Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Kljuc je da ovaj kloc na klupi skonta da mu guzonja i kepec ne smiju igrat. Ako tako bude onda mozda i dobiju irce, u suprotnom tesko.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- IlPrincipe
- Kontakt:
@Vazduh : oni se ne mogu sastavit s loptom. Di Natale dirnuo nije loptu prakticno za ovih 20 min što je imao. Giovinco napravio 2 faula i na njemu načinjen jedan. To je to. Tako bi bilo i ostatak utakmice da su igrali od početka.
Jednostavno ko ne vidi da Italija igra bolje sa Cassanom i Balotellijem u napadu nego li sa Giovincom i Di Nataleom je ćorav.
Valjda Prandelli zna šta radi ..
Jednostavno ko ne vidi da Italija igra bolje sa Cassanom i Balotellijem u napadu nego li sa Giovincom i Di Nataleom je ćorav.
Valjda Prandelli zna šta radi ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
+1IlPrincipe je napisao/la:Mislim da ste sad vidjeli zašto Cassano i Balotelli imaju prednost nad Giovincom i Di Nataleom![]()
Azzurri igraju puno dinamičnije sa "Bad Boysima"
Sad poderat Irsku i ić dalje ...
Maggio je zakazo' u drugom poluvremenu totalno. Igrač utakmice Andrea Pirlo
Balotelli unosio paniku u zadnji red Hrvatske.
Hrvatsku pomazila Fortuna. Prandelli nadmudrio Bilica. Primetan fizicki pad nakon 65. minute.
Drago mi je da je bas Chiellini kiksao, da ne slusamo vise "JuveItalia" sranja.
Mora se uzeti Irska, sto ubedljivije.
@Yutavi
Odmori malo. OK
@ahmad
Tu pesmu neces slusati. Realnije je da ih Italija dobije u drugom poluvremenu.
Da, zaboravih. Još gore...U slučaju da 3 i više reprezentacija imaju isto bodova gleda se broj postignutih golova u međusobnim duelima. Trenutno su u prednosti italijani.
Španija i Hrvatska odigraju 2:2 i vozdra...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
NIsam uopste umoran Magicni. 
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šta bi vi da od prve minute igra jedan starac od 33 godine kojem je najveći nivo bio Udinese
Da od prve minute igra momčić kojem je najveći domet bio igranje Evropske Lige
a da na klupi sjede igrači Milana i ManCitiya ? malo je reć smiješno
Da od prve minute igra momčić kojem je najveći domet bio igranje Evropske Lige
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Delujes mi tako. Prenosis raspolozenje sa teme o crnoplavima na temu o plavima. Ne ide to tako.Yuto je napisao/la:NIsam uopste umoran Magicni.
1 guzonja ima kreativnost, a 1 Ganijac ima neophodnu snagu da poremeti bilo koju odbranu. Neophodni su na terenu. Druga je stvar sto su zaboravili da daju golove.
Midget je dobar, ali samo za klupu. Toto za jokera.
Ja bih stavio Balotelli i Di Natalea u napad, obojica jaki, znaju sa loptom, a Di Natale je super finiser, nije poput Cassana...
Ali iznenadio me Maggio, jedan je od rijetkih igraca koji je fenomenala u ovoj formaciji 352, ali evo vec drugu utakmicu ga nema nigdje, ajde protiv Spanije samo mislio, ima Iniesta na njegovoj strani pa ne moze, ali ako protiv Perisica i Strinica ne mozes napravit niti jedan kvalitetan izlet naprijed i centarsut, to je vec problem. Dosta bi dobili na prodornosti sa njih naprijed, ali nema ga, mozda mu i Prandelli ne dopusta, jer vise je Giach naprijed nego on, pa da ne idu obojica...
Ali iznenadio me Maggio, jedan je od rijetkih igraca koji je fenomenala u ovoj formaciji 352, ali evo vec drugu utakmicu ga nema nigdje, ajde protiv Spanije samo mislio, ima Iniesta na njegovoj strani pa ne moze, ali ako protiv Perisica i Strinica ne mozes napravit niti jedan kvalitetan izlet naprijed i centarsut, to je vec problem. Dosta bi dobili na prodornosti sa njih naprijed, ali nema ga, mozda mu i Prandelli ne dopusta, jer vise je Giach naprijed nego on, pa da ne idu obojica...
Hrvati mahom uvjereni da su demolirali Italiju. 
Support Velez, It's logical! ★
Nisam ja rijeci reko protiv Balonje. On mora igrat. Guzonja nema blage i totalno je van forme dok su Giovinco i Di Natale puno bolja rjesenja od njega. Cak i Diamnti al on je neiskusan na reprezentativnom nivou.MaGiCa je napisao/la:Delujes mi tako. Prenosis raspolozenje sa teme o crnoplavima na temu o plavima. Ne ide to tako.Yuto je napisao/la:NIsam uopste umoran Magicni.
1 guzonja ima kreativnost, a 1 Ganijac ima neophodnu snagu da poremeti bilo koju odbranu. Neophodni su na terenu. Druga je stvar sto su zaboravili da daju golove.![]()
Midget je dobar, ali samo za klupu. Toto za jokera.
I nisam uopste umoran, samo iznosim svoje misljenje o klocu od selektora i dva najgora igraca.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
i mene interesuje kako bi se balo i di natale snašli ko 2 špice ali onda prandelli mora mijenjati totalno sistem a to će se teško desiti.Huska je napisao/la:Ja bih stavio Balotelli i Di Natalea u napad, obojica jaki, znaju sa loptom, a Di Natale je super finiser, nije poput Cassana...
slažem se za maggia. italija je udarala na tog strinića koji danas uopće nije bio loš a maggio nije ništa napravio po toj strani iako bi iole kvalitetniji bek poderao najslabiju kariku ove hrvatske a to je sigurno strinić. abate?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Suknu Italija sama sebe, nisam vidio razlog da prepustaju igru protiv reprezentacije od koje su duplo bolji bili na terenu, al psiha je cudna.Ipak Italija ima vece sanse za prolazak ali ako se ne varam ako prodju tj.budu drugi onda idu na Njemacku koja ce ih izbacit bez problema. Italija takodje moze zalit na one sudijske greske gdje linijski ponistava ciste sanse za Italiju, dobro ih je ostetio.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- delpiero20
- Kontakt:
Ja nez sta vi gledate majke mi? Koje vi utakmice gledate...
Ovdje neke zalbe na racun Di Natalea i Giovinca koji odrade vise posla nego ona dvojica za 20 minuta koje dobiju..
Jesul Balo i Antonio dali koji gol ? Kakva dinamika, kakvo sve ljudi...pa Balo dvije utakmice pokusava da ukopa ekipu, a Antonio totalno van forme...
Puce im sredina totalno kad udje kloc od Montoliva koji 95% duela gubi...Motta vazan igrac za ovu ekipu
Ovdje neke zalbe na racun Di Natalea i Giovinca koji odrade vise posla nego ona dvojica za 20 minuta koje dobiju..
Jesul Balo i Antonio dali koji gol ? Kakva dinamika, kakvo sve ljudi...pa Balo dvije utakmice pokusava da ukopa ekipu, a Antonio totalno van forme...
Puce im sredina totalno kad udje kloc od Montoliva koji 95% duela gubi...Motta vazan igrac za ovu ekipu
Ova grupa ide na grupu D, a to je Francuska/Engleska, ako sam ja to dobro upratioJuvelandia je napisao/la:Suknu Italija sama sebe, nisam vidio razlog da prepustaju igru protiv reprezentacije od koje su duplo bolji bili na terenu, al psiha je cudna.Ipak Italija ima vece sanse za prolazak ali ako se ne varam ako prodju tj.budu drugi onda idu na Njemacku koja ce ih izbacit bez problema. Italija takodje moze zalit na one sudijske greske gdje linijski ponistava ciste sanse za Italiju, dobro ih je ostetio.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
-
Juvelandia
- Kontakt:
Imali su dvije akcije na utakmici i jedan centarsut koji je prosao, slabo da su oni sta demolirali, nikad nisam volio tu arogantnost komsija, puni su sebe bez razloga al to im prodje kao danas pa pomisle da su zapravo odigrali sjajno.Mont0 je napisao/la:Hrvati mahom uvjereni da su demolirali Italiju.
Inace igrac utakmice

koje igračine , dva X dva boda loše šteta.Pirlo profesor!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- delpiero20
- Kontakt:
smijesna je tvoja prica kojom pokusavas da opravdas uzasnog Antonia Cassana...IlPrincipe je napisao/la:Šta bi vi da od prve minute igra jedan starac od 33 godine kojem je najveći nivo bio Udinese![]()
Da od prve minute igra momčić kojem je najveći domet bio igranje Evropske Lige![]()
Milan odavno nije dao smjesnije igrace za reprezentacije...
A o crnom degeneriku nema se sta pricati...vise je uradio Di Natale za 45 minuta nego ovaj za 135...
-
Juvelandia
- Kontakt:
vjeruj da nisam siguran, ako ko zna tacno nek napiseSoni je napisao/la:Ova grupa ide na grupu D, a to je Francuska/Engleska, ako sam ja to dobro upratioJuvelandia je napisao/la:Suknu Italija sama sebe, nisam vidio razlog da prepustaju igru protiv reprezentacije od koje su duplo bolji bili na terenu, al psiha je cudna.Ipak Italija ima vece sanse za prolazak ali ako se ne varam ako prodju tj.budu drugi onda idu na Njemacku koja ce ih izbacit bez problema. Italija takodje moze zalit na one sudijske greske gdje linijski ponistava ciste sanse za Italiju, dobro ih je ostetio.
Ovako je kao sto sam ja rekao 100%Juvelandia je napisao/la:vjeruj da nisam siguran, ako ko zna tacno nek napiseSoni je napisao/la:Ova grupa ide na grupu D, a to je Francuska/Engleska, ako sam ja to dobro upratioJuvelandia je napisao/la:Suknu Italija sama sebe, nisam vidio razlog da prepustaju igru protiv reprezentacije od koje su duplo bolji bili na terenu, al psiha je cudna.Ipak Italija ima vece sanse za prolazak ali ako se ne varam ako prodju tj.budu drugi onda idu na Njemacku koja ce ih izbacit bez problema. Italija takodje moze zalit na one sudijske greske gdje linijski ponistava ciste sanse za Italiju, dobro ih je ostetio.
Njemci idu na grupu A
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Samo da se ne ponovi 2004 i Danska-Svedska 2-2, mislim da bi se talijani odrekli fudbala u okviru UEFA-e na veoma dug period 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.