Ali si pravio najmanje deset puta novi nik, kao i dotični Mikro ili HusrefLBJ MVP je napisao/la:? $ " " 2 $
" " ја - & " на " " овог " ?
Stavi, ko te .....
Moderator/ica: insider
Ali si pravio najmanje deset puta novi nik, kao i dotični Mikro ili HusrefLBJ MVP je napisao/la:? $ " " 2 $
" " ја - & " на " " овог " ?
" $ &?То & тајна & " $ " " ?LjumanM95 je napisao/la:Naš si čovjek.LBJ MVP je napisao/la:- $ $bagrcavi je napisao/la:
tobejarabi treba te kod Hodže poslati.
? $ " " 2 $Mali nemoj meni te priče, LBJMVP ti je minimalno peti napravljeni nik
" " ја - & " на " " овог " ?Očekujem to isto i od @milfrcavog.
Ti samo nosiš muslimansko imebagrcavi je napisao/la:Ja sam ne utralan po tom pitanju, ja nisam mason ja sam musliman
Ma vjerovatno je neka glupost i spam živi kao i obično.GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li nas to opet Zisko spominje?![]()
![]()
O čemu sad priča?![]()
A i ova djeca naivna, sve mu vjeruju.
Ja sutra odoh u džamiju, mogo si i ti u onu novu tamo preko mostalegenda reala je napisao/la:
Ti samo nosiš muslimansko ime![]()
![]()
I kad si naumio da dođeš, da kažem onoj maloj što si je begeniso
![]()
To prepustam Gazi Husrefu, on je džamijski čovjekbagrcavi je napisao/la:Ja sutra odoh u džamiju, mogo si i ti u onu novu tamo preko mostalegenda reala je napisao/la:
Ti samo nosiš muslimansko ime![]()
![]()
I kad si naumio da dođeš, da kažem onoj maloj što si je begeniso
![]()
![]()
Ne znam majke mi, konto sam nekad sljedeće sedmice, al me interesuje kakva je situacija tamo, ako mi završiš onu malu, kupiću ti onaj stadion od F.K. Goražde![]()
Hoće on da mi njemu Emira izgleda zovemo.LjumanM95 je napisao/la:Ma vjerovatno je neka glupost i spam živi kao i obično.GaziHusrevbeg je napisao/la:Je li nas to opet Zisko spominje?![]()
![]()
O čemu sad priča?![]()
A i ova djeca naivna, sve mu vjeruju.Nije vrijedan pažnje, dobru smo stvar napravili
![]()
Evo već sam se bacio na posaobagrcavi je napisao/la:Al' nemoj izraditi, onaj LJuman picka mi je obeću neku MILF iz Banovića al me izradio![]()
Ko vam je Gazi Husreflegenda reala je napisao/la:Evo već sam se bacio na posaobagrcavi je napisao/la:Al' nemoj izraditi, onaj LJuman picka mi je obeću neku MILF iz Banovića al me izradio![]()
![]()
![]()
Znaš či je sljedbenik Gazi Husref ?Jesi išta skontao iz mog prethodnog posta![]()
Hvala ti jarane...bagrcavi je napisao/la:Al' nemoj izraditi, onaj LJuman picka mi je obećo neku MILF iz Banovića al me izradio![]()
jesi li obećo MILF ? Jesi.Jesi li ispunio obećanje ? Nisi.Očekujem neku MILF, u inboxLjumanM95 je napisao/la:Hvala ti jarane...bagrcavi je napisao/la:Al' nemoj izraditi, onaj LJuman picka mi je obećo neku MILF iz Banovića al me izradio![]()
![]()
![]()
koji si tiBulkin je napisao/la:Imali ko ziv ?
Ma nebitan je lik skroz.Bulkin je napisao/la: Ko vam je Gazi Husref
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.