Transferi, igrači Premijer Lige BiH
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Gledao ga tri puta i zakljucio da je bio ispod prosjeka u Celiku. Ma bravo majstore treba te za glavnog skauta nekog vrhunskog tima cim nakon tri utakmice zakljucis ko je dobar a ko ne. Opet on za Adilovica, matere mi vi navijaci Zelje isto da ste Srbi mijenjate historiju, pucate neku propagandu nevjerovatno, Adilovicu se nije htio produziti ugovor, sa Avdijom se htio, ali Hajduk je ocigledno bolja opcija od Celika. U BiH postoje dvije istine, ona prava i ona navijaca Zelje.
Celik!3,2,2.
- SkyWallker
Čovjek koliko je god dobronamjeran i koliko god pokusava normalno da komunicira pojedinci konstantno furaju neki papanluk i šabanizam, jarane gledao sam ga tri puta i procijenio svoje u čemu problem ?? zasto niste uzeli lovu za Vrsajevica ?? za Adilovića kazem kako je iz Čelika otisao a da niste marke dobile a gle čuda nakon samo godinu dana cijena mu je udvostručena i min. cifra za koju će otići iz Želje je 300.-400.000 eura to hocu da kazem mi ce mo zaraditi a vi ne i ko glup ispada i pljuje momka ?? vi ! sva priča zavrsenaAllGunsBlazing je napisao/la:Gledao ga tri puta i zakljucio da je bio ispod prosjeka u Celiku. Ma bravo majstore treba te za glavnog skauta nekog vrhunskog tima cim nakon tri utakmice zakljucis ko je dobar a ko ne. Opet on za Adilovica, matere mi vi navijaci Zelje isto da ste Srbi mijenjate historiju, pucate neku propagandu nevjerovatno, Adilovicu se nije htio produziti ugovor, sa Avdijom se htio, ali Hajduk je ocigledno bolja opcija od Celika. U BiH postoje dvije istine, ona prava i ona navijaca Zelje.

Zadnja izmjena: SkyWallker, dana/u 11 jun 2012, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Celik izgubi i drugog bitnog igraca, ali zato dolazi Ciro koji ce imati platu vecu nego svi igraci celika zajedno. 

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Krunic danas potpisuje za Leotar na 2 godine...
Salim se, za Borac, naravno...

Salim se, za Borac, naravno...
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradina iz Srebrenika je u kontaktu sa Husićem, Zoletićem, Mešanovićem, Michelinijem te Savićom.
Inače većini od njih je Husarić menadžer, koji je u upravi Gradine.
Inače većini od njih je Husarić menadžer, koji je u upravi Gradine.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Hahahaha covjek bi reko da vas dvojica prodajete, a nit ce ovaj celikovac zaradit a ni ti, vec adilovic i zeljo....SkyWallker je napisao/la:Čovjek koliko je god dobronamjeran i koliko god pokusava normalno da komunicira pojedinci konstantno furaju neki papanluk i šabanizam, jarane gledao sam ga tri puta i procijenio svoje u čemu problem ?? zasto niste uzeli lovu za Vrsajevica ?? za Adilovića kazem kako je iz Čelika otisao a da niste marke dobile a gle čuda nakon samo godinu dana cijena mu je udvostručena i min. cifra za koju će otići iz Želje je 300.-400.000 eura to hocu da kazem mi ce mo zaraditi a vi ne i ko glup ispada i pljuje momka ?? vi ! sva priča zavrsenaAllGunsBlazing je napisao/la:Gledao ga tri puta i zakljucio da je bio ispod prosjeka u Celiku. Ma bravo majstore treba te za glavnog skauta nekog vrhunskog tima cim nakon tri utakmice zakljucis ko je dobar a ko ne. Opet on za Adilovica, matere mi vi navijaci Zelje isto da ste Srbi mijenjate historiju, pucate neku propagandu nevjerovatno, Adilovicu se nije htio produziti ugovor, sa Avdijom se htio, ali Hajduk je ocigledno bolja opcija od Celika. U BiH postoje dvije istine, ona prava i ona navijaca Zelje.![]()
-
- Kontakt:
Može li tko napisati nešto o Jurini,napadaču iz Uskoplja koji se danas priključio Hajduku ?

idi na podforum niže lige, ima forumaš GRDAN i on će ti reći........BILAKRV1950 je napisao/la:Može li tko napisati nešto o Jurini,napadaču iz Uskoplja koji se danas priključio Hajduku ?
-
- Kontakt:
hvalaAlemC85 je napisao/la:idi na podforum niže lige, ima forumaš GRDAN i on će ti reći........BILAKRV1950 je napisao/la:Može li tko napisati nešto o Jurini,napadaču iz Uskoplja koji se danas priključio Hajduku ?

- Armageddon2012
- Kontakt:
kakve su sanse da neko od novinara koji vode ovaj portal,postave u vrhu stranice ono "dosli-otisli',i da za svaki klub imamo pregled koji su igraci otisli a koji dosli i gdje su otisli i odakle su dosli?
skoro nemoguce je pohvatati to sve,trebalo bi se redovno citat svaki post o svakom klubu,a kontam da novinari to i tako objavljuju na portalu,pa cisto da se to objedini na jednom mjestu,ako nije prevelik posao...
evo ja recimo nikako da pronadjem koji je treci igrac sto je dosao u sarajevo...vidim pominju tri pojacanja,i koje je trece osim zlatkovica i karamatica?
skoro nemoguce je pohvatati to sve,trebalo bi se redovno citat svaki post o svakom klubu,a kontam da novinari to i tako objavljuju na portalu,pa cisto da se to objedini na jednom mjestu,ako nije prevelik posao...
evo ja recimo nikako da pronadjem koji je treci igrac sto je dosao u sarajevo...vidim pominju tri pojacanja,i koje je trece osim zlatkovica i karamatica?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
boris velicanstveni gujic zvani guja

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
nikad cuo.....je li to neki tvoj iz zvijezde?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/boris ... 01365.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
ma kakvi nemamo mi igrace tog kalibra :mrgreen:to su igraci rodeni za sarajevoArmageddon2012 je napisao/la:nikad cuo.....je li to neki tvoj iz zvijezde?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala.
dok se negdje ne objedini ta statistika,ovako napamet cini mi se da saraajevo najbolje radi zasad u ovom dijelu prelaznog roka.
dok se negdje ne objedini ta statistika,ovako napamet cini mi se da saraajevo najbolje radi zasad u ovom dijelu prelaznog roka.
pa mora raditi kada ih je napustilo deset igraca valja sada deset dovesti 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da radi najbolje, pa baš se i ne slažem sa tobom.Raskinuli su ugovore sa nekoliko igrača iz prvih 11, a doveli su 3 igrača manjeg ili sličnog kvaliteta.
Po meni do sad najbolje stoje Borac i Željo.Borac zbog toga što je produžio ugovore za bitnim igračima, a Željo zbog toga što do sada nije otišao ni jedan igrač iz prvih 11.
Po meni do sad najbolje stoje Borac i Željo.Borac zbog toga što je produžio ugovore za bitnim igračima, a Željo zbog toga što do sada nije otišao ni jedan igrač iz prvih 11.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa pricalo se da je otisao nyema?
a nije ni u borcu bas tako sjajno,otisli su najbolji strijelac (kajkut),vodja na terenu (raspudic),stub odbrane (stakic),bilbija,stajic,marko maksimovic i jos neki igraci....daleko je od dobrog zasad u borcu..
ko je od vaznijih igraca napustio FKS?
a nije ni u borcu bas tako sjajno,otisli su najbolji strijelac (kajkut),vodja na terenu (raspudic),stub odbrane (stakic),bilbija,stajic,marko maksimovic i jos neki igraci....daleko je od dobrog zasad u borcu..
ko je od vaznijih igraca napustio FKS?
to je sudbina nasih timova uigraju ekipu i onda na kraju sezone nam kazahstan i azerbejdzan pokupe najbolje igrace a mi svi onda uzimamo nove igrace i ponovo uigravamo ekipu godinu dana i tako sve u krug a zarade pa gotovo nigdje osim zelje..valjda se i to nekad promijeni.vecina igraca bi isla u azerbejdzan g o v n a jela nego ostala jos godinu dana igrati u nasoj ligi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nyema još nije otišao, postoji mogućnost da ode, ali i da ostane.Šanse su negdje 70 % za odlazak i 30 % za ostanak.
Nije tolika šteta što je otišao Bilbija jer on i nije bio vaš igrač, i bio je tu tek pola godine.Odlazak Stakića i Raspudića bi mogao biti udarac za ekipu Borca, ali vidjećemo.
Nije tolika šteta što je otišao Bilbija jer on i nije bio vaš igrač, i bio je tu tek pola godine.Odlazak Stakića i Raspudića bi mogao biti udarac za ekipu Borca, ali vidjećemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: ASD, Fudbalmozak2, jurisicduska, nedimmmm1337, VivaLaLiberta, VolimoSarajevo i 45 gostiju.