haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
@Unica, hajd' pravi sobu za drugo kolo ako si tu i pošalji na PP pass sobe, samo nemoj da bude ssba ili ss.ba, smisli nešto komplikovanije 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima neko za prijateljsku?
Ima li mjesta za mene u ligi ?
ako si još tu, pravi sobu, @Hanse 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ima taman umjesto xinxeeMouse je napisao/la:Ima li mjesta za mene u ligi ?
http://www.haxball.gr/league/view/67493" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto nastavljas na njegove rezultate
Nemojte zaboraviti da je obavezan ss postaviti
da ne bi bilo nisam jaaa igraoo bla bla...
Igram ja danas haxball..kad dodje neki lik sa nickom "..." i kaze xinxee ja sam jucer igrao sa tvojim nickom....i spomenuo ss.ba...mene presjeklo...Evo napravio sam cak i screenshoot..
isti taj djecak kaze da je izgubio i da nema pojma sta je sportsport.ba...vjerovatno ga je toma nagovorio,a i mozda ne,neznam stvarno sta je u pitanju....ali sta je tu je..ja nemam se pravo više mješati..jer nisam vise u Ligi....ali dobro..Izvinjavam se zbog svojih rijeci i svega ovog sto se dogodilo..jbg..neko sebi umislio da uzme nick..ali vjerujte to se moze svakome dogodit..samo neznam otkud je on znao sa forum ligu ss.ba kad kaze da nikad nije bio na forumu..i otkad je on dogovorio utakmicu sa Arogantnim ( tomom)...ali dobro...istinu Bog dragi zna...Evo da nebi rekli da lažem ..

isti taj djecak kaze da je izgubio i da nema pojma sta je sportsport.ba...vjerovatno ga je toma nagovorio,a i mozda ne,neznam stvarno sta je u pitanju....ali sta je tu je..ja nemam se pravo više mješati..jer nisam vise u Ligi....ali dobro..Izvinjavam se zbog svojih rijeci i svega ovog sto se dogodilo..jbg..neko sebi umislio da uzme nick..ali vjerujte to se moze svakome dogodit..samo neznam otkud je on znao sa forum ligu ss.ba kad kaze da nikad nije bio na forumu..i otkad je on dogovorio utakmicu sa Arogantnim ( tomom)...ali dobro...istinu Bog dragi zna...Evo da nebi rekli da lažem ..

Jao drama ovih !
Ovog cirkusa nema ni u PLBiH
hahaahahaha
)
p.s. ovo je neko od ultrasa, na avataru mu 94... možda se neko od forumaša iz Mostara šprda s tobom

baš, jbt, nikad ovakvo šta nije ni bilo kod nas u ligi (ne mislim na haxstarmo94 je napisao/la:Jao drama ovih !![]()
![]()
p.s. ovo je neko od ultrasa, na avataru mu 94... možda se neko od forumaša iz Mostara šprda s tobom
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
e moji momci...sretni ste sto niste pod mojom kožom..Bas sam nafaka covjek pa da se ovo samo meni dogodi...
...Tomo krvi cu ti se napiti
mogao sam i ja naci nekog lika i reci da stavi tvoj nick pa da ga razvučem kao jufku na hax-u
al' kako bi se taj neko logovao na forum ? na haxu samo napišeš nick i ćao, a ovo je ipak malo složenijexinxee je napisao/la:e moji momci...sretni ste sto niste pod mojom kožom..Bas sam nafaka covjek pa da se ovo samo meni dogodi......Tomo krvi cu ti se napiti
mogao sam i ja naci nekog lika i reci da stavi tvoj nick pa da ga razvučem kao jufku na hax-u
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa nije se morao logovat, moze svatko gledat sta se ovdje pise. Zato ponavljam, odsad se dogovarajte na PP..anonimni je napisao/la:al' kako bi se taj neko logovao na forum ? na haxu samo napišeš nick i ćao, a ovo je ipak malo složenijexinxee je napisao/la:e moji momci...sretni ste sto niste pod mojom kožom..Bas sam nafaka covjek pa da se ovo samo meni dogodi......Tomo krvi cu ti se napiti
pa dobro, kont'o sam da se neko loguje na @Tomin profil ovdje, al' ti si objasnio drugu moguću situaciju...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mnogo je kombinacija u igri.Ipak je nagradni fond 10.000 KM - budimo spremni na sve !anonimni je napisao/la:pa dobro, kont'o sam da se neko loguje na @Tomin profil ovdje, al' ti si objasnio drugu moguću situaciju...
fazon je u tome sto tomo uopste nije dogovorio samnom utakmicu...Bog dragi znao sta je on smisliostarmo94 je napisao/la:Pa nije se morao logovat, moze svatko gledat sta se ovdje pise. Zato ponavljam, odsad se dogovarajte na PP..anonimni je napisao/la:al' kako bi se taj neko logovao na forum ? na haxu samo napišeš nick i ćao, a ovo je ipak malo složenijexinxee je napisao/la:e moji momci...sretni ste sto niste pod mojom kožom..Bas sam nafaka covjek pa da se ovo samo meni dogodi......Tomo krvi cu ti se napiti
al' ko će to da plati ?
i šta ako @Arogantni ne osvoji ? 
yebo lud zbunjenog ovdje
yebo lud zbunjenog ovdje
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A mrs tamo, sto ovo niste radili kad je Dzon vodio. Sad kad ja organizujem odmah neki cirkus

PS: Ja cu osvojiti
PS: Ja cu osvojiti
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Suspentovati i jednog i drugog i to je to
Ovo je cirkus zivi
Zar je toliko bitno da li si dobio partiju ili nisi.
S kim ja igram,nek mi se javi
S kim ja igram,nek mi se javi
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ajde sada jednu prijateljsku, samo se brzo javite, ne mogu puno cekat
isprika onome koji mi se javio prije sat-dva 
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Ja sam napisao ovdje na forumu da dodje doticni u 21.30 odnosno na poluvremenu pojavio se xinxee tamu u sobi i ono slucajno znao pass jelde ofrlje.... Uglavnom zbog ovog ste me naljutili i osvojit cu turnir makar morao protiv vm22 igrati cijelu utakmicu teski bunker....
A dusa slatka sto onda nisi dosao kasnije kada sam te zvao da dodjes da te ponizim....
Emire ako si tu mozemo sad igrati 2. kolo ti pravis sobu....
A dusa slatka sto onda nisi dosao kasnije kada sam te zvao da dodjes da te ponizim....
Emire ako si tu mozemo sad igrati 2. kolo ti pravis sobu....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.