FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko količina gluposti na jednom mjestu. Čuj ovoga 1, 2, 3 % 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stvarno ste dosadni s tim provokacijama, davite.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Karamatic je igrao za ekipu koja je bila u samom vrhu tabele u drugoj polusezoni.SkyWallker je napisao/la:Dva anonimusa za koje niko nezna i igrac koji je nastupao za ekipu koja je jedva izborila pl. status dolaze kao "pojačanja"ne kontam vam upravu nikako, gomilaju se igraci na početku sezone a vec na polusezoni i pred kraj sezone 95% ih ode iz kluba, da su ostavili 7. ovih sto su otisli i doveli Kojaševića i barem jos nekoga bili bi ste jači svakako a ovako ipak dolaze igraci koji su neprovjereni i za koje niko nikada nije cuo, trebat ce im vremena da se uigraju prvo, pa tek onda da pokazu "kvalitet", znam da tezite vrhu, da se svake godine borite za titulu ali ako se dovode ovakvi igraci sve najave na početku sezone padaju u vodu sto se mnogo puta do sada pokazalo i dokazalo
Kakve on ima veze sa tim sto je Slavija prvu polusezonu bila ocajna,i sto nije imala niti igrace niti trenera koji su dosli tek kasnije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
bordobijeli
- Kontakt:
nadam se da ce sw ova tri igraca dobro uklopiti u ekipu,puno puta se pokazalo da ovakvi ne afirmisani igraci puno vise pokazu nego neka zvucna pojacanja tipa matko,husic itd .tako da ce sve pokazati igre na terenu.a mislim da su nam prijeko potrebna dva bocna igraca tu smo skroz tanki.
Mislim da je s ovim Gujićem riješen desni bek. Na lijevom će vjerovatno ostati Beli, a i Zlatković može odigrati na toj poziciji. A biće još novih imena u sredini terena najvjerovatnije + golman.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
sutra se ocekuje jos jedno pojacanje,sigurno da ce biti spica kad cujete o kome se radi...do sutra pozdrav za hordase 
Kučuković, ili Luca Toni?

ako ovo bude prevara necu ti halalit...:PPpastore je napisao/la:sutra se ocekuje jos jedno pojacanje,sigurno da ce biti spica kad cujete o kome se radi...do sutra pozdrav za hordase
Samo Sarajevo
Ma na infu sad pukla priča. Al' niko ime ne govori. Inače MOS se ovaj prelazni rok nije proslavio.
Zaboravio si ovo prenijeti:pastore je napisao/la:sutra se ocekuje jos jedno pojacanje,sigurno da ce biti spica kad cujete o kome se radi...do sutra pozdrav za hordase
Od ova tri igrača koja su došla niti jedan se nije spominjao, jedino "Kramarić"sutra se očekuje jedno zvučno ime na Koševu,ako potpiše uzimamo titulu ,necu sa imenom da izlazim ali info je jako pouzdana
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma garant na Džakmića misle. Mada ne znam koliko je to realno, on je pod ugovorom u Koreji koliko znam. Moćno bi izgledao tandem radilica na centru Sesar-Džakmić.
Naravno.ScooTeR je napisao/la:Sada uzimate duplu krunu!!
Stigla su mega pojacanja,sada cete se prosetati ligom!!
Jos te nesto zanima,samo reci.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Bogme, zaviruju komšinice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Uhvatila srackavica.High je napisao/la:Bogme, zaviruju komšinice.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
A koji ti lafac moraš biti, da se loguješ na forum i bacaš neke nezrele komentare, provociraš, uvijek na isti kalup, iste stvari, totalno prepisano. Znaš kako će to završiti, i on opet isto.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ko ko ko je pojacanje

ako sam dobro upratio mi smo do sada doveli 4 igrača: neznam imena ali onog iz Madjarske, onog iz Slovačke, Plakala iz Portugala i sada ovog Karamatića iz SLavije. jesam li dobro upratio?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Jesi. I valjda bi treb'o doci taj neki WC zadnji vezni (S. Parker), i nakav goldzija.Bistrik je napisao/la:ako sam dobro upratio mi smo do sada doveli 4 igrača: neznam imena ali onog iz Madjarske, onog iz Slovačke, Plakala iz Portugala i sada ovog Karamatića iz SLavije. jesam li dobro upratio?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ovaj Brazilac nije los mislim na klipovima,sad koliko je to mjerilo ne ulazim u to ali fakat se vidi da je brz sto nam bas treba, a mislim da nije sad nesto skup " onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler i 38 gostiju.