Ja mislim da Euro i SP ne leze Hrvatskoj jer ga nikad nije osvojila.bekicamir je napisao/la:Moze i ovo!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekako imam osjecaj da talijanima ovi Irci ne leze nikako isto kao i sto Hrvatsku nikada nisu pobjedili!
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ovo je bilo malo ne ukusno, svaka ekipa je jako pripremljena, i spremna da izdrži svaki napor na europskom prvenstvu, tako da je malo suvišno o tome pisatiANTIFA ! je napisao/la:mogu oni trcat više od Španaca
Lično smatram da su trenutno Španci za klasu ispred Hrvatske i svih ostalih zemalja, samo ih se može navesti nekoliko koje im mogu parirati
Nemam ništa protiv susjeda al treba realno pisati
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nekima kvalifikacije za ta natjecanja nikako ne leze ,tako dobijes statisticki podatak,npr uzmes ekipe koje nikada nisu bile na velikim natjecanjima tipa Estonija,Luksemburg,Azerbejzan,Malta,Cipar i ostale ekipce,znaci tko nikada nije bio niti ne EP ili SP-dokaz je da mu kvalifikacije ne leze ,isto tako ako talijani zadnjih godina se muce protiv iraca onda zasto u pon. nebi bilo isto !Titova-Juga je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da Euro i SP ne leze Hrvatskoj jer ga nikad nije osvojila.bekicamir je napisao/la:Moze i ovo!
Nekako imam osjecaj da talijanima ovi Irci ne leze nikako isto kao i sto Hrvatsku nikada nisu pobjedili!
![]()
![]()
A realno je da je Hrvatska napravila Veliki rezultat...u igri je, do kraja, pa nek budu i te tri divne utakmice, kontinuitet je važan...a 6 puta ne izgubiti od Italije koja ima više registriranih igrača nego Hrvatska stanovnika...to je HIMALAJA.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- raul-zakon
- Kontakt:
Bekiću bolan, ne pljuj po svojima...bekicamir je napisao/la:
Nekima kvalifikacije za ta natjecanja nikako ne leze ,tako dobijes statisticki podatak,npr uzmes ekipe koje nikada nisu bile na velikim natjecanjima tipa Estonija,Luksemburg,Azerbejzan,Malta,Cipar i ostale ekipce,znaci tko nikada nije bio niti ne EP ili SP-dokaz je da mu kvalifikacije ne leze ,isto tako ako talijani zadnjih godina se muce protiv iraca onda zasto u pon. nebi bilo isto !
I da, na kraju upitne rečenice se stavlja upitnik.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Mada, opet treba imati na umu, da ni Talijane ne čeka lagan posao protiv Irske
Irske, koja je ispala, i koja više nema šta da izgubi, i sada bez igranja pod pritiskom, potpuno rasterećena, mogla bi da izazove velike probleme Italiji
No, smatram, da Talijani imaju dovoljno iskustva i znanja da zabilježe minimalnu pobjedu, koja bi ih u konačnici odvela u drugi krug takmičenja
Irske, koja je ispala, i koja više nema šta da izgubi, i sada bez igranja pod pritiskom, potpuno rasterećena, mogla bi da izazove velike probleme Italiji
No, smatram, da Talijani imaju dovoljno iskustva i znanja da zabilježe minimalnu pobjedu, koja bi ih u konačnici odvela u drugi krug takmičenja
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
(Italy 3-0 Ireland, 8 December 1970, Florence)
(Ireland 1-2 Italy, 10 May 1971, Dublin)
(Ireland 0-2 Italy, 4 June 1992, Boston)
(Ireland 1-0 Italy, 18 June 1994, New Jersey)
(Ireland 1-2 Italy, 17 August 2005, Dublin)
(Italy 1-1 Ireland, 1 April 2009, Bari)
(Ireland 2-2 Italy, 10 October 2009, Dublin)
(ireland 2:0 Italy 2011)
(Ireland 1-2 Italy, 10 May 1971, Dublin)
(Ireland 0-2 Italy, 4 June 1992, Boston)
(Ireland 1-0 Italy, 18 June 1994, New Jersey)
(Ireland 1-2 Italy, 17 August 2005, Dublin)
(Italy 1-1 Ireland, 1 April 2009, Bari)
(Ireland 2-2 Italy, 10 October 2009, Dublin)
(ireland 2:0 Italy 2011)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Slijedeći onda tu logiku i 'rvati su danas trebali pobjediti Italijane pa nisu.
Statistika ništa ne znači, Italijani su u ovom trenutku bolji i pobjedit će Irsku.
Statistika ništa ne znači, Italijani su u ovom trenutku bolji i pobjedit će Irsku.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Hrvatska - Spanija 2:2
Italija - Irska10:0
Italija - Irska10:0
Kakve veze imaju zemlje kojima ne leze kvalifikacije, sa time sto Hrvatskoj ne lezi Euro i SP a Irci ne leze Italiji ?
Dzaba se zamarate sa tim X, Spanije rutinski nema sta cekati, vamo Italijani i to je to..
Uostalom 3 kolo cini mi igraju svi u istom terminu, 20-45.
Uostalom 3 kolo cini mi igraju svi u istom terminu, 20-45.
FORZA NAPOLI
Treba biti realan, protiv Spanije se ne moze igrati i ostale ekipe na ovom Euru su tu samo da popune mjesto istoj koja ce ga bez problema osvojiti. Spanci bi vjerovatno isli na x da zajebu zabare ali posto je potreban rezultat 2:2 to se vjerovatno desiti nece. Hrvatska i dalje ima prilicne sanse da ide dalje jer sumnjam da ce zabari dobiti irce koji ce se krvavo boriti.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Susjedi će imati težak zadatak protiv Španaca, itekako. I zaista, treba im čudo da dobiju tu utakmicu. Ne znam, teško stvarno, ne bih rekao da nas mogu iznenaditi i treću utakmicu u grupnoj fazi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ramos poslije utakmice na facebooku "spanija -irska 4:1" !!! "
jedini covjek koji je vidio gol irske veceras
nije mu dosta sto su ga isprozivali radi onog penala il prosle godine radi pehara onog ,sad i ovo
http://www.mundodeportivo.com/20120615/ ... 53079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije mu dosta sto su ga isprozivali radi onog penala il prosle godine radi pehara onog ,sad i ovo
http://www.mundodeportivo.com/20120615/ ... 53079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 15 jun 2012, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Španija ce otresti Hrvatsku , Irci ce odigrati za svoju publiku, uzeti bod, možda i pobjediti talijane.
I dalje idu Španija i Hrvatska kao najbolje iz grupe C i to je sva prica. Jako jednostavno.
I dalje idu Španija i Hrvatska kao najbolje iz grupe C i to je sva prica. Jako jednostavno.
e ovako--kombinacije iz kuta italijana
1) poraz protiv irske je pa-pa
2)nerijesen rezultat pa-pa
3) pobjeda italije i osluskivanje sa druge tekme;
-ako hrvati i spanci odigraju 0-0 idu dalje sa bilo kakvom pobjedom
-ako hrvati i spanci odigraju 1-1 moraju imat bolji rezultat od hrv-irs (3-1)..znaci 3-0,4-2
-ako hrvati i spanci odigraju 2-2,3-3itd ispadaju bez obzira na njihov rezultat protiv irske
naravno i njihova pobjeda i hrv poraz je prolaz za italijane...to je valjda jasno
1) poraz protiv irske je pa-pa
2)nerijesen rezultat pa-pa
3) pobjeda italije i osluskivanje sa druge tekme;
-ako hrvati i spanci odigraju 0-0 idu dalje sa bilo kakvom pobjedom
-ako hrvati i spanci odigraju 1-1 moraju imat bolji rezultat od hrv-irs (3-1)..znaci 3-0,4-2
-ako hrvati i spanci odigraju 2-2,3-3itd ispadaju bez obzira na njihov rezultat protiv irske
naravno i njihova pobjeda i hrv poraz je prolaz za italijane...to je valjda jasno
[youtube][/youtube]
Najbolji momenat Eura. Ljudi 4-0 gube, a navijaci im grme
. I španci se sjebali.
Najbolji momenat Eura. Ljudi 4-0 gube, a navijaci im grme
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Gledajuci povrsno na ovaj Euro,rekao bih da ce opet tesko ko Furiju zaustaviti.Imaju najdominantniju igru a i gdje ne bi imali,vezni red moze igrati bez napada i odbrane.Međutim,imam osjecaj da ce kiksnut negdje,nokaut faza nosi uvijek sa sobom rizik onaj "kada nije tvoj dan" i "kada te ne ide".A ima i ona cinjenica da niko zaredom nije osvojio 3 prvenstva.
Chelsea F.C.
859 - Spain set a new record for most passes in a match at the Euros !! (previous most was 778)
Xavi imao samo uspješnih pasova (128 od 136 pokušaja) skoro kao citava Irska (128 Xavi - 178 Irska).
On je martinela, centralna figura njihove igre, svi njega gledaju, traže ga u igri i koriste ga kao "odbijanac" za dupli pas i odmah se sa loptom produžava dalje. Ujedno, on je smije i najduže zadržati kod sebe...a to je maksimalno 3 sekunde i mora se dalje proslijediti.
Xavi imao samo uspješnih pasova (128 od 136 pokušaja) skoro kao citava Irska (128 Xavi - 178 Irska).
On je martinela, centralna figura njihove igre, svi njega gledaju, traže ga u igri i koriste ga kao "odbijanac" za dupli pas i odmah se sa loptom produžava dalje. Ujedno, on je smije i najduže zadržati kod sebe...a to je maksimalno 3 sekunde i mora se dalje proslijediti.
meni je cudno da Hrvati nisu jos vise zapeli i probali doci do pobjede jer jedno je pricat a drugo je izac na teren protiv ovakve Spanije gdje tesko da mogu sta ocekivat,a ova mocna Spanija sigurno se nece upustit u neko stimanje rezultata...
a upada u oci ova rasprava ako nisi za komsije ljubomoran si a ako si za ustasha si,ev ja npr navijam za Italiju od 94' i danas me iznervira neki stariji lik u kaficu,kako kaze moze neko navijat za Italiju a tu su susjedi,i ako slavis gol Italije odmah se shvata ko provokacija,pa nije ovo historija i geografija i Eurosong da mazim komsije,drazi su mi i od Iraca i Spanaca ali ljudi ocigledno imaju neku nacionalisticku blokadu i nemaju veze da ovo neko prati cisto sa sportske strane...
a Italiji svakako nikad necu zaboravit i podrsku koju su pruzali nasoj reprezentaciji u njezinom nastajanju i onoj prijateljskoj utakmici na Kosevu i kvalifikacionoj utakmici u Bologni upravo protiv Hrvatske
a upada u oci ova rasprava ako nisi za komsije ljubomoran si a ako si za ustasha si,ev ja npr navijam za Italiju od 94' i danas me iznervira neki stariji lik u kaficu,kako kaze moze neko navijat za Italiju a tu su susjedi,i ako slavis gol Italije odmah se shvata ko provokacija,pa nije ovo historija i geografija i Eurosong da mazim komsije,drazi su mi i od Iraca i Spanaca ali ljudi ocigledno imaju neku nacionalisticku blokadu i nemaju veze da ovo neko prati cisto sa sportske strane...
a Italiji svakako nikad necu zaboravit i podrsku koju su pruzali nasoj reprezentaciji u njezinom nastajanju i onoj prijateljskoj utakmici na Kosevu i kvalifikacionoj utakmici u Bologni upravo protiv Hrvatske
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.