AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Deskpro
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Deskpro » 14 jun 2012, 21:05

Galliani: Molitve su pomogle, Silva ostaje u Milanu!
14.06.2012.

Brazilski internacionalac sve je dalje od PSGa i njegov ostanak u Milanu postaje sve izvesniji.

To su potvrdili čelnici dva kluba a njegov agent je danas saopštio da bi "Rossoneri" trebalo da razmisle o novom ugovoru za Silvu.

Tokom jučerašnjeg dana postalo je izvesno da Milan i PSGa ne mogu da pronađu zajednički jezik kada je u pitanju transfer Thiaga Silve u redove vicešampiona Francuske.

Veliki broj italjijanskih medija danas je preneo izjavu potpredsenika Milana koji je istakao da "Rossoneri" više nisu zainteresovani za prodaju Thiaga Silve a juče je isto učinio i sportski direktor PSGa.

"Molili su se da Berlusconi zadrži Thiaga?

Očigledno da su molitve urodile plodom pošto je predsednik odlučio da Brazilac ostane u klubu" rekao je novinarima Galliani.

Nakon ovakve odluke čelnika Milana oglasio se i agent fudbalera koji je od istih zatražio da razmotre povećanje plate njegovom klijentu.

"Ukoliko Milan više nije zainteresovan za prodaju Thiaga Silve PSGu onda sam ubeđen da su "Rossoneri" shvatili kolika je njegova prava vrednost i da će mu zbog toga ponuditi novi ugovor koji će biti u rangu najplaćenijih fudbalera Milana" rekao je fudbalerov agent.

Spekuliše se da bi Silvi mogla da bude ponuđena duplo veća plata od one koju trenutno ima.

Tako bi novi ugovor podrazumevao ostanak Brazilca u Milanu do 2016. godine uz godišnju zaradu od 7 miliona evra što je samo dva manje od plate koju ima najplaćeniji igrač "Rossonera" Zlatan Ibrahimovic.

uh bolan pa ia boga ba :D:D:D T.SIlva kralju, nece cojk ba nigdje :D:D:D

ajmo sad jedan lijevi bek da dodje... i jedan u vezi WC igrac. i da idemo po LP sljedece sezone. uz Cassana i oporavljenog Pata koji ce pomagati Ibri ima da ljustamo sve :D:D
Some of us only see in red and black Forza Milan

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 14 jun 2012, 21:08

Genoa uzima Acerbia za Milan ?
14.06.2012.

Genoa je navodno dogovorila sve sa Chievom oko preuzimanja celog ugovora defanzivca Francesca Acerbia, kako bi ga prodali Milanu.

Predstavnici Genoe, Pietro Lo Monaco i Stefano Capozucca su imali sastanak sa čelnikom Chieva Giovanniem Sartorijem, ovog utorka u Milanu, da bi dogovorili detalje oko preuzimanja celog ugovora Acerbia, pošto ova dva kluba imaju po 50% prava nad ovim igračem.

Pianetagenoa1893.net navodi da je ishod ovih pregovara uspešan, i da će Acerbi biti u Genoi 22 juna (inače datum kada ističe ugovor između ova dva kluba) kako bi bio prosleđen Milanu.

Acerbi je u vlasništvu Genoe već 18 meseci, ali nije ceo period proveo tamo, već je igrao u Chievu, koji je imao polovinu ugovora ovog igrača.

Forma i igra koju je prikazao u Chievu za vreme njegovog boravka tamo, bila je dovoljna da privuče pažnju čelnika "Rossonera".

Interesovanje za Acerbia pokazao je i Juventus, ali prema vestima koje prenosi portal "Pianetagenoa1893.net", čelnici "Stare dame" su zakasnili sa ponudom za ovog defanzivca.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 21:14

Jbt pa on vec ima ugovor do 2016, ako ce mu produzivat (za to jesam) nek makar produze do 2018 i stave neku klauzu od 100 miliona eura i cao. Ako hoces plati, ako neces mrs.

Treba ovo da se sto prije zavrsi, kako bi se orijentisali da utope Taiwa Benfici i dovedu tog Witsela. Ne moze biti gori od Aquamena i Plamenog. Jos kad bi doveli Gansa a Robinha poslali u suprotnom smijeru. Mogao bi Leonardo ako vec hoce nekog iz Milana ponudit 20 mil za Robinha, iako nisam siguran da bi ovaj bio spreman na jos jedan eksperiment sa naftaskim klubovima.

Moja zelje su Acerbi, Witsel, Strootman (malo sam ga gledao po yt i cini se kao dobar igrac), Ganso i Armero.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jun 2012, 21:18

@ahmade imaš velike želje, a para se nema. Da bi doveo tih 5 igrača moraš imat minimalno 55miliona ;) a Milan to nema

Acerbi,Witsel,Strootman dosta ;) Urby krpi do zime poziciju na LB i to je to ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2012, 21:20

Anddddd Silvio saves the day OPET :lol: :lol:
Dobro rece @baresi6 ne bi ga mijenjao nikad,gigant pravi nikadd sa njim nije dosadno hahahhaahaha...
E drago mi je zbog ovih hejtera,poletili su bili da likuju i provociraju,jedna stvar samo ljudtsvo:SAMO OPUŠTENO!!
Forza Milan!!!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 21:25

Ma nije nesto sam konto, znam da je glupo al hajd da ispricam iako cete mi se smijati :D

Bila je prica kako ce se imati 50 miliona sad za transfere, a opce je poznato da Galliani dovodi super igrace za sicu. E sad oni naloze narod da se nema para, i svi kontaju vidi fukara. I onda tu uleti ovih 50 mil koji su tu bili i onda Galliani to pokupuje redom i izvuce sto manje para za sve igrace. Jer da recimo PSV zna da Milan ima 50 mil oni bi trazili 17, 18 miliona a vako mozda daju za 11 il 12. Ne mogu da nadjem ovo za tih 50 mil ali cu se potrudit, ali sutra popodne, posto moram sutra odgovarat njemacki za prolaz iako imam 3,1,3,1 sto je najveca glupost al hajd da ne smaram.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jun 2012, 21:27

:lol: :lol: :lol: :lol:

nije ni tebi lahko

edit: Silvio opet yebač haman :lol:

:arrow: http://www.acmilan-serbia.com/2012/06/u ... sconi.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2012, 21:29

ahmad_tz je napisao/la:Ma nije nesto sam konto, znam da je glupo al hajd da ispricam iako cete mi se smijati :D

Bila je prica kako ce se imati 50 miliona sad za transfere, a opce je poznato da Galliani dovodi super igrace za sicu. E sad oni naloze narod da se nema para, i svi kontaju vidi fukara. I onda tu uleti ovih 50 mil koji su tu bili i onda Galliani to pokupuje redom i izvuce sto manje para za sve igrace. Jer da recimo PSV zna da Milan ima 50 mil oni bi trazili 17, 18 miliona a vako mozda daju za 11 il 12. Ne mogu da nadjem ovo za tih 50 mil ali cu se potrudit, ali sutra popodne, posto moram sutra odgovarat njemacki za prolaz iako imam 3,1,3,1 sto je najveca glupost al hajd da ne smaram.
50 miliona ce ostati od ugovora senatora i ovih pojedinaca sto su nas napustili,e sad koliko ce se uloziti ili hoce li se uloziti ove godine ili tek sljedece pitanje je,za ovu godinu je Galliani najavio revoluciju i dobro je bio krenuo haman pa prodajom Silve hahahhhaa,tako da mislim da je to o cemu ti govoris tih 50 miliona.
Pazi da taj zadnji 1 nije na točkiće da te voza do augusta hahahahhaha sretno ti sutra!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jun 2012, 21:56

Annuncio di Milan Channel:"Il presidente ha detto no all'offerta del Psg"....

BREAKING : Thiago Silva is staying at Milan !!! Comfirmed by Berlusconi !!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jun 2012, 22:12

odlično za Milan :idea:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 22:12

BERLUSCONI: "THIAGO RESTA"

http://www.acmilan.com/it/news/show/141895" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 jun 2012, 22:24

baresi#6 je napisao/la:BERLUSCONI: "THIAGO RESTA"
Za razliku od tvog avatarka. :D

Gattuso se seli u Svicu. Dvije godine ce igrati u Sionu.
Vom Jäger zum Gejagten

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 jun 2012, 22:28

Oxygen je napisao/la: Ne vjerujem da će otići, ne znam što, a i gdje će u PSG. :?
:mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 22:31

Oxygen je napisao/la:
Oxygen je napisao/la: Ne vjerujem da će otići, ne znam što, a i gdje će u PSG. :?
:mrgreen:
svaka ti dala :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 22:47

Samo da ne bude kao sa Kakom, da ode sljedece sezone za 25 miliona u Barsu il Real ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 01:02

Gattuso nastavlja karijeru u švicarskom Sionu

O nastavku karijere talijanskog nogometaša Gennara Gattusa mnogo se govorilo u posljednje vrijeme, a kako navode talijanski mediji u pitanju je odlazak u Sion...

Ovakav kraj priče prilično je čudan budući da je srčani igrač na sredini travnjaka pregovarao s Rangersima, ali i turskim Galatasarayjom. No, u škotsku momčad nije mogao zbog financijskog kolapsa Rangersa, a Galatasaray je odbio.

Sam Gattuso, ili njegov dosadašnji klub Milan, nisu potvrdili ovaj odlazak, ali jest švicarski Sion, momčad koja je ove godine iz prve preselila u švicarsku drugu ligu.

- U petak bi trebali finalizirati priču i konačno staviti potpis na ugovor s Gattusom - rekao je sportski direktor Siona Marco Degennaro.

Inače, ima Sion navodno još jednu pripremljenu "bombu" za javnost. Postoje indikacije da obavljaju pregovore s legendarnim talijanskim nogometašem Alessandrom del Pierom, za kojeg se govorilo da će preseliti iz Juventusa u meksičku ligu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 15 jun 2012, 01:13

leonardo izdajniče
slika
opet si ostao kratkih rukava, prvi puta sa patom sad sa silvom! ima još igrača osim milanovih :roll:

berlu je izjavio da silva ostaje ali da neće biti lako jer njegova familija koja je ujedno vlasnik kompanije koja je nadalje vlasnik milana ima financijskih problema prouzrokovane najvećom krađom stoljeća kada je morao platiti skoro 600m odštete. kako god i ova je saga gotova a najbolji štoper na planeti ostaje. milan je odbio gotovo 46m eura za silvu što bi bio najveći transfer za nekog stopera zato što je berlusconi milanista. sada se lagano okrećemo transferima tevezu erikssenu gansu i ostalima a hejteri koji su očekivali da će se Il club più titolato al mondo raspasti mogu da nam puše 8-)

saurmane trolčino šta imaš reći na ovo? :twisted:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 15 jun 2012, 09:28

baresi#6 je napisao/la:leonardo izdajniče
slika
opet si ostao kratkih rukava, prvi puta sa patom sad sa silvom! ima još igrača osim milanovih :roll:

berlu je izjavio da silva ostaje ali da neće biti lako jer njegova familija koja je ujedno vlasnik kompanije koja je nadalje vlasnik milana ima financijskih problema prouzrokovane najvećom krađom stoljeća kada je morao platiti skoro 600m odštete. kako god i ova je saga gotova a najbolji štoper na planeti ostaje. milan je odbio gotovo 46m eura za silvu što bi bio najveći transfer za nekog stopera zato što je berlusconi milanista. sada se lagano okrećemo transferima tevezu erikssenu gansu i ostalima a hejteri koji su očekivali da će se Il club più titolato al mondo raspasti mogu da nam puše 8-)

saurmane trolčino šta imaš reći na ovo? :twisted:

Jarane samo lagano ba. vidis da nema sad gotov nikog. a kad je se pisalo o Silvi da je gotov otisao. pun forum ovih sto podjebaju i provociraju. a sad se pokrili i sute....
Nek je nama ostao Silva a vjerovao sam do zadnje da hoce.. E sad je vrijeme da i Pato proradi. pa evo cekam ga citavu godinu on nista... neznam zasto. ali mi je najdrazi igrac Milana trenutno. uz postovanje prema ostalim . Sheva , Pato, Kaka......

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 15 jun 2012, 09:33

Cuo sam jednu dobru teoriju a s obzirom da je Silvio dugogodisnji politicar a znam kako to rade u politici, teorija pije vode.Silvio je izveo jedan "predizborni stant", kao eto blizu smo bili prodaje najveceg dragulja ali moje NE je vratilo Milan na noge, cisto bacanje prasine navijacima u oci da bi on jos jednom ispao heroj, pa kad bude rijeci o neki velikim pojacanjima za Milan, Berlu ce reci, hej ljudi, pa odbio sam 5o miliona za Silvu, on je nase najvece pojacanje, i navijaci ce mu biti zahvalni :mrgreen: Politika je ****.

p.s. nesto poput Imamovica u Tuzli i pijenja na Jali, prvo zabrane da se ne zna ko je zabranio a onda se on pojavi kao spasilac mladosti na Jali i uklopi to u predizbornu kampanju :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 15 jun 2012, 10:53

Ajde Galliani nađi nekog džaba . 8-) jer drugačije ne znaš

Fujj kad samo pomislim da Robinho ima 6 mil platu,a zalaganje i igra ispod 0. :evil:
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 1 gost.