Imate finu suradnju sa najsugavijim klubom u ligi i to vam je pomoglo da dovedete cileanca. Da je bilo do njega uvijek bi izabro Inter.
Al s obzirom na dogovor klubova takva se ponuda ne odbija.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Koliko sam se ja puta ovdje s njima zakuhao i koliko banova dobio ubjeđivajući ih da su oni jedan prosječan klub koji svako 20 godina doživi neki bljesak. Njihov ciklus je završen, morat će izmisliti neki novi calcipoli ili neki drugačiji sistem takmičenja bez Juventusa da bi osvojili nešto. Joj, kako ih samo mrzim.pinturicchio30 je napisao/la: Fatace se za glavu ko oni smajlici sto je postavljao u stavkama 3 i 5. I meni je taj dio najacio ko fol smirite se i uzivajte ahha,, on se kladioo nece ga Isla zajebat![]()
hahaha..
Niko igracu ne brani da on odbije transfer, ako je bio obecao vama (ali kao sto rece oxygen, ni u sta ne vjerujem dok ne cujem svojim usima i ne vidim svojim ocima) i ako mu je to bila zelja mogao je reci da ne zeli, da ce cekati vasu ponudu. Najsugaviji od kad su nama prodali Islu heheheYuto je napisao/la:Sve 5 al trebate biti realni i priznat da je bilo do Isle da ga ne bi vidjeli u dresu Juventusa.
Imate finu suradnju sa najsugavijim klubom u ligi i to vam je pomoglo da dovedete cileanca. Da je bilo do njega uvijek bi izabro Inter.
Al s obzirom na dogovor klubova takva se ponuda ne odbija.

IlPrincipino je napisao/la:znači i Verrattia smo skoro osigurali...![]()
5 milliona za pola ugovora i ostaje u Pescari...
stigao je u Torino...počeli su ljekarski pregledi...
IlPrincipino je napisao/la: @Oxygen
Danas sastanak izmedju Juventusa i Parme..Conte želi natrag Giovinca..
K'o od brda odvaljen!Juvelandia je napisao/la: Brother Asamoah! New Bro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.