Ma naći će Marotta za njega već neki klub, ne sikira me to nimalo.
Samo ne znam što će nama ovaj Boakaye? Ionako imamo previše napadača u ekipi.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Dosta igraca Marotta izgleda kupuje da bi ih koristio kao cipove u razmjeni, skonta sta nekom klubu fali, oni nemaju para on kupi i njima utrapi u nekom deal-u a racunicu samo on zna.Raznih nekih formula on izvedeGaziHusrevbeg je napisao/la:Izlevati nas Di Marzio.![]()
Ma naći će Marotta za njega već neki klub, ne sikira me to nimalo.
Samo ne znam što će nama ovaj Boakaye? Ionako imamo previše napadača u ekipi.
Ispod 25 miliona eura on neće ići da ne znam koliko katastrofalno odigra.IlPrincipino je napisao/la:ovo nam odgovara...cijena RVP-a pada...
Mozda ima vise godina ali zato ima isto tako 3-4 sezone vrhunskog fudbala tako da sam ja apsolutno za njega izmedu ostalihdzenan01 je napisao/la:Djeste mala raja, ovdje "gužva k'o po običaju![]()
Za sad sam (za Božije čudo ) zadovoljan radom Marotte. Iskreno nisam nešto posebno za RVP-a, jedino zbog njegovih godina .
Juve će ga eventualno platiti između 25 i 30 milona, Arsenal ne može tražiti ni više ni manje.Marsal je napisao/la:Ispod 25 miliona eura on neće ići da ne znam koliko katastrofalno odigra.IlPrincipino je napisao/la:ovo nam odgovara...cijena RVP-a pada...
Fatace se za glavu ko oni smajlici sto je postavljao u stavkama 3 i 5. I meni je taj dio najacio ko fol smirite se i uzivajte ahha,, on se kladioo nece ga Isla zajebatTomaZdravkovic je napisao/la:Neki brat to pisao i ocekujem uskoro slom zivaca kada vidi Islu na potpisu ugovora sa Juventusom....
Al' zadnji dio je glavni... Kladio se da ce ga dovesti i mogu misliti sta ce ovi od jadnika traziti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.