Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2009, 22:31

omerbavarac je napisao/la:Veceras je noc Dzeke. Imam osjecaj da ce ga bas veceras Dzeko uvaliti. Kako kazu, cemu vakat, tome je i vrijeme.
Eto sad moram sam sebe citirati. Osjecaj me nikad ne vara, ma znao sam ja da ce Dzeko veceras proraditi. Odlicno je igrao, opet na asistenciju Misketa. Svaka cast majstore, samo tako nastavi i nedaj onom Grafitnom ni jedne lopte. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2009, 22:31

Mozda ste primijetili kod jedne kontre kada je Grafite samo trebao da baci loptu u prostor za Dzeka, a poce da dribla :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 18 sep 2009, 22:32

A svršavanja. :lol:

Ne znam kako bih ovo drugačije nazvao.Ispričavam se. :lol:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 sep 2009, 22:33

polako ba nemojte ga urec a to da se bio ufuro to je istina i dan danas se fura i nece da se bori za loptu kosto se borio prije pa nije niko slijep vidi svak kako pored njega prolazi igrac a on ne obraca paznju na njega

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 22:34

onaj grafite hebo majku...da mu neko daje milione samo da doda nekom loptu on to ne bi ucinio
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 18 sep 2009, 22:34

amerosm je napisao/la:Jeste li vidjeli Grafitea kako odmahuje rukom i nogom kad ne dobije loptu. Neka tako ti i treba sebicni stovre, nek ti ne daju loptu, upropastio si dosta toga.
joj i ja sam ovo primjetio,sto je tip ljubomoran,samo stoji i ceka loptu...

Ufurani ocepio :) samo neka nastavi ovako :)))

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 sep 2009, 22:34

prvo cestitam dijamantu na ovim golovima i nije se ufurao kao sto neki pricaju-veceras je odigrao maestralno
drugo ,ogrijesih se za ovu predzadnju noc ramazana zbog onog bahila,retarda,maloumnog stvora grafitea.
ako je imao tri tacna pasa cijelu tekmu,banujte me sa foruma......
nije prisao ni na jednom golu da dzeki cestita gol....toliko mu je krivo sto ga je dzeko prestigao da je nakon jedne akcije nakon sto mu nisu dodali loptu poceo travu da suta :D :D :D
veh klocu stavi martinsa mjesto onog hadalja da se ljudi ne grijese a imat ces i vece koristi od onog malog brzog nego od onog invalida.......

TOLIKO OD MENE :D :D :D :D :D ----al se Džeko ufuro,svom bivsem treneru dat dva komada,fuj sram ga bilo :o :o :shock: :shock: :D :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 sep 2009, 22:36

mrzim_ulizice je napisao/la:polako ba nemojte ga urec a to da se bio ufuro to je istina i dan danas se fura i nece da se bori za loptu kosto se borio prije pa nije niko slijep vidi svak kako pored njega prolazi igrac a on ne obraca paznju na njega
ma ti sigurno negledas dzeku ...pa sta ti je dzeko se danas bas borio...jos kad je dao gol..pa nemoze on crc heboga ti...pa vidjeso si sad pri kraju kad je opuco pravo u golmana salkea..dzeko uze lopti na svojoj polovici doda misketu i onda sve ih prestize samo sto nije imo snage...sto je i normalno..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 18 sep 2009, 22:38

Džeko u duhu Ramazana, čitav mjesec je prepostio pa sad je počeo da daje golove.
FEDERER= KLOC

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 18 sep 2009, 22:40

Željoman je napisao/la:prvo cestitam dijamantu na ovim golovima i nije se ufurao kao sto neki pricaju-veceras je odigrao maestralno
drugo ,ogrijesih se za ovu predzadnju noc ramazana zbog onog bahila,retarda,maloumnog stvora grafitea.
ako je imao tri tacna pasa cijelu tekmu,banujte me sa foruma......
nije prisao ni na jednom golu da dzeki cestita gol....toliko mu je krivo sto ga je dzeko prestigao da je nakon jedne akcije nakon sto mu nisu dodali loptu poceo travu da suta :D :D :D
veh klocu stavi martinsa mjesto onog hadalja da se ljudi ne grijese a imat ces i vece koristi od onog malog brzog nego od onog invalida.......

TOLIKO OD MENE :D :D :D :D :D ----al se Džeko ufuro,svom bivsem treneru dat dva komada,fuj sram ga bilo :o :o :shock: :shock: :D :D
koji je kreten onaj grafite, zreo je za kllupe samo radi ponasanja

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 sep 2009, 22:40

Džeste stručnjaci bem ti. Hajmo sad dižite Džeku, dao je golove ba. Kad ne dadne onda je najgori a kad dadne onda najbolji. Glupsoni!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 sep 2009, 22:41

Morao je proraditi kad tad 8-)
I sunce mu *ebem kako me je prepao kad je ostao lezati na terenu onako :o
100% sportski i krajnje opušten potpis

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 sep 2009, 22:41

e alaj sam sretan...ma ljudi moji kakav grafite ..onoo je dzekula zesca...
al je dzeko bezobrazan 2 gola svom ucitelju..edine kako te nije sramote..ne kate doci ce ti u bosnu... :D :D :D ..kralju moj..majstore moje...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 sep 2009, 22:41

miralem444 je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:polako ba nemojte ga urec a to da se bio ufuro to je istina i dan danas se fura i nece da se bori za loptu kosto se borio prije pa nije niko slijep vidi svak kako pored njega prolazi igrac a on ne obraca paznju na njega
ma ti sigurno negledas dzeku ...pa sta ti je dzeko se danas bas borio...jos kad je dao gol..pa nemoze on crc heboga ti...pa vidjeso si sad pri kraju kad je opuco pravo u golmana salkea..dzeko uze lopti na svojoj polovici doda misketu i onda sve ih prestize samo sto nije imo snage...sto je i normalno..
ma dzeko je super igrac al treba da igra kosto je igro proslu sezonu bar moje misljenje da se vise trudio prije al abd sad ce ga ovo malo otvorit da se vrati u staru formu

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 18 sep 2009, 22:42

Stone Island je napisao/la:A svršavanja. :lol:

Ne znam kako bih ovo drugačije nazvao.Ispričavam se. :lol:
ma nisi mogao bolju rijec izabrat,to je to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 sep 2009, 22:45

Jao koji je trenutak tj. vrijeme našao Džeko da se vrati u formu! Baš svom bivšem treneru napravi muke do ja*a! :mrgreen: :lol:

Uh jest mi drago, ovo je sad samo početak nečega lijepoga. PROČEPIO JE!!! Taman ima vremena do Estonije da uđe u onu svoju prepoznatljivu top formu iliti - mašinerija zvana Džeko koja samo melje, melje i melje... :D

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 18 sep 2009, 22:45

Edin Džeko je konačno odfigrao utakimicu na razini iz prošle sezone i s dva pogotka donio 2:1 pobjedu svome timu na gostovanju kod Schalkea. sportsport..stvarno :o :o :o
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 22:48

DZEKO IS BACK!!! :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2009, 22:49

Sad će Veh pokupiti sav kredit jer ga je prošli meč ostavio na klupi :P

slika
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 sep 2009, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 sep 2009, 22:50

NoName je napisao/la:Džeste stručnjaci bem ti. Hajmo sad dižite Džeku, dao je golove ba. Kad ne dadne onda je najgori a kad dadne onda najbolji. Glupsoni!
evo i ja trazim one koji su pljuvali po dzeki..nesto se necuju...hajde javite se...kad je bilo najgore mnogu nisu htjeli da stanu uz dijamanta...pisu svakorazne gluposti...,a takvi smo ti mi balkanci..sta ces....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, L-Train, lol89 i 53 gosta.