro Aco ako cemo biti precizni ona kaze u klipu da je za tu njegovu recenicu prvi put cula u interkontinentalu, sto znaci da joj je to neko prenjeo.
BiH moja domovina
Trebalo bi tacno istraziti ko je kriv za navedenu blamazu,i onda istog sankcionisati izbacivanjem iz NS BiH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
to ti je dokaz da vlada jedna ne ozbiljnost nered ne organizacija ,ali kad uvedeš reforme zna se koje gazda i tko što radi!
Dalje naučio se naš narod ba na ovo.Kad je Ćiro bio govorili cirkus i zabava, sad je kruha i igara
sve isto žalosno nema nama pomaka svi nešto glume da su IN svoj ego furaju , ali sve šuplje na štetu te jadne Bosne !
Savez ko savez nema tu nek čvrste ruke i osobe da malo uvede reda.Dobri smo mi kako je to sve unutra izvana cool
Dalje naučio se naš narod ba na ovo.Kad je Ćiro bio govorili cirkus i zabava, sad je kruha i igara
Savez ko savez nema tu nek čvrste ruke i osobe da malo uvede reda.Dobri smo mi kako je to sve unutra izvana cool
Trener koji izjavi poslje utakmice za svoje igrače "oni nisu ni I od igrača" je smiješan. Nije ovo stara škola kad su se udarali šamari igračima. Fudbal i taktika su nauka, i nije važno da li je trener prije bio dobar igrač.
Trener treba biti inteligentan lik, psiholog, motivator i masu drugih stvari što pape nije.
Prošle kvalifikacije smo imali i dosta sreće u nekim utakmicama poput bjelo rusije kad im je igrač pao na loptu i tako dobijemo penal. Utakmice koje smo dobivali smo često dobivali na račun individualne klase. Mi često nemamo nikakve igre sa papetom a kamoli da je razvio neku prepoznatljivu igru(bljesne tu nekad nešto). Prije prve utakmice sa Francuskom najavljivao je kako je fra loša i kako ćemo ih dobiti pa se ne sastavimo sa loptom 90 minuta.
Sad pred irsku je izjavio da ih je gledao zadnji put sa francuskom kad je henry dao gol rukom.... pa halo to je bilo prije 3 godine!!! Toliko o njegovoj pripremi i ažurnosti...
Protiv jačih timova to možda i bolje izgleda jer se igrači žele dokazati ali na kraju je sve to tanko.
Imamo grupu o kojoj smo mogli sanjati ali sa papetom čisto sumnjam da ćemo proći..
Trener treba biti inteligentan lik, psiholog, motivator i masu drugih stvari što pape nije.
Prošle kvalifikacije smo imali i dosta sreće u nekim utakmicama poput bjelo rusije kad im je igrač pao na loptu i tako dobijemo penal. Utakmice koje smo dobivali smo često dobivali na račun individualne klase. Mi često nemamo nikakve igre sa papetom a kamoli da je razvio neku prepoznatljivu igru(bljesne tu nekad nešto). Prije prve utakmice sa Francuskom najavljivao je kako je fra loša i kako ćemo ih dobiti pa se ne sastavimo sa loptom 90 minuta.
Sad pred irsku je izjavio da ih je gledao zadnji put sa francuskom kad je henry dao gol rukom.... pa halo to je bilo prije 3 godine!!! Toliko o njegovoj pripremi i ažurnosti...
Protiv jačih timova to možda i bolje izgleda jer se igrači žele dokazati ali na kraju je sve to tanko.
Imamo grupu o kojoj smo mogli sanjati ali sa papetom čisto sumnjam da ćemo proći..
i to na TV-u iako zivi u parizu... kaze bolje se vidi na TV, a imaju i usporene snimke, tako da nista ne propusti...mo-bih je napisao/la:Trener koji izjavi poslje utakmice za svoje igrače "oni nisu ni I od igrača" je smiješan. Nije ovo stara škola kad su se udarali šamari igračima. Fudbal i taktika su nauka, i nije važno da li je trener prije bio dobar igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.