Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Groundhopper
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Groundhopper » 18 sep 2009, 22:52

Imal' gdje sada ovih velikih kritičara :?: :?: I poznavalaca nogometne igre :?: :?:
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 sep 2009, 22:53

miralem444 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Džeste stručnjaci bem ti. Hajmo sad dižite Džeku, dao je golove ba. Kad ne dadne onda je najgori a kad dadne onda najbolji. Glupsoni!
evo i ja trazim one koji su pljuvali po dzeki..nesto se necuju...hajde javite se...kad je bilo najgore mnogu nisu htjeli da stanu uz dijamanta...pisu svakorazne gluposti...,a takvi smo ti mi balkanci..sta ces....
kako ste vi smijesni ljudi pa nije ga islo sad je proradio pa sta je narod trebao pisat bravo dzeko to super majstor si a nigdje veze nije bilo sa igrom pa budite i vi realni kako u wolsburgu tako i u reprezentaciji pa to su sve novine pisale al **** novine i svi smo gledali nismo coravi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 sep 2009, 22:53

Uzaren topic :D

Niko kao mi, sada je "procepio" i opet je onaj pravi/stari. Okrecamo list, necemo vise kritikovati :mrgreen:
Vidim ima jos onih koji hoce da budu posebni, pa kao...nije ovo nista, opet ne trci, digao je nos...

Wolfsburg je odigrao dobru utakmicu protiv jedne homogene ekipe, koja je bila odmornija. Ali opet su prepustili incijativu gostima.

Konacno mu se vratio osmjeh na lice, sada ga vise niko ne zaustavi ;)
Komentator nula, a sudjenje vrhunsko.
Vom Jäger zum Gejagten

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2009, 22:55

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 sep 2009, 22:56

evo i ja trazim one koji su pljuvali po dzeki..nesto se necuju...hajde javite se...kad je bilo najgore mnogu nisu htjeli da stanu uz dijamanta...pisu svakorazne gluposti...,a takvi smo ti mi balkanci..sta ces....[/quote]
kako ste vi smijesni ljudi pa nije ga islo sad je proradio pa sta je narod trebao pisat bravo dzeko to super majstor si a nigdje veze nije bilo sa igrom pa budite i vi realni kako u wolsburgu tako i u reprezentaciji pa to su sve novine pisale al **** novine i svi smo gledali nismo coravi[/quote]

slazem se ja s tobom..al bilo je tako glupih postova da pojma nemas..nije ga islo...al vidjeli smo protiv npr.leverkuzena kako je lijepo primi vanjskom izade sam pred adlera i profula ...krenulo je..krenulo...
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 18 sep 2009, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 22:58

Virtu4l je napisao/la:slika
I STA BI JEL USLA :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 sep 2009, 22:59

Da se razumijemo ,nikada niko ko normalno razmislja ne moze na Dzeku nista reci,niko ga nema pravo pljuvati,niti je to radio ijedan navijac BH repke...Pa,taman da nikada vise ne postigne pogodak niko mu nema pravo bilo sta reci jer je on za ove uspjehe nase repke najvise zasluzan.
Mozda je bilo likova koji su spominjali njegov pad forme,razocarani bili ,i tako to..ali je cinjenica da je Dzeko klasa cija forma moze oscilirati,ali kvalitet ostaje..i definitivno svi moramo biti sretni sto je "proradio" jer ce nam itekako trebati u nastavku ciklusa..
Da vas u startu prekinem,ja nisam jedan od likova koji su kritizirali ovog igraca,ako ste mislili da sam se nasao prozvan,samo mi je glupo malo sto sad pisete to "dje su sad oni",ovo,ono..

emir_

Post Postao/la emir_ » 18 sep 2009, 23:01

velez_mostar je napisao/la:Da se razumijemo ,nikada niko ko normalno razmislja ne moze na Dzeku nista reci,niko ga nema pravo pljuvati,niti je to radio ijedan navijac BH repke...Pa,taman da nikada vise ne postigne pogodak niko mu nema pravo bilo sta reci jer je on za ove uspjehe nase repke najvise zasluzan.
Mozda je bilo likova koji su spominjali njegov pad forme,razocarani bili ,i tako to..ali je cinjenica da je Dzeko klasa cija forma moze oscilirati,ali kvalitet ostaje..i definitivno svi moramo biti sretni sto je "proradio" jer ce nam itekako trebati u nastavku ciklusa..
Da vas u startu prekinem,ja nisam jedan od likova koji su kritizirali ovog igraca,ako ste mislili da sam se nasao prozvan,samo mi je glupo malo sto sad pisete to "dje su sad oni",ovo,ono..
jesi jesi, aj priznaj da ti je iso na qrac :)
4-IN-A-ROW

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2009, 23:03

Virtu4l je napisao/la:slika
Al je zakuca!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 sep 2009, 23:04

emir_ je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Da se razumijemo ,nikada niko ko normalno razmislja ne moze na Dzeku nista reci,niko ga nema pravo pljuvati,niti je to radio ijedan navijac BH repke...Pa,taman da nikada vise ne postigne pogodak niko mu nema pravo bilo sta reci jer je on za ove uspjehe nase repke najvise zasluzan.
jesi jesi, aj priznaj da ti je iso na qrac :)
Opusti se majstore!:D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 23:07

Ova dva gola su sijela isto kao onom kad u velikoj nizbrdici skonta gdje su kocnice :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 sep 2009, 23:08

ev kako su dvolicni neki odavde sada dzeko dijamant zar nije do jucer bio ufuran i nema pojma ?? cccc bravo dzeko !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Groundhopper
Kontakt:

Post Postao/la Groundhopper » 18 sep 2009, 23:08

mrzim_ulizice je napisao/la:evo i ja trazim one koji su pljuvali po dzeki..nesto se necuju...hajde javite se...kad je bilo najgore mnogu nisu htjeli da stanu uz dijamanta...pisu svakorazne gluposti...,a takvi smo ti mi balkanci..sta ces....
kako ste vi smijesni ljudi pa nije ga islo sad je proradio pa sta je narod trebao pisat bravo dzeko to super majstor si a nigdje veze nije bilo sa igrom pa budite i vi realni kako u wolsburgu tako i u reprezentaciji pa to su sve novine pisale al **** novine i svi smo gledali nismo coravi[/quote]

Na muci se junaci poznaju...kad ne ide treba čovjeka podržati,glas publike i podrška iste jako je bitna za psihu,a psihička spremnost itekako se odražava na terenu... ;)
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 sep 2009, 23:10

al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 sep 2009, 23:12

jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Zezaju ga malo padezi! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 18 sep 2009, 23:14

Groundhopper je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:evo i ja trazim one koji su pljuvali po dzeki..nesto se necuju...hajde javite se...kad je bilo najgore mnogu nisu htjeli da stanu uz dijamanta...pisu svakorazne gluposti...,a takvi smo ti mi balkanci..sta ces....
kako ste vi smijesni ljudi pa nije ga islo sad je proradio pa sta je narod trebao pisat bravo dzeko to super majstor si a nigdje veze nije bilo sa igrom pa budite i vi realni kako u wolsburgu tako i u reprezentaciji pa to su sve novine pisale al **** novine i svi smo gledali nismo coravi
Na muci se junaci poznaju...kad ne ide treba čovjeka podržati,glas publike i podrška iste jako je bitna za psihu,a psihička spremnost itekako se odražava na terenu... ;)[/quote]
sve stoji to sto si napisao a zamisli da je otisao u milan i da tamo 5-6 utakmica nije zabio go sta mislis bil ga oni podrzali i bil igrao u prvoj postavi pa nije milan wolsburg zato sreca sto je ostao u njemackoj

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 sep 2009, 23:15

lopta na dzeka :D ...jasta je nego debil il kad kaze Safer :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2009, 23:25

Tako se govori u većini krajeva bivše Jugoslavije, što je čak mislim gramatički ispravnije nego kod Džeke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 18 sep 2009, 23:30

rob do bagro je napisao/la:
lopta na dzeka :D ...jasta je nego debil il kad kaze Safer :mrgreen: :mrgreen:
ma kloc ba,nešta smo se zalili na onog kemala ahmetovica došao nam jos gori.K'o da prenosi dženazu a ne derbi bundeslige

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 sep 2009, 23:35

Dzeko downs Magath and Schalke
Wolfsburg celebrated their third win of the season in Schalke and managed to take big points away from their old manager's new club. Dzeko was twice on target for the guests and sealed the win...

http://bundesliga.de/en/liga/news/2008/ ... .php&fla=1

Ja lijepog naslova :D :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: farenhajt, General505, Goalgetter i 39 gostiju.