Zasluzeno vodstvo, bilo je samo pitanje vremena kad ce Talijani postici gol.
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Bravo Pirlo
.
Zamjene Balzaretti, Di Natale i Giovinco.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mogu samo ponoviti ono sto sam rekao za Prandellijevu Italiju i tokom i nakon utakmice protiv Spanjolske.
Nikada ofanzivnije Azzurre nisam gledao. Realno iako poslje Italije favorizujem Vatrene, trebalo je biti barem 3-0.
Balotetelija treba izvaditi jer covjeku treba 100 sansi da dadne gol i ubaciti brzeg i agilnijeg Bozica.
Plasio sam se iskreno da ce nakon toliko propustenih prilika doci kazna ali sreca majstorija ANDREe spasila poluvrijeme.
Jos jednom, svaka cast Cesare !
Nikada ofanzivnije Azzurre nisam gledao. Realno iako poslje Italije favorizujem Vatrene, trebalo je biti barem 3-0.
Balotetelija treba izvaditi jer covjeku treba 100 sansi da dadne gol i ubaciti brzeg i agilnijeg Bozica.
Plasio sam se iskreno da ce nakon toliko propustenih prilika doci kazna ali sreca majstorija ANDREe spasila poluvrijeme.
Jos jednom, svaka cast Cesare !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- legenda reala
- Kontakt:
Joj kako me ove sudije nerviraju na ovom prvenstvu, kakve gluposti ljudi sviraju to nije normalno
Onaj faul Casanu
je presmješno, čovjek je bio u gol šansi, on svira faul, a oni se sudare, još tih duela sijaset je bilo i u ostalim utakmicama, koji nisu vidjeli faula, a pet sudija hej pet i opet ne vide
Sinoć Muller zapinje nogom za nogu on mu svira faul
Ova utakmica dosta dobra, Italijani bolji, Hrvati imaju sreće što je Mario u napadu, kad uđe Antonio Di Natale neće se dobro provesti
Onaj faul Casanu
Sinoć Muller zapinje nogom za nogu on mu svira faul
Ova utakmica dosta dobra, Italijani bolji, Hrvati imaju sreće što je Mario u napadu, kad uđe Antonio Di Natale neće se dobro provesti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Buffon je igrao x na kladionici, sad ce pustiti Mandzukicu gol 
High je napisao/la:
Al' čuj, Modrić bolji od Pirla.
Pirlo
FORZA NAPOLI
- IlPrincipino
- Kontakt:
tako je..Italija puno bolja...'susedi' umislili da će igrati protiv Irske...fantastična je Italija...
samo nek nastave ovako i u drugom poluvremenu...
samo nek nastave ovako i u drugom poluvremenu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li ko primjetio nasu zastavu na tribini cim je Italija izvela pocetni udarac sa centra ? 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma Talijani duge lopte samo ,steta jeftin gol.
Popravit vezni red i zadnju liniju
dobra utakmica zanimljivo ali dobro pariraju polako 
Popravit vezni red i zadnju liniju
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Pirlo je jako bezobrazan

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
De Rossi mora ostati u odbrani i kada se Barza vrati, jer ovako italija izgleda fenomenalno, gdje De Rossi rasterecuje Pirla od uzimanja lopti od stopera, vec se ovaj moze posvetiti jos vise ofanzivi. Stvarno talijani izgledaju strasno, jos Di Natale da igra umjesto Bale i Balzareti umjeto Giacha i to je to...Vezni red je ovako fenomenalan, jer svi su vise defanzivno orijentisani, ali su strasni naprijed i sva trojica znaju dati loptu u napad...
FORZA ITALIA
FORZA ITALIA
zao mi je komsija ali talijani zasluzeno vode,pa cak su i hrvati imali i srece jel su talijani lako mogli voditi2 pa cak i tri gola razlike...ne vjerujem da je ovo maksimum hrvatske u ovoj utakmici te ocekujem puno bolje 2 pol.sa njihove strane,ali sam siguran da ce i u jeku hrvatskih napada di natale ako udje dati gol
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Bravo Huska, to je ta fora!
Support Velez, It's logical! ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
Huska je napisao/la:De Rossi mora ostati u odbrani i kada se Barza vrati, jer ovako italija izgleda fenomenalno, gdje De Rossi rasterecuje Pirla od uzimanja lopti od stopera, vec se ovaj moze posvetiti jos vise ofanzivi. Stvarno talijani izgledaju strasno, jos Di Natale da igra umjesto Bale i Balzareti umjeto Giacha i to je to...Vezni red je ovako fenomenalan, jer svi su vise defanzivno orijentisani, ali su strasni naprijed i sva trojica znaju dati loptu u napad...
FORZA ITALIA
Upravo tako, ja se ne mogu ne impresionirati sa Prandelijem i njegovim zamislima. Treba imati muda pa ovakvo nesto izvesti na jednom velikom takmicenju kao sto je EP uz sve probleme s kojima se Italija susrela i cinjenicu da nikada nisu ofanzivnije igrali.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
[/quote]Titova-Juga je napisao/la:meskalin je napisao/la:
ali pretjeruju pa ovaj glupi Vlavovic veli sada pa nama je nas Luka bolji od prila.... pa HALOOOO ok je gledati navijacki ali ja sada govoriti DZeko bolji od Ibre ili slicno nema smisla ispada glupan u masi....
Ti k'oda si jucer poceo gledati nogomet, pa to su sve patkice pred utakmicu, koriste se CiroMetodom kao sto rekoh, i to je vecinu puta pozitivna stvar, (nekada se zna obiti o glavu).
eto im Ćirine metode
jeste nabrijani za Modrića čovjek igra jel gledate nije Pirlo al nije za ismijavanje.!!
Sretno komšije do kraja samo hrabro
jao talijanskog lobija
ili ti ligaša auuuu bljak 
Sretno komšije do kraja samo hrabro
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Balonja odlično igra valjda će i golovi doći.Borben je,nesebičan i radi sve što bi trebao raditi jedan napadač još golovi fale 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Iako su pred pocetak utakmice moje simpatije bile na strani Hrvata kao komsija, Italija me definitivno osvojila sa ovom igrom. Moram da pohvalim Prandellija na ovakvoj igri, ako sam se i od kog nadao da ce igrat' lijep i otvoren fudbal to sigurno nije bila Italija. Pirlo (na stranu gol) je odigrao maestralno.Covjek je vec veteran, a tako se dobro krece, a pregled igre je vec konstanta kod njega.
Hrvati... Malo bogami. Jelavic i Mandzukic odsjeceni.Bilo je pokusaja ubacivanja, ali realno, slabo je ko nadavao se golova glavom protiv Italijana. Nema puno lopti veznih igraca, dobro se pokrivaju ovi kreativci. Svijetla tacka je sigurno Pletikosa i najzasluzniji sto Hrvati nisu primili jos koji gol.
Hrvati... Malo bogami. Jelavic i Mandzukic odsjeceni.Bilo je pokusaja ubacivanja, ali realno, slabo je ko nadavao se golova glavom protiv Italijana. Nema puno lopti veznih igraca, dobro se pokrivaju ovi kreativci. Svijetla tacka je sigurno Pletikosa i najzasluzniji sto Hrvati nisu primili jos koji gol.
- muha milanez
- Kontakt:
FORZA ITALIA
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ova Italija je kopija Juventusa ali sa naprednijim igračima. Ko god prati calcio će se složiti s ovim.
Taktika, stil igre, formacija sve je isto, ali igrači su bolji pa to sve izgleda puno bolje.
Taktika, stil igre, formacija sve je isto, ali igrači su bolji pa to sve izgleda puno bolje.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.