Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Rekoh ja da je sevap ovom madridisti isključit' net.
Kad spomeneš Ronalda, kao da si mu spomenuo nekoga iz bliže familije, šta ti je čovječe?
Činjenica je da je Messi odigrao loše za Argentinu, al' evo u zadnje vrijeme se popravlja, barem to rezultati te statistika pokazuju, al' je isto tako činjenica da je i Ronaldo rinaka obična u Portugalu, što smo vidjeli jučer, a i u prvom kolu protiv Njemačke.
Kad spomeneš Ronalda, kao da si mu spomenuo nekoga iz bliže familije, šta ti je čovječe?
Činjenica je da je Messi odigrao loše za Argentinu, al' evo u zadnje vrijeme se popravlja, barem to rezultati te statistika pokazuju, al' je isto tako činjenica da je i Ronaldo rinaka obična u Portugalu, što smo vidjeli jučer, a i u prvom kolu protiv Njemačke.
predlažem temu mandrax vs madridist pa da ti tamo pokažem kako musa dere jarca
ti mali
internet boy-u,ti bi gasio
pa koga ja vrijedjam time što ukazujem da nije fer mrziti nekog zato što je uspješan u životu.smiri se ba ,malo,pa ima svatko pravo na mišljenje.
internet boy-u,ti bi gasio
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Malo je reci da je opterecen Messiem, a to vec odavo pokazuje.mandraX je napisao/la:U utakmici drugog kola grupe B Evropskog prvenstva između Portugala i Danske (3:2), navijači reprezentacije koja je na kraju izgubila, skandirali su Cristianu Ronaldu pjevajući "Messi, Messi, Messi...".
[youtube][/youtube]
Kapiten Portugala i igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo jučer definitivno nije imao svoj dan kada je riječ o davanju golova. Iako je imao nekoliko odličnih šansi, Ronaldo se nije uspio upisati u strijelce. U jednom trenutku, navijači Danske su provocirali zvijezdu Real Madrida pjevajući "Messi, Messi, Messi....". Nakon utakmice, Ronaldo im je i odgovorio.
"Znate li gdje je Messi bio u ovoj fazi takmičenja južnoameričkog prvenstva? Znate li? Bio je eliminisan sa Copa Americe, koja se održavala u njegovoj zemlji. Vjerujem da je to gore, zar ne? Ja sam ovdje sretan", izjavio je Ronaldo nakon utakmice vidno ljut na navijače protivničke ekipe, iako tvrdi suprotno.
"Sada bih potpisao da Portugal osvoji Euro, a ja ne postignem nijedan gol", dodao je Ronaldo.
On je još jednom ponovio kako njegova ekipa ima velike šanse proći u četvrtfinale Eura ukoliko pobijedi Holandiju.
![]()
Repka mu pobjedi Dansku i umjesto da proslavi ko covjek, on opet prica o Messiu
Ovo je vec zabrinjavajuce
Ne bi ti ja dao ni teletext da gledaš, a ne da visiš na net-u.madridist je napisao/la:predlažem temu mandrax vs madridist pa da ti tamo pokažem kako musa dere jarca![]()
![]()
![]()
![]()
ti mali
internet boy-u,ti bi gasio![]()
![]()
pa koga ja vrijedjam time što ukazujem da nije fer mrziti nekog zato što je uspješan u životu.smiri se ba ,malo,pa ima svatko pravo na mišljenje.
Ko je reko da ga ja mrzim zato što je uspješan? Nemoj da izmišljaš...
Samo ti spominjem da se pališ bez veze, ne bi Bogami da ti je neko iz bliže rodbine, a ne tamo neki Portugalski kmet.
Čitav svijet bruji o tome kako je (pre)loš na ovom EURU, a ti se našao nešto pametan, pa izbjegavaš te činjenice tako što se odmah hvataš Messija, al' dobro, to je znak da nemaš ništa pametno reći u vezi njegovog nastupa na EURU, pa izbjegavaš bilo kakvu raspravu.
I da, još te čekam da napišeš neki normalan post na ovom forumu, već počinjem sumnjati da si sposoban za takvo nešto.
- tyler durden
- Kontakt:
Cuj PRELOS na EURU , a odigrao dvije utakmice

Re: Primera Division (Liga BBVA)
Mandrax ne s.eri, tita ti,sve dok budes na forumu pisao derpe i slicno, po tvom rezonu moj normalan post bi pocinjao:mali nosati stakor sa brojem 10 u barceloni itd. Zato ponavljam ne s.eri . Kritikuj igru ,glumu na terenu(vidi u youtube clipovi dzoni danas stavio), udaranje i sl.a nemoj postavljat svoja razmisljanja o sexualnoj orjentaciji igraca na ep. P.s. Fascinira opsjednutost ronaldom tebe,arene,roma,nemixa, ima tu nesto? P.p.s. I ja imam laptot na rate na poslu i dzabni net pa se cujemo.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa nije ovo Španska liga pa da traje 38 kola, koliko li već...da je bio dobar Ronaldo, Portugal bi ih možda odigrao 5-6, ovako će ostat na 3 utakmice zahvaljujući Kristini.tyler durden je napisao/la:Cuj PRELOS na EURU , a odigrao dvije utakmice![]()
Ne znam zašto branite Ronalda kad je fkt podbacio u ove dvije tekme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Smatram da nije ovdje branjenje u pitanju, nego jednostavno gore navedeni koje je Madridista citirao stalno pljuju po njemu tipa derpe i tako, a istina je da je katastrofalan bio, promašio je jučer dvije 100 % šanse, tako da što se tiče toga, nema se šta napisati
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- tyler durden
- Kontakt:
Ne branim ga, lik je egomanijak, ali ne mozes izjavit da je prelos na Euru kad EUro nije ni zavrsio.Saurman je napisao/la:Ne znam zašto branite Ronalda kad je fkt podbacio u ove dvije tekme.
Ako odradi ove 3 utakmice lose a vec dvije je odradio i ispadne iz EP, reci cu da je bio los na EP.
AL postoji sansa da odradi jos utakmica na Euru i sve dok to stoji tako postoji mogucnost da EURO nece odradit lose.Mozda cak bude i brljirao u sljedecim
Jedan od dva najbolja igrača na svijetu ne smije ni u jednoj utakmici onako zakazat', a kamoli u dvije, i to na EURU gdje se baš očekuje dobra predstava od njeg'.
Naravno da ne smije, nije to neki prosječan igrač pa da danas može odigrat' loše (da ne kažem katastrofalno), sutra još gore, pa preksutra dobro, pa opet sve tako u krug.tyler durden je napisao/la:Ne smije? o boze koji si ti gremlin.mandraX je napisao/la:Jedan od dva najbolja igrača na svijetu ne smije ni u jednoj utakmici onako zakazat', a kamoli u dvije, i to na EURU gdje se baš očekuje dobra predstava od njeg'.
To ti vrijeđanje ne treba, ne vidim smisao toga, šta hoćeš da postigneš sa tim?
Možda ti to prolazi ispred zgrade sa nekim klincima od 13-14-15 godina, inače tvojim vršnjacima, al' ovdje ne.
- PatrickBateman
- Kontakt:
A trebao mu Euro donijeti Zlatnu loptu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
zar treba ?A trebao mu Euro donijeti Zlatnu loptu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Treba,s obzirom da nije nadmasio Messija ni u jednom takmicenju (ni po pitanju golova,ni asistencija)Raul_64 je napisao/la:zar treba ?A trebao mu Euro donijeti Zlatnu loptu
niti je postigao predominantan klupski uspjeh (nije osvojio ligu prvaka,cak sta vise,ispali od prvog ozbiljnog protivnika)
* a kad bi se gledao samo timski uspjeh,trebao bi je dobiti neko iz Dortmunda
Nisam rekao da zasluzuje nego je bare,bare.S obzirom da nije nadmasio Messija ni u jednom takmicenju (ni po pitanju golova,ni asistencija)
niti je postigao predominantan klupski uspjeh (nije osvojio ligu prvaka,cak sta vise,ispali od prvog ozbiljnog protivnika)
Svojim golom je maltene direktno donio titulu na kampu novom i to se treba posebno cijeniti.
kao i da je u ovoj 2012 u zadnja tri klasika svaki put bio strijelac.
Messi ima bolje brojke na svojoj strani(ne previse) pa ti to dodje na isto.
vjerujem da ce i superkup igrati veliku ulogu.
mada na kraju to je eurosong,najboljeg bira kapiten Andore i Azerbejdzana i mislim da to ode opet na stranu messia zbog opce slike ljudi o jednom i drugom..
tamam da Ronalda i osvoji EP.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja potpisujem da zasticeni svjedok(acording to platini) dobija zlatnu loptu,kopacku,cipelu,cekic i qrac a da Madrid osvaja titule(nek izvrsi i operaciju presadjivanja glave da bude i ljepsi od Ronalda) ako zeli.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- nemampojma
- Kontakt:
Potpiši ti šta hoćeš, on će bez tvog potpisa osvojiti sve moguće individualne nagrade jer nema nikoga iz Marce da namješta svakakva pravila.
I osvojio je više titula od Ronalda u ovoj sezoni i osvojiće i naredne.
Da nije bilo sudija, Real ne bi bio ni blizu titule u Primeri.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
nemampojma je napisao/la:Potpiši ti šta hoćeš, on će bez tvog potpisa osvojiti sve moguće individualne nagrade jer nema nikoga iz Marce da namješta svakakva pravila.
kad čitam tvoje postove vidim ovog lika
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Titule,u mnozini ?madridist je napisao/la:Ja potpisujem da zasticeni svjedok(acording to platini) dobija zlatnu loptu,kopacku,cipelu,cekic i qrac a da Madrid osvaja titule(nek izvrsi i operaciju presadjivanja glave da bude i ljepsi od Ronalda) ako zeli.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.