Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Al' će biti sekiranja brate . . .
Ti obuci talijanski dres i slavi sa nama!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
bekicamir je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Samo u slucaju pobjede 3:1 i to ako ovamo bude 1:1.... Mada nema sumnje da ce Italija satrati vec raspalu Irsku...silenT je napisao/la:koliko sam ja skontao gleda se UEFA RANKING gdje je Italija ispred Hrvatske tz. italiji će odgovarat bilo kakva pobjeda protiv Irske...
Ja znam da se vi Juventini dobro razumijete u ovakve stvari ali grijesis. Razlike nema! Uostalom kakav tacan rezultat. Njima pase i 10:10, a ne samo 2:2.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ma pusti ga, ba.Titova-Juga je napisao/la:
Da, bas je 2-2 realan rezultat da se dva put zaredom moze desiti bas u situaciji kada je tim dvjema ekipama potrebno da se plasiraju sa istim bez truda ali s puno "pameti" ?
Phleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeease..... Give me a break !
Jedno je kad ekipama odgovara bilo kakav remi, a sasvim drugo kad im odgovara neki tačan rezultat.
Uefa ranking se gleda samo u slučaju da su poravnati po svim drugim parametrima.silenT je napisao/la:edit: Ukoliko Hrvatska i Španjolska odigraju 1:1, dalje će proći momčad koja ima bolju gol razliku protiv Irske. U tom slučaju Talijani za prolazak moraju svladati Irce većom razlikom od 3:1.
Ako Hrvatska i Španjolska odigraju 0:0, Talijani s bilo kojom pobjedom osvajaju prvo mjesto, a zbog večerašnje uvjerljive pobjede nad Ircima Španjolci bi umjesto Hrvata prošli u četvrtfinale.
Ne bjezim ja kao neki drugi!Titova-Juga je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Obje utakmice u ponedjeljak 18.6 u 20:45.
Nemoj pobjeć s foruma ako ne prođete.
P.S
Jock sky, baš je to normala rezultat toliko da se niti jedna utakmica na EURO nije završila 2:2.
Ne znam, pitaj Buffona, to je on nesto veceras poslije utakmice spominjao!Dado je napisao/la:Italiji odgovara ako ili Spanija ili Hrvatska pobjedi. Ako odigraju nerjeseno Talijanima treba pobjeda od 3 razlike nad Irskom da preskoce Hrvatsku. Neznam odkud ova prica o namjestanju utakmica na 2:2
mandraX je napisao/la:Kakvi bola' dogovori? Pričamo o svjetskom/europskom prvaku, a ne o GOŠK-u.
Osramotit' će ih crvena furija.
Vamos Espana!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.