Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 13 jun 2012, 23:30

Diame izgleda ide u West Hem tamo ce imati zagarantovanih 11 dok bi kod nas sjedio na klupi. Izgleda da smo se sada okrenuli ovom malom da zakrpimo poziciju zadnjeg veznog..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jun 2012, 00:20

čitam sad na LFC transfer spec da PSG nudi 20 miliona za Andyja i baš rekoh da otvorim komentare da vidim šta raja veli kad 90% komentara "don't sell him" :mrgreen:
zar je moguće da je raja tako brzo promjenila mišljenje o njemu? istina i zaslužio je svojim partijama pred kraj sezone da ga prestanu pljuvati.

i da, ovo je izvor - http://www.maxifoot.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 14 jun 2012, 08:39

Tottenham are being linked with an audacious move for new Liverpool boss Brendan Rodgers.
Jel se ovo neko sali :?: :?: :?:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jun 2012, 08:50

Carlo je napisao/la:čitam sad na LFC transfer spec da PSG nudi 20 miliona za Andyja i baš rekoh da otvorim komentare da vidim šta raja veli kad 90% komentara "don't sell him" :mrgreen:
zar je moguće da je raja tako brzo promjenila mišljenje o njemu? istina i zaslužio je svojim partijama pred kraj sezone da ga prestanu pljuvati.

i da, ovo je izvor - http://www.maxifoot.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja ga ne bi prodavao,ima on jos sta pokazati u LFC.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jun 2012, 09:22

oj koje su budale u totenhamu,otpustili redknapa covjek im je od prosjecne ekipe napravio ekipu koja se bori za titulu za sam 2-3 godine.I ovaj redknap nema srece sva trenerska mjesta su popunjena:engleska-roy,chelsea-RDM,Liverpool_bradgan.
NAPOKON NEKE LIJEPE VIJESTI,ovaj totenham od kada ga je preuzeo Redknap nam nije lezao nikako,sad u totenhamu slijedi raspad sistema i znaci da sljedece sezone imamo 6 bodova protiv njih,sa taktikom koju igra rodgers.Dabogda im neki levat doso za trenera
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 jun 2012, 09:34

youngredcomps je napisao/la: Dabogda im neki levat doso za trenera
Ti mi se mali svidjaš :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jun 2012, 09:45

Špekuliše se da bi Moyes mogao preuzeti tu funkciju. Onda Spursi i ne bi bili na gubitku, možda bi čak mogli biti i jači. Ipak, izvjesno je da će klub napustiti Modrić, a vrlo lahko bi za njim mogli i VdV, pa možda i Adebayor, Bale... . Mislim da će naredne (ove) sezone biti dosta slabiji, te da će Liverpool zauzeti mjesto ispred njih.

P.S. PSG sigurno neće kupiti Carrolla. Ne zbog toga što ga Liverpool neće pustiti, već zato što imaju novca da dovedu daleko bolje i kvalitetnije igrače.
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2012, 09:51

Pa imaju jednog Carrolla koji sjedi na klupi i ubire mrvice. Riječ je o Hoarau. :mrgreen: Ne znam zašto bi tražili još jednog igrača koji zavisi isključivo od lopti koje će mu saigrači servirati na tacni. Imaju Gameira koji je kompletniji igrač, a evo sada je tu i Lavezzi (dodajmo im Meneza i Nenea koji ordiniraju po stranama, te vole driblinzima ulaziti u sredinu, onda je fakat i besplatno dovođenje Carrolla bespotrebno). :mrgreen:

S druge strane, Carroll je tek prošlu sezonu odigrao nakon prođenih priprema, a u posljednjih nekoliko utakmica se vidio napredak. Bilo bi neumjesno riješiti ga se a da nije odigrao utakmicu pod vodstvom Rodgersa. Možda će on iskoristiti njega na najbolji mogući način (recimo nekih 15ak golova u sezoni), pa ćemo prestati sa pričom o previsokoj cijeni koju je Liverpool platio za obećavajuću zvijezdu engleskog fudbala. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jun 2012, 10:26

reds je napisao/la:Špekuliše se da bi Moyes mogao preuzeti tu funkciju. Onda Spursi i ne bi bili na gubitku, možda bi čak mogli biti i jači. Ipak, izvjesno je da će klub napustiti Modrić, a vrlo lahko bi za njim mogli i VdV, pa možda i Adebayor, Bale... . Mislim da će naredne (ove) sezone biti dosta slabiji, te da će Liverpool zauzeti mjesto ispred njih.

P.S. PSG sigurno neće kupiti Carrolla. Ne zbog toga što ga Liverpool neće pustiti, već zato što imaju novca da dovedu daleko bolje i kvalitetnije igrače.
Kakav Moyes(i ja sam to citao al nista od toga,dovest ce martineza(wigan)90%.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 14 jun 2012, 11:41

Liverpool are in talks with Juventus over the signing of Serb forward Milos Krasic !
Liverpool have been told Barcelona forward Cristian Tello will cost £7million. The 20-year-old Spain youth international is out of contract at the end of next season.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jun 2012, 11:57

igman je napisao/la:Liverpool are in talks with Juventus over the signing of Serb forward Milos Krasic !
Liverpool have been told Barcelona forward Cristian Tello will cost £7million. The 20-year-old Spain youth international is out of contract at the end of next season.
volio bi tella,vise nego ijednog dugog igraca.krasic nam ne treba.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 jun 2012, 12:00

Eto jedan po meni bar kandidat manje za LP iduce sezone jer Tottenham bez Harry ko Bosna bez Čumura :lol: Sto se tice Liverpoolovih pojacanja koja se spekulisu Sigurdsson zeli da poprica sa novim menadzerom Swansea , a Kalou , Ramirez , Tello bi dobro dosli i imali bi puno igraca za rotaciju na tim krilnim pozicijama . :)
Tako blizu, a tako daleko.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jun 2012, 14:00

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 14 jun 2012, 14:04

youngredcomps je napisao/la:
igman je napisao/la:Liverpool are in talks with Juventus over the signing of Serb forward Milos Krasic !
volio bi tella,vise nego ijednog dugog igraca.krasic nam ne treba.
a kratkog? :mrgreen: :lol:

znam da je lapsus nego da se malo našalim. :)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Mac
Kontakt:

Post Postao/la Mac » 14 jun 2012, 14:26

Sigurdsson. Fak jea :!:
Idemo po krilo.

Btw, ja sam @Bertrand. Zaboravio sam yebeni password jer sam na forum ulazio sa spašenim a email koji koristim nije onaj s kojeg sam se registrovao tako da sam napravio novi.
Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 14 jun 2012, 15:01

http://premiership.hr/premiership/1554- ... rasia.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ako je krasic samo 6 mil ,neka i njega dovedu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jun 2012, 22:01

youngredcomps je napisao/la:http://premiership.hr/premiership/1554- ... rasia.html

Ja sam uvijek bio za to da se dovode igrači za otprilike te cijene. Ako ne uspije jbg, nisu neke pare, a ako uspije onda si debelo na dobitku. Ipak, Krasić je igrao sjajno u Rusiji, a u Juvetu je bio dosta dobar prvu sezonu. Ja ne bih volio da se dovodi za neke velike pare. Ako može za tu cifru onda svakako da.

Tello je već druga priča. Ja sam siguran da će izrasti u paklenog igrača, ali za standarde Barce. Skeptik sam po pitanju njegovog uspijeha van Španije, pogotovo ukoliko sada ode. Al' dobro, bar se Liverpool povezuje sa krilnim igračima. :)
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jun 2012, 22:30

Tello bi mogao završiti kao dos Santos svojevremeno, još uvijek on nije izrastao u igrača kakvog Liverpool trenutno treba. Bilo bi lijepo dovesti Sturridgea, ne vjerujem da bi taj transfer išao preko 15 mil. funti, a za ove varijante Krasić-6 miliona i sl., dijelim @redsovo mišljenje, ali ne bi trebali na njega računati kao na pojačanje. Isto smo uradili sa Adamom, pa nam se to obilo o glavu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jun 2012, 22:40

youngredcomps je napisao/la:http://premiership.hr/premiership/1554- ... rasia.html

za 6mil se može dovesti puno bolji igrac od ovog vec propalog igraca
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2012, 23:08

Mac je napisao/la:Sigurdsson. Fak jea :!:
Idemo po krilo.

Btw, ja sam @Bertrand. Zaboravio sam yebeni password jer sam na forum ulazio sa spašenim a email koji koristim nije onaj s kojeg sam se registrovao tako da sam napravio novi.
Cim sam vidiJo avatar, skuziL sam da si Berti :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.