AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2012, 16:21

Zaboli me neka stvar hoće li Silva i Ibra otići iz Milana ili ne, ja samo prenosim kakva je trenutna situacija što se tiče ove dvojice.

Dobra je stvar što će klub dobiti nekih 70 mil ali loša je što će većina tih para završiti u džepu Berluskonija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 13 jun 2012, 16:31

Sta's ti prenosit ko da mi ne citamo vijesti, jos si nasao kopirat sa goal com . bas se njima moze vjerovat :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 jun 2012, 17:01

Saurman je napisao/la:Zaboli me neka stvar hoće li Silva i Ibra otići iz Milana ili ne, ja samo prenosim kakva je trenutna situacija što se tiče ove dvojice.

Dobra je stvar što će klub dobiti nekih 70 mil ali loša je što će većina tih para završiti u džepu Berluskonija.
ma kakvom dzepu berlusconija, to ce odmah otici za njegove dugove, sudske parnice, a vjerujem da ce te prodaje igraca po lijepom pamtiti i raznorazne sponzorusice, maloljetnice, kuravele i slicne s kojima se tatica voli druziti, a bogami i dobro ih pocastiti

klub propada, a tatica karindza maloljetnice, eto dokle je doslo heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2012, 17:08

Romariooo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zaboli me neka stvar hoće li Silva i Ibra otići iz Milana ili ne, ja samo prenosim kakva je trenutna situacija što se tiče ove dvojice.

ma kakvom dzepu berlusconija, to ce odmah otici za njegove dugove, sudske parnice, a vjerujem da ce te prodaje igraca po lijepom pamtiti i raznorazne sponzorusice, maloljetnice, kuravele i slicne s kojima se tatica voli druziti, a bogami i dobro ih pocastiti

klub propada, a tatica karindza maloljetnice, eto dokle je doslo heh

Pa da zabravio sam na dugove.Tužno je gledati u kojem smjeru ide fudbal, šeici i razni tajkuni uništavaju najvažniju sporednu stvar na svijetu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 jun 2012, 22:10

Gazzetta Dello Sport :

" Berlusconi has Blocked the transfer to PSG ".....

SKY: Silva will most probably stay at Milan ....

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jun 2012, 22:14

Amentu Billahi 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jun 2012, 22:51

Iako je transfer Brazilca u redove Paris Saint-Germaina praktično bio završena stvar izgleda da ova priča dobija novu dimenziju. Sportski direktor Parižana sada tvrdi da bi klub mogao da odustane od dovođenja Milanovog štopera.

Adriano Galliani sastao se tokom dana sa čelnicima Paris Saint-Germaina ali se u Italiju vratio bez postignutog dogovora.

Nakon današnjih pregovora izgleda da je Thiago Silva sada bliži ostanku u Milanu nego prelasku u Paris Saint-Germain.

"Pregovori još uvek traju ali ovakva situacija ne sluti na dobro. Postoji još mnogo detalja koje treba utanačiti i razgovarati o njima. Nastavićemo razgovore sa Gallianijem ali kako sada stvari stoje moguće je da ćemo odustati od dovođenja Thiaga" rekao je Leonardo italijanskim medijima.

Treba ipak sačekati završetak pregovora dveju strana pa tek onda iznositi zaključke pošto se situacija sa Thiagom Silvom menja iz dana u dan i jedino je izvesno da trenutno niko ne može sa sigurnošću da tvrdi u kom klubu će Brazilac nastaviti karijeru.

ima nade :mrgreen: . Nije da vas furam al ozbiljno sam mislio narucit njegov dres :D

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 13 jun 2012, 23:45

AC Milan News ‏@Milanello
Galliani has just declared that Silvio Berlusconi intends to resist the offer from PSG and keep Thiago Silva, according to Sky Italia.
Silva rekao da je bio u Parisu vodio djecu u disneyland........

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 00:38

ala nas ćelo prca sve od reda svaka mu čast :lol:

haj neće li ostati pa da berlu opet postane protagonista 8-)

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2012, 01:08

"The negotiations seemed to be done at €42 million but Galliani explains: "Berlusconi wants to keep T. Silva"." - Gazzetta dello Sport
Kakvi su trollovi ova dvojica G i B :lol: :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 jun 2012, 01:20

Za vas je i dobro i loše što će Silva ostati, barem prema trenutnoj situaciji bi trebao ostati. :mrgreen:

Dobro je što ćete i dalje imati odličnog odbrambenog igrača, pravog dragulja, jednog od najboljih na svijetu, a loše što će vam i dalje Bonera, Antonini, Mesbah i ostali propaliteti činiti okosnicu tima.

Ovo je mač sa dvije oštrice, ostanak Silve znači i nedovođenje pojačanja.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 01:42

čuj ovog ostanak najboljeg stopera na svijetu mač sa 2 oštrice :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 14 jun 2012, 01:57

Fakat ne kontam šta ti je smiješno u ovoj mojoj konstantaciji. :roll:

S obzirom na finansijku situaciju u Milanu ostanak Silve i jeste mač sa dvije oštrice, Milan mora prodavati da bi mogao kupiti.

Fino sam ti objasnio, šta znači ostanak Silve, to što ti ne znaš ili ne želiš da to shvatiš, nije moj problem. Hajd npr. da Milan ima pare da može dovesti nekog dobrog igrača da ojača odbranu, onda ja ovo ne bih ni pisao, ali fazon je što Milan nema pare, tako da će odbrama Milana i dalje u cjelini biti sasvim prosječna.

Misliš da će Silva uspjeti ispraviti svaku grešku koju naprave Abate, Bonera ili Antonini? Ma kako da ne. Fudbal je timska igra, a ne igra pojedinca, dobar odbrambeni igrač nikad nije činio prevagu, niti će je činiti. U odbrani je bolje imati 3 ili 4 podjednako dobra igrača, nego jednog odličnog i 3 loša.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 08:11

Pa stoperski tandem nam je Mexes i Thiago Siilva,naci beton. Lijevi bek ce biti Emanuelson i Didac Villa. Desno ce biti Abate koji iako zna ponekad da kiksa nekad odigra odlicno, kao npr kad je ustopao CR7 da je ovaj morao tamo simulirat ne bil Abate dobio crveni :D . Ugl. ako ostane meni je drago jer smo onda jos veliki klub, a vako bi bilo stvarno previse da svako malo prodamo najboljeg igraca.

Nadam se dolasku i to besplatnom Astorija :D , i da se dovedi Acerbi tako da Yepes i Bonera tek budu 5 i 6 izbor na stoperskim pozicijama.

U vezu Witsela, i onda cekamo bum Cele tamo nekad da zamijeni Ganso-Robinho ili da dovede kakvog napadaca. :mrgreen:

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 14 jun 2012, 10:10

Dobro je. mislim vjerovo sad do zadnje da se mozda nece trensfer desiti. da ce nesto zajebati il tako nesto. a evo sad malo se lakse i dise. mislim nije jos nista gotovo. al je silv blizi milanu nego PSG-u hehe... ajmo berlu nedaj silvu be ti onu plavku :D:D
Some of us only see in red and black Forza Milan

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 14 jun 2012, 10:41

emanuelson nemoze beka igrati nikako preslab je u obrani a nama treba bek koji igra obranu. didac vila odlazi u valenciu umjesto albe tako da nam je potreban lijevi bek, spominje se balzaretti iz palerma. sto se tice stopera neko je napiso da se nada besplatnom dolasku astoria, e pa to je nemoguce kad ga ugovor veze do 2014 a cagliari je vec odbio 12 miljuna eura od spartaka.

moje misljenje: prodati taiwa i mesbaha i dovesti balzarettia i ogbonnu (+ jos dodati za nj. neke mlade igrace)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 10:56

Ja mislim da mu istice ovo ljeto, a to za Spartak nisam cuo. Bio je mens se cini ono u goal.com igraci iz serie a sto im isticu ugovori al eto nisam siguran :?

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 13:24

Dedé's agent: "Dedé's price? It's negotiable and my client wants wear the Milan shirt."
Mediaset reports that Milan today will officially announce to PSG that they're keeping Thiago Silva.
forza berlusconi!!! deri te arape u pakaš i nabij im te njihove milione tamo gdje sunce ne sija 8-)

a danas naprijed hrvatska!!!

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 14 jun 2012, 13:48

Ima ba boga. neda berlu Silvi da ide.... to kraljuuuuuuuu :D:D:D:D:D kakva promjena raspolozenja medju ovim sto nas ne mogu ocimaa :D:D:D
Some of us only see in red and black Forza Milan

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 13:57

ma taman da ga i proda ja berlua ne bi mijenjao za 100 kamila i 5 šeikova. ovo je najjači predsjednik ikada ako ništa nije dosadno sa njime :lol:

[youtube][/youtube]

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.