GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Huska
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Huska » 14 jun 2012, 20:12

Prandelli :twisted:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 jun 2012, 20:12

Znači šest puta igrati protiv jedne Italije i ne dozvoliti niti jedan poraz je za svaku pohvalu! Danas su Italijani sami sebi zabili ekser u kovčeg jer nisu dotukli protivnika dok su mogli. Kao da je na poluvremenu Bilić svoje nahajcao maksimalno a Prandelli svojima rekao "hej, 1-0 je veliki rezultat to je za njih nedostižno, igrajmo mi ziheraški u nastavku" :oops:

Čestitke Hrvatskoj na odličnim rezultatima već u ova dva kola a u zadnjoj utakmici šta god bude više nije ni važno jer izgubiti od Španije nije nikakva sramota. Oni su već sada svoj dio posla odradili veoma dobro i još jedno veliko natjecanje neće napustiti poniženo već mogu otići samo uzdignute glave. Svaka čast Hrvatskoj jer je jedan veliki pothvat plasirati se na jedno prvenstvo a sasvim nešto drugo i teže je na istom pobjeđivati i osvajati bodove. Kapa dole!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 14 jun 2012, 20:12

calcio je napisao/la:Ma sad ce irci pobjediti spance da nam s*ebu sve ove kalkulacije.
Bunker, jedna kontra, 0:1 i kraj price :mrgreen:
:lol:

Eto iraca onda u borbi za 1mj.
FORZA NAPOLI

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 jun 2012, 20:14

Titova-Juga je napisao/la:
Cim uhvatim prvi snimak i situaciju BAS Tu gdje je Jelavic povukao Chielinija sa sobom a ovaj svirao opravdani kontra faul postavit cu ti ovdje da se uvjeris.
Postavi. Mozda i grijesim ali bas me briga. 1:1 Italija nikad nije dobila Hrvatsku i tu svaka prica zavrsava. Italija treba pobjedit Irsku da bi prosla dalja, ako to nisu u mogucnosti onda ne zasluzuju ici dalje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 jun 2012, 20:14

Ma super četitke igrali maksimum.Golman dobar Raketić,Srna,Pranjć;Manđžo sila.Ekstra.

Sad će vaterplolisti ;)laktaši...ajmo Španija.
Fi hajati.
GO Bosno.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 20:15

loptica je napisao/la:Ma super četitke igrali maksimum.Golman dobar Raketić,Srna,Pranjć;Manđžo sila.Ekstra.

Sad će vaterplolisti ;)laktaši...ajmo Španija.
Šta ti dođe bambina? :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 14 jun 2012, 20:15

Alucard je napisao/la:Znači šest puta igrati protiv jedne Italije i ne dozvoliti niti jedan poraz je za svaku pohvalu! Danas su Italijani sami sebi zabili ekser u kovčeg jer nisu dotukli protivnika dok su mogli. Kao da je na poluvremenu Bilić svoje nahajcao maksimalno a Prandelli svojima rekao "hej, 1-0 je veliki rezultat to je za njih nedostižno, igrajmo mi ziheraški u nastavku" :oops:

Čestitke Hrvatskoj na odličnim rezultatima već u ova dva kola a u zadnjoj utakmici šta god bude više nije ni važno jer izgubiti od Španije nije nikakva sramota. Oni su već sada svoj dio posla odradili veoma dobro i još jedno veliko natjecanje neće napustiti poniženo već mogu otići samo uzdignute glave. Svaka čast Hrvatskoj jer je jedan veliki pothvat plasirati se na jedno prvenstvo a sasvim nešto drugo i teže je na istom pobjeđivati i osvajati bodove. Kapa dole!
Bravo majstore, jedan od rijetkih normalnih komentara ovdje, pravi susjed. ;)

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 14 jun 2012, 20:16

slika
FORZA NAPOLI

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 20:16

Tritolone je napisao/la:
Cim uhvatim prvi snimak i situaciju BAS Tu gdje je Jelavic povukao Chielinija sa sobom a ovaj svirao opravdani kontra faul postavit cu ti ovdje da se uvjeris.
Postavi. Mozda i grijesim ali bas me briga. 1:1 Italija nikad nije dobila Hrvatsku i tu svaka prica zavrsava. Italija treba pobjedit Irsku da bi prosla dalja, ako to nisu u mogucnosti onda ne zasluzuju ici dalje.
To je sad vec druga tema. Odnosno vezano je ali ne za ono sto si ti spomenuo a ja cu ti argumentovat akobogda videom.
Mene najvise zanimaju 3 offside odluke suca na cini mi se (stetu) Talijana, cekam da takvo nesto izadje a bile su 90 i 100% sanse! Slazem se, trebaju pobjediti Irce ali su itekako podbacili u realizaciji danas jer je trebalo biti makar 3-0 na poluvremenu. Pogotovo tu mislim na Marchisia i Balju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 jun 2012, 20:16

@moderator seka sestra pozz!
Fi hajati.
GO Bosno.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 14 jun 2012, 20:16

Ne iskoristiš-primiš Italija je mogla utakmicu riješiti u prvom djelu kad su imali više od igre :)
Pletikosa danas ODLIČAN spoasio je 2-3 čista gola :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 14 jun 2012, 20:17

calcio je napisao/la:Ma sad ce irci pobjediti spance da nam s*ebu sve ove kalkulacije.
Bunker, jedna kontra, 0:1 i kraj price :mrgreen:
Imas pravo! ;)
Svi su Irce odpisali ali lopta je okrugla!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2012, 20:18

Sto ljudi kontaju da moramo navijati za Hrvatsku? Da ih vodi Pape kao sto je nas Ciro kad su oni za njega navijali pa haj, nidje veze.
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 jun 2012, 20:18

ZOI84 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Hrvatska dobra , nekoliko SAFE odluka linijskog. Znaci bolje suditi offside nego ne suditi manja blamaza.

Ono sto me imponovalo jeste Hrvastka pofesionalnost i pozrtvovanost. Prije svega Mandzukica koji je odrzao danas lekciju nasem Dzeki kako igra jedan moderni napadac. Znaci i postizanje golova i vracanje u odbranu i podrska saigracima. Svaka cast, divota je bilo gledati linije kretanja i optimalne (beskompleksne) odluke koje je ovaj igrac donosio svaki put kada je bio u posjedu lopte ili uopste u nekoj duel situaciji.

Isto tako mislim da je Pranjic unio dosta zivosti a o apsolutnoj taktickoj pobjedi Bilica da i ne govorim. Izvesti 2 napadaca "sidrasa" na teren odma daje do znanja protivniku da nema predaje.
Cuj Mandukic da drži lekcije Džeki? Kad Mandžukic postigne ono što Džeko nek se javi. Imaju isto godina Džeko je dao 21 gol za rep., prvi strijelac BL, najbolji igrac BL, drugi strijelac Citya , a Mandžukic?
ja i ti izgleda dvije razlicite filozofije fudbala ... ja ono amaterski to sve komentarisem ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 jun 2012, 20:22

Bila je jedna situacija pri kraju utakmice kad je sviran ofsajd talijanima. Ja mislim da u trenutku upucivanja lopte DI Natale nije bio presao na Hrvatsku polovicu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 jun 2012, 20:22

haha dobar si. Pijaca dresovi ;)

Bodovi tabele :

Hrv 4
Italia 2
Španija 1
Irci 0
Fi hajati.
GO Bosno.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2012, 20:22

calcio je napisao/la:
princtame je napisao/la:Samo da spomenem adminu da je demokratski brisati postove koji se braći bošnjacima ne dopadaju dok tuguju usljed remija hrvatske.Moje žaljenje dragi bošnjaci, ali jednom ćete i vi navijat za svoju reprezentaciju na nekoj smotri , samo ne u ovom životu.Do tada do mile volje navijajte za protivnike hrvatske.Sretno.
glup post. pa ima jedna grupa nas koji navijamo za Italiju na svim prvenstvima, vecinom ovi koji navijaju za talijanske klubove. ja licno od 1989-90 godine navijam za njih jer od tada pratim serie A. sta bih trebao, da prestanem navijati za njih kada igraju protiv susjeda? mislim, dragi su mi i susjedi i navijacu za njih protiv spanaca ali danas ne. mada sam dobro prognozirao da ce biti remi.
Evo jedan od 94. :D
Support Velez, It's logical! ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2012, 20:23

Iako još nije sve gotovo Hrvatska je veoma blizu plasmana u 1/4 i prije početka Eura sam pisao da Hrvatsku i Španiju vidim u slijedećem krugu.

Italija je imala svoje šanse koje nisu iskoristili a i kako bi kad ti u napadu igraju dva kloca Cassano i Balotelli, velika greška Prandelija je što nije od prve minute krenuo sa Di Nataleom.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 14 jun 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 20:24

majestic24 je napisao/la:Bila je jedna situacija pri kraju utakmice kad je sviran ofsajd talijanima. Ja mislim da u trenutku upucivanja lopte DI Natale nije bio presao na Hrvatsku polovicu

Bile su tri sumnjive offside situacije, a to je jedna od njih
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 jun 2012, 20:25

To je sad vec druga tema. Odnosno vezano je ali ne za ono sto si ti spomenuo a ja cu ti argumentovat akobogda videom.
Mene najvise zanimaju 3 offside odluke suca na cini mi se (stetu) Talijana, cekam da takvo nesto izadje a bile su 90 i 100% sanse! Slazem se, trebaju pobjediti Irce ali su itekako podbacili u realizaciji danas jer je trebalo biti makar 3-0 na poluvremenu. Pogotovo tu mislim na Marchisia i Balju.
Svatko normalan je moga vidit da offsidea nije bilo, ali to ostaje sudiji na dusu. Svaka situacija je bila u liniji i lako su mogli pustit da se napadi odviju do kraja, ali ja opet govorim tko je kriv sta Marchisio nemoze pogodit gol sa 3 metra. Na kraju se broje golovi i to je jedino bitno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.