al Boga mi nekako ljepše kad je ovako mirno, nema ko prije svaki prelanzni rok po 5-10 igrača dođe.Ja volim ovu dosaduboccaccio je napisao/la:A jeste malo dosadilo.Svima nam se svidja sto smo ovako stabilni,nema kod nas nikakvih trzavica,desavanja naglih...ali dosadno brate
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Uf sto mi nedas da odem a tama sam kreno nije nama tesko, tesko je svima drugima prvih 10 godina dominacije Zelje.Vidis da su se navijaci recimo borca povukli u sebe sad prate kajak.anonimni je napisao/la:nema više "teško je prvih 10 godina dominacije", sad samo "teško je prve 3 godine dominacije", zato i jest' ovako mirno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
al' vidiš da nema nijednog navijača drugog kluba ovdje uopšte (bar ne piše), dakle, ipak su se povukli
hajd' sad idi, odoh i ja spavat', dosadno više 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Od totalnog anonimusa postao reprezentativac Liberije za sezonu i po u Želji.
DRUG NEBI TI PUNCA
- KB-TM87
- Kontakt:

memories
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ova dosada duplu donosi 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
zar je ovako izlgedala pecara prijeKB-TM87 je napisao/la:
memories
Ovo ti je ona tribina iza kucica za rezerve koju nikad na TV-u ne vidisaS_Roma je napisao/la:zar je ovako izlgedala pecara prijeKB-TM87 je napisao/la:
memories
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
U ponedjeljak počinje priprema za narednu sezonu. Nekoliko igrača je napustilo klub, a to su: Stančeski, Marković, Karić, Baljić i Patrick Gerhardt. S druge strane u Želju definitivno dolazi Danijal Brković iz Veleža.
Znaci to je to. Velika stete jer bi mogli uzeti finu lovu za Gerhardta no otom potom. Zasto niko nespominje Nikolica i Pehilja koji se vracaju sa posudbe. Hoceli i oni dobiti ciste papire da traze nove angazmane ili ce makar jedan ostati?
Znaci to je to. Velika stete jer bi mogli uzeti finu lovu za Gerhardta no otom potom. Zasto niko nespominje Nikolica i Pehilja koji se vracaju sa posudbe. Hoceli i oni dobiti ciste papire da traze nove angazmane ili ce makar jedan ostati?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja bi vec sad Nikoilicu dao papire, a Sabani bi ponudio ugovor i dao mu priliku, kazu da je talentsajo10 je napisao/la:U ponedjeljak počinje priprema za narednu sezonu. Nekoliko igrača je napustilo klub, a to su: Stančeski, Marković, Karić, Baljić i Patrick Gerhardt. S druge strane u Želju definitivno dolazi Danijal Brković iz Veleža.
Razumijes ti mene burazere moj 
Nisam siguran za Pehilja da li će ostati ili ne, ako bi i on ostao, definitivno je gužva u napadu (Ramić, Pehilj, Selimović, Brković). Po onome što sam mogao vidjeti na treninzima, očekivati je da i "mali" Gabeljić potpiše. Ipak, nama treba dobar špic, špic koji će odmah igrati u prvih 11, naravno pod uslovom da Adilović ode.Luca.Toni je napisao/la:Ja bi vec sad Nikoilicu dao papire, a Sabani bi ponudio ugovor i dao mu priliku, kazu da je talentsajo10 je napisao/la:U ponedjeljak počinje priprema za narednu sezonu. Nekoliko igrača je napustilo klub, a to su: Stančeski, Marković, Karić, Baljić i Patrick Gerhardt. S druge strane u Želju definitivno dolazi Danijal Brković iz Veleža.
Ništa dok se AO ne vrati s godišnjeg.
Ne ruši se gnijezdo lako dok je babo živ xD
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
Ne ruši se gnijezdo lako dok je babo živ xD
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
Nadam se za dobrobit BiH fudbala da će te i u Evropi napraviti iskorak da zaista vidimo da ova ekipa vrijedi i izvan okvira naše lige.
Naravno,ne očekujem ja sad da uđete u grupnu fazu lige prvaka,ali brate nemojte ispasti od ekipa tipa lupam Red Bull Salzburga,Bazela,Hapoela sa 0:2 kod kuce,0:5 u gostima,nek bude 1:1 u Sarajevu,2:0 za njih na njihovom terenu i ne bi se imalo sta prigovoriti igračima.
Naravno,ne očekujem ja sad da uđete u grupnu fazu lige prvaka,ali brate nemojte ispasti od ekipa tipa lupam Red Bull Salzburga,Bazela,Hapoela sa 0:2 kod kuce,0:5 u gostima,nek bude 1:1 u Sarajevu,2:0 za njih na njihovom terenu i ne bi se imalo sta prigovoriti igračima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U subotu u 18 h na glavnom stadionu, pioniri igraju cetvrt finale prvenstva BiH protiv Kluba 7,skola fudbala iz Tuzle i ako prodju najveci su favoriti za osvajanje titule prvaka,a u Tuzli su 2:1 uzeli.Jos jedna informacija koju ranije nisam znao,da je samo jedna ekipa Želje u omladinskom pogonu poslije rata osvojila drzavnu ligu,i to je generacija 1987 godista, dok su bili pioniri 2002. godine,pa ko je voljan nek dodje u subotu,bar da svakih 10 godina osvojimo ponešto 
Konacno nesto da ubije ovu monotonijutm_ludak je napisao/la:U subotu u 18 h na glavnom stadionu, pioniri igraju cetvrt finale prvenstva BiH protiv Kluba 7,skola fudbala iz Tuzle i ako prodju najveci su favoriti za osvajanje titule prvaka,a u Tuzli su 2:1 uzeli.Jos jedna informacija koju ranije nisam znao,da je samo jedna ekipa Želje u omladinskom pogonu poslije rata osvojila drzavnu ligu,i to je generacija 1987 godista, dok su bili pioniri 2002. godine,pa ko je voljan nek dodje u subotu,bar da svakih 10 godina osvojimo ponešto
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Danas je počeo onaj turnir za kadete gdje igraju klubovi iz ex-yu,pa me zanima imali iko kakaf info,rezultati i to?
Parovi 1. kola (14. juni)
Budućnost – Olimpija 10:30 sati
Olimpic – Dinamo 12:30 sati
Željezničar – Crvena zvezda 15:00 sati
Sarajevo – Novi Pazar 17:00 sati
Parovi 1. kola (14. juni)
Budućnost – Olimpija 10:30 sati
Olimpic – Dinamo 12:30 sati
Željezničar – Crvena zvezda 15:00 sati
Sarajevo – Novi Pazar 17:00 sati
it's football day
Nasi zainteresovani za Bekica sto je igrao u slobodi ali imamo uslov slicno kao za Smajica sto je bilo kada je dolazio , da dobije slobodne papire a clan je Dinama.E sad koliko ce to piti vode...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jun 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jest da je nama dosadno ali su za svaku pohvalu ova "ciljana" pojacanja/akvizicije.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ovaj Sturm vazda nesta oko nasih igraca, ja im ne bih dao ni Adilovica

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 27 gostiju.