FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Video novog golmana FK SARAJEVA!
Video novog golmana FK SARAJEVA!
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Nadam se da ce vam Abdihodzic posluziti puno bolje nego sto je U21-repci. Protiv Srbije je imo dvije velike greske (za golmana) i primijo dva gola.
I prije nego sto neki Sarajevac misli da sam doso provocirati, neka jos jednom promisli...
I prije nego sto neki Sarajevac misli da sam doso provocirati, neka jos jednom promisli...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto se potpisuju igraci samo na godinu, kome to odgovara, vama sigurno ne na duze staze, ali eto...
Za zivot cijeli!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
izgleda da ce Skoro doc 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Plan je da se u naredna 3 mjeseca vrati trecina duga u iznosu od 1,5 miliona maraka. Djeluje poprilicno nerealno
. Ovi malo iskusniji forumasi, sta oni misle o ovom?
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 14 jun 2012, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Mlad je, neće odmah na gol. Doveden je kao rezerva. A i potpisali sm ga na godinu s mogućnošću produženja ako zadovolji.sajo10 je napisao/la:Nadam se da ce vam Abdihodzic posluziti puno bolje nego sto je U21-repci. Protiv Srbije je imo dvije velike greske (za golmana) i primijo dva gola.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
MA to je greška na SC. Ne radi se o dugu nego je riječ o 33% uloga. Minimalni cilj je prodaja 33% glasova/uloga, što bi bilo milion ipo KM. Dok 100% bi iznosilo 4,5 miliona.<3 LiMes <3 je napisao/la:Plan da se u naredna 3 mjeseca vrati trecina duga u iznosu od 1,5 miliona maraka. Djeluje poprilicno nerealno. Ovi malo iskusniji forumasi, sta oni misle o ovom?
glupost za hrabre je sebičan lijek
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
To je vec nesto, nadam se da ce to ici k'o vodaVanBasten je napisao/la:MA to je greška na SC. Ne radi se o dugu nego je riječ o 33% uloga. Minimalni cilj je prodaja 33% glasova/uloga, što bi bilo milion ipo KM. Dok 100% bi iznosilo 4,5 miliona.<3 LiMes <3 je napisao/la:Plan da se u naredna 3 mjeseca vrati trecina duga u iznosu od 1,5 miliona maraka. Djeluje poprilicno nerealno. Ovi malo iskusniji forumasi, sta oni misle o ovom?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
to bi bilo pretpostavljam to drugo ime za danas i pokrpan taj lijevi bok.Tadejević ima 23 godine, igra na poziciji lijevog bočnog, a u Sarajevo će doći kao slobodan igrač.
bogme brzo se radi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sve su to ugovori 1+1..i to je mozda i bolje,nego da se potpisuju klasicni ugovori na jednu ili dvije godine,na kraju sezone vidis ko ti valja ko ne,ko valja ostavis ga tu jos jednu + godinu,ko ne nemas nikakvu obavezu prema njemu i to je toThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto se potpisuju igraci samo na godinu, kome to odgovara, vama sigurno ne na duze staze, ali eto...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Decko je svakao doveden da bude rezerva Adilovicu na golu, tako da je sasvim ok ovo 1+1, dok se vidi sta i kako.
-
bordobijeli
- Kontakt:
izgleda da cemo napokon imati ekipu naokupu od pocetka priprema a ne kao prije pola igraca dodje u 5-6 kolu i dok se upoznaju prodje prvenstvo.a i novi statut pozitivna stvar .dolaze bolji dani za FK SARAJEVO
Bitno je to da smo rijesili pitanje rezervnog golmana do sutra cemo saznati ime drugog potencijalnog pojacanja.
Ja definitivno ocekujem jos 2 vezna igraca i dosta...bar jedan kvalitetan zadnji vezni,eto zadnju liniju smo rijesili,golmani rijeseni,napad vjerovatno je to to,mozda zamjena jos za lijevog beka,jel nemamo normalnog konkurenta Belosevicu(kolko sam shvatio to ce biti ovaj iz Rijeke ako se ispostavi ovo tacnim da je i on novi igrac)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tadejevic ce zasigurno potpisati ocekivati je da sljedece moguce pojacanje bude napadac.
Igor Čagalj i Mario Tadejević od utorka su slobodni igrači! Nakon što je obojicom obavio razgovore sportski direktor Srećko Juričić službeno je povećao listu odlazaka za još dva imena.
- Zahvalili smo se na suradnji obojici, kaže Juričić koji nije želio, niti je trebao dodatno pojašnjavati odluku.
Jednostavno, struka je procijenila da Čagalj i Tadejević nemaju mjesta u novoj momčadi Rijeke iduće sezone. Tadejević je otpao kao lijevi bočni igrač, koji protekle sezone očigledno nije zadovoljio ukuse struke. Igrač koji je potekao u omladinskoj školi Rijeke u 23. godini otvara novo poglavlje karijere.
Razlaz s Igorom Čagljem ima nešto drugačiju težinu budući da je pouzdani stoper bio kapetan i jedan od najboljih igrača protekle dvije sezone. Čagalj je u dresu Rijeke sakupio više od 100 nastupa, ima 30 godina, u klubu je četiri sezone tijekom kojih se nametnuo kao igrač i vođa u svlačionici. Sve zajedno očigledno nije bila dovoljna stručna preporuka što se dalo naslutiti dolaskom dvojice stopera, Mate Neretljaka i Luke Marića. Dvojica novaka čine novu stopersku liniju zajedno s mladim reprezentativcem Nikom Datkovićem.
P.S. Ako nije modao da zadovolji u Rijeci kako ce tek onda kod nas....ohladi me totalno...znaci srednja zalost
- Zahvalili smo se na suradnji obojici, kaže Juričić koji nije želio, niti je trebao dodatno pojašnjavati odluku.
Jednostavno, struka je procijenila da Čagalj i Tadejević nemaju mjesta u novoj momčadi Rijeke iduće sezone. Tadejević je otpao kao lijevi bočni igrač, koji protekle sezone očigledno nije zadovoljio ukuse struke. Igrač koji je potekao u omladinskoj školi Rijeke u 23. godini otvara novo poglavlje karijere.
Razlaz s Igorom Čagljem ima nešto drugačiju težinu budući da je pouzdani stoper bio kapetan i jedan od najboljih igrača protekle dvije sezone. Čagalj je u dresu Rijeke sakupio više od 100 nastupa, ima 30 godina, u klubu je četiri sezone tijekom kojih se nametnuo kao igrač i vođa u svlačionici. Sve zajedno očigledno nije bila dovoljna stručna preporuka što se dalo naslutiti dolaskom dvojice stopera, Mate Neretljaka i Luke Marića. Dvojica novaka čine novu stopersku liniju zajedno s mladim reprezentativcem Nikom Datkovićem.
P.S. Ako nije modao da zadovolji u Rijeci kako ce tek onda kod nas....ohladi me totalno...znaci srednja zalost
Rijeka pravi mega ekipu..Ako nije modao da zadovolji u Rijeci kako ce tek onda kod nas....ohladi me totalno...znaci srednja zalost
a rezerva je svakako,prije Trebinjca svakako.
a ko zna opet kako ce se pokazati.
na sve ova pojacanja,nek nisu samo iz nase lige.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dobro na kraju krajeva nije jos ni dosao tako da,opusteno
u svakom slucaju obradovat cu se svakom ljevaku koji ce maknuti Trebinjca iz konkurencije
Marinko Mackicu okani se alkohola i zena i dolazi, bolje i ti mahmuran da igras od Trebinjca, Comora ili neznam ti ni ja koga vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.