GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Offside
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Offside » 14 jun 2012, 20:53

Hrvatska u prvom poluvremenu razmontirana. Majstorski gol Pirla... Drugo poluvrijeme Hrvatska obranu postavlja dosta visoko, igra se presing, Italija pocinje taktizirati i bilo je pitanja vremena kad ce ga primiti. Mandzo zabija treci gol na turniru, ne zna se koji je od kojeg hatljaviji, ali koga briga. Inace Bilic fulao taktiku, na ovakvu ofanzivnu Italiju ne idu dva napadaca, nego dvije sestice. Sve u svemu dobar rezultat za obje ekipe. I fascinantan niz bez poraza od Italije se nastavlja...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 jun 2012, 20:56

Zabi ga i Tores ko bi rekao :mrgreen:
Glory Glory Man United !!! :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 20:57

Josip321 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Ajde sta kukate vise.Da je slucajno Hrvatskoj svirano nepostojano zaleđe , vi ne bi progovorili. Al' neka !

Naprijed Hrvatska !

Realno, nije protiv nas sudac svirao penal u utakmici protiv Iraca. Danas je mirne duše mogao nama suditi penal na Jelaviću pa nije.

Ne nije jer je Jelavic povukao ruku Chielinija a Webb sasvim opravdano svirao kontra faul.
Dajte ljudi malo realnosti ne budite toliko zadrti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 14 jun 2012, 20:57

Sad ce Torres 3 uvalit :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 20:59

Tritolone je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: A nije bitno recimo ako se ispostavi da dva puta od tri dvojbene offside situacije je bila greska suca.
Kako je bilo u milimetar kako se meni cini dvojbeno je li ili ne offside tako je mogao i pustiti igru a ne sva tri puta dizati, mada eto vidit cemo u na youtube-u.
Ja ti kazem da offside nije bia, mislim zasto bi sad laga i govoria da je kad nije. Realno utakmica je mogla otic lagano na obje strane, Hrv. u prvom pol nije imala obrana (jedno 4-5 situacija kad Balotelli prima sam loptu) i ne znaju to iskoristit, sorry ali to za mene nije top ekipa. Ovoj ekipi fali napad, imam osjecaj da Balonja igra sa 50% mogucnosti dok Cassano fizicki ipak nije spreman. Di Natale je mora igrat u prvom timu, on bi zabio barem jednu od onih situacija.

Vec sam reka i napisat cu to ponovo, ja sam uvjeren da prolaze Italija i Hrvatska, nadam se da ce tako i biti posto i sam navijam za Italiju uvijek poslije svoje zemlje.

Pa eto druze slika iznad pa sam procijeni. A to je samo jedna situacija od jos dvije koje su bile sumnjive, pogotovo ona Di Natalea kada je usao u igru gdje bi realno isao jedan na jedan protiv Pletikose da ovaj nije svirnuo taj dvojbeni offside.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 21:01

Alucard je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Alucard je napisao/la:Italija da je bila toliko dominantna kao po nekima ovdje do sada bi zabili minimalno još jedan gol i ne bi sebi dopustili ovo. Vječno su ziheraši koji misle da im je jedan gol uvijek dovoljan, sad im je se obilo o glavu i neka je!

Pa ajde ti decko mi reci koliko si realan iskreno ovako ?
Dominacije znaci nije kada imas 10 mrtvih sansi i dadnes samo jedan gol ? Kao da Boze oni namjerno nisu htjeli dati taj drugi.. Istina da su se nakon gola malo povukli i totalno nezasluzeno je zavrsilo 1-1 ali srati kako nije bilo dominacije je stvarno bas to SRANJE !
Ovo -dečko- mi je lijep kompliment, volio bih da si u pravu što se tiče toga ali eto. :|

Što se tiče komentara... Jedno je biti bolji i upravo je to Italija i bila u prvom dijelu - bolja, no sasvim nešto drugo je dominirati. O kakvoj mi dominaciji i 10 mrtvih šansi pričamo? Italija je za čitavu utakmicu imala 7 udaraca u okvir gola dok su ostalih bezveznih šuteva imali više od toga, čak 8! Više su imali i offsidea i sve to ukupno je dalo lažni dojam o nekoj "dominaciji".

Pa sta ti ocekujes da Italija igra kao Spanjolska i kruzi tika taka s loptom ?
Niti imaju takve igrace niti je naziv dominacija samo ako to radis. Ima li su mnogo stopostotnih sansih, prije svega Baljo a onda i ostalih, mislim da je Marchisiju skinuo Pletikosa dva zicera, pa onda Cassano kada je prosao Strinica... O cemu mi pricamo ovdje :roll: . Bilo je i bezveznih suteva, ali toga ima u svakoj utakmici.

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 21:03

šta je sad sudija kriv za remi? :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 21:05

baresi#6 je napisao/la:šta je sad sudija kriv za remi? :lol:

Ne, prije svega je pad u igri koji se desio i protiv Spanjolske krivac za oba remija jer su komotno Azzurri mogli sada imati i 6 bodova, mada bi to protiv Spanjolske mozda bilo i nezasluzeno ali ovdje su definitivno zasluzili tri.
Ali kad smo vec kod sudaca, previse je gresaka bilo i sigurno je da su i sami utjecali na kraju na rezultat.

Smrt nacionalizmu !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 jun 2012, 21:05

Pročepi Torres :D
Hoće me strijelci danas
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jun 2012, 21:06

Remi je realan ishod prve tekme u ovoj grupi danasslika

U prvih 20, 25 minuta obrana Vatrenih je stajala predaleko od protivnika, a Azzurri su laHkocom stvarali prilike, tako da je u prvom poluvremenu oDbrana susjeda izgledala prilicno zbunjena. ;)

Gol je - naravno - opet pao iz prekida, sto je cetvrta tekma u nizu da Vatreni primaju gol iz prekida.

Unatoc svemu susjedi mogu biti zadovoljni rezultatom i pokazanim karakterom s obzirom na 1 pol i igru iz istog, sto je dakle tri odlicna poluvremena i jedno lose do sada na Euru za Bilic boyse :mrgreen:

Pletikosa, Super Mario i Strinic ponajbolji, a Rakitic i Schifo su dosta podbacili ;)

U zadnjem kolu nas ocekuje prava drama, uostalom kao i u drugim grupama, sto je samo dokaz vise za tvrdnju da je Euro puno zanimljivije i teze takmicenje u odnosu na WC 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 jun 2012, 21:07

Kako samo igraju Spanjolci, ma nema ovdje nitko sanse pokraj njih.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 jun 2012, 21:13

Ove Irce i PIque poceo dribrat' :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 14 jun 2012, 21:25

Tritolone je napisao/la:Kako samo igraju Spanjolci, ma nema ovdje nitko sanse pokraj njih.
Ma nece vas puno :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 jun 2012, 21:26

Zuti za sudiju :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2012, 21:27

sudija napravio cisti faul, za kartona... ali nije svirao :lol:

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 14 jun 2012, 21:29

dobro se drze irci a torres opravdao povjerenje Brke
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 jun 2012, 21:41

Ne treba zaboraviti da je selektor Irske Talijan i ako ovdje Irci izgube ostaju bez ikakvih sansi sto znaci da bi Talijan mogao lezerno igrati protiv svojih omogucivsi im da lagano pobjede i plasiraju se dalje.
Ne treba ni zamisliti sta bi bilo sa Trapatonijem kad bi izbacio Italiju...postao bi drzavni neprijatel no:1
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 14 jun 2012, 21:43

Harrison je napisao/la:Ne treba zaboraviti da je selektor Irske Talijan i ako ovdje Irci izgube ostaju bez ikakvih sansi sto znaci da bi Talijan mogao lezerno igrati protiv svojih omogucivsi im da lagano pobjede i plasiraju se dalje.
Ne treba ni zamisliti sta bi bilo sa Trapatonijem kad bi izbacio Italiju...postao bi drzavni neprijatel no:1
isto tako kad bi Trap se naguzio svojoj zemlji ofirno, Irci bi ga objesili u Dablinu, tako da ne vjerujem u takav scenario.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 14 jun 2012, 21:44

Kakvo glupo razmišljanje o puštanju utakmica na EURU.

Italija će dobiti Irsku kako god okreneš.

Španjolci igraju najdosadniji nogomet na planeti. Pa majke mi moje, bolja je utakmica bila između Grka i Čeha.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2012, 21:45

Harrison je napisao/la:Ne treba zaboraviti da je selektor Irske Talijan i ako ovdje Irci izgube ostaju bez ikakvih sansi sto znaci da bi Talijan mogao lezerno igrati protiv svojih omogucivsi im da lagano pobjede i plasiraju se dalje.
BIli su Italija i Irska u istoj grupi za SP2010 kada im je Trapatoni uzeo 4 boda (odigrali dva remija) pa ga niko nije proglasio drzavnim neprijateljom ;)
Doduse, Italija je na kraju zavrsila na prvom mjestu a Irska na drugom (baraz).
Ali nije bilo neke price o tome ni dok su trajale kvalifikacije, znaju da je Trap profesionalac.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.