Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Boga mi Denga bio na maturi sinoć, vodi neku djevojčicu pod ruku ovo ono 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cuj bubuljice
meni je skoro 21 god, i nikad ih nisam imao (hvala Allahu)...iako sam redovno drkao (sad to upraznjavam u praksi
) nisam ih u zivotu imao...samo me nekad prkno češe, mozda su zamjenile poziciju pa oce dole da iskacu, jeble se u mater 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne znam koji mi je k.rac, ali kad procitam nadimak "DENGA" oplacem svaki put

- legenda reala
- Kontakt:
Što bolan lažeš djecuPapastathopoulos je napisao/la:cuj bubuljicemeni je skoro 21 god, i nikad ih nisam imao (hvala Allahu)...iako sam redovno drkao (sad to upraznjavam u praksi
![]()
) nisam ih u zivotu imao...samo me nekad prkno češe, mozda su zamjenile poziciju pa oce dole da iskacu, jeble se u mater
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Prije je teoretski drko , sad je punoljetna i u praksi gladi labudalegenda reala je napisao/la:Što bolan lažeš djecuPapastathopoulos je napisao/la:cuj bubuljicemeni je skoro 21 god, i nikad ih nisam imao (hvala Allahu)...iako sam redovno drkao (sad to upraznjavam u praksi
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Momciii,kako ste 
Jos dva je*ena dana i kraj skole ^^
Sutra moram otic' na sve i jedan cas,iako ce me sa sve i jednog pustit,zar nije bolje da nam kazu ne morate ni dolazit',nego da mi na svakom casu samo kaze "lijep raspust" i kraj

Sutra moram otic' na sve i jedan cas,iako ce me sa sve i jednog pustit,zar nije bolje da nam kazu ne morate ni dolazit',nego da mi na svakom casu samo kaze "lijep raspust" i kraj
blago tebi,ja danas kontrolni hemije imao,pa sutra kontrolni historije kao da nije kraj godinealacious je napisao/la:Momciii,kako ste
Sutra moram otic' na sve i jedan cas,iako ce me sa sve i jednog pustit,zar nije bolje da nam kazu ne morate ni dolazit',nego da mi na svakom casu samo kaze "lijep raspust" i kraj![]()
Sutra mi rođendan,pa bilo bi lijepo da me oslobode kontrolnog ionako imam 5 zaključno
Nego raja,šta ima kod vas,šta se radi
jbt kod nas se ide jos dvije sedmice
blago vama.
koji si razred,ja imam do 22. da idemahmad_tz je napisao/la:jbt kod nas se ide jos dvije sedmiceblago vama.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nista gore nema neg sjedit na casu dok ispituje druge a ti ne moras odg. a nece da pusti a vani sunce,trebe i svi drugi razredi

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.