Ne nego samo jedan.Veh ima specijalnu WV fotelju iliti skemlijucole-ch je napisao/la:Mislis, ako se Vehu zadrma stolica one je sljedeci za klupe?...obadvojica-oba dvojica!!!harishp je napisao/la:Mislis,ako se imalo Vehu zadrma stolica on je sljedeci za klupe.amerosm je napisao/la:Nadam se da je Dzeko probio led i da ce ubuduce pokazati da je jedan odlican napadac, koji ce aBd naredne sezone igrati u jos vecem klubu od Wolfsburga.
PS: Grafite je prosle godine dao osam golova s bijele tacke, gdje onih 26 golova Dzeke pokazuju ko je bolji napadac od njih dvojce. Grafite je bio i prosle sezone sebican, ali je odmah nakon toga od Magatha dobijao opmenu ili mu slijedi klupa, a ove godine kod Veha smije raditi sta god zeli.
Mada iskreno kad prorade obadvojica na istoj tekmi onda i Bajern i mnogo jaci padaju sa peticom u mrezi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma znao sam ja da će Džeko proraditi čim gledaoci u BiH budu mogli pratiti utakmice ...sredili nam Eurosport2 na kablovskim mrezama i odmah DIJAMANT poceo blistati 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
almir/zeljo
- Kontakt:
fenomenalno majstore,jos vise akobogda samo tako nastavi DZEKO DZEKO DIJAMANTU
Svaka čast Edine!!! Nije potrebno ništa drugo reći osim one klasične: "Samo tako nastavi DIJAMANTU!
Osim - drugo ime za Želju !
Izgleda da im je prva pobjeda u Ligi prvaka donijela vise samopouzdanja igracima iz Wolfsburga, Dzeki posebno takodjer, pa ce sad krenut malo zesce sa igrom.
Cestitke Dzeki na dva prekrasna pogotka! Vidi se da je bio pod pritiskom,sada je mnogo lakse! ipak se valjalo privknuti na novi stil igre koju forsira Veh...I Miske je dobro odigrao protiv Salkea..samo naprijed!
-
fb otpravnik
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao prije par dana: Forma je prolazna a kvalitet je stalan.
Bravo Dzeko MAJSTOREEEEEEEE
Bravo Dzeko MAJSTOREEEEEEEE
Milan sprema novu ponudu ta Dzeku
Očigledno da AC Milan se još uvijek ne može pomiriti sa činjenicom da Džeko ove sezone nije obukao dres Rossonera, pa tako planiraju novi "napad" na upravu Wolfsburga tokom narednog prelaznog roka.
Uprava Milana još uvijek je jako zainteresovana za usluge Edina Džeke, stoga planira tokom zimskog prijelaznog roka, ponovo pokušati dovesti Džeku u svoje redove. Spremaju novu ponudu za Džeku, koju će poslati Wolfsburgu tokom zime sa nadom da neće biti odbijena kao prethodne, doznaje Gazzetta Dello Sport.
Očigledno da AC Milan se još uvijek ne može pomiriti sa činjenicom da Džeko ove sezone nije obukao dres Rossonera, pa tako planiraju novi "napad" na upravu Wolfsburga tokom narednog prelaznog roka.
Uprava Milana još uvijek je jako zainteresovana za usluge Edina Džeke, stoga planira tokom zimskog prijelaznog roka, ponovo pokušati dovesti Džeku u svoje redove. Spremaju novu ponudu za Džeku, koju će poslati Wolfsburgu tokom zime sa nadom da neće biti odbijena kao prethodne, doznaje Gazzetta Dello Sport.
ma samo da ga sukne manchesteru pa on je tito za rooneya i za pola ovih napadaca u evropi !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- miralem444
- Kontakt:
krenulo je....sad ce svi da vide ko je edin dzeko....jedva cekam mancester....CRNI_SA je napisao/la:ma samo da ga sukne manchesteru pa on je tito za rooneya i za pola ovih napadaca u evropi !
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
bravo dzeko dijamantu ,
dzeko svaki dan ide kod misketa na rucak poslje treninga, i kaze da ana dobro kuha
haha
dzeko svaki dan ide kod misketa na rucak poslje treninga, i kaze da ana dobro kuha
haha
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
koliko bi on samo zabio golova da wolfsburg ima kvalitetnija krila...
ovako cim ode miske na stranu i centrira to je pola gola(kao sinoc)
ovi ostali nijedan ne zna centrirat da valja svaka lopta ode u 100 pm
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
slazem se..Željoman je napisao/la:koliko bi on samo zabio golova da wolfsburg ima kvalitetnija krila...
zato i mislim da bi za njega engleska liga bila san...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- neko_iz_mase
- Kontakt:
U bosanskome jeziku ispravno je reci i Dzeke i Dzeka, tako da se ne moras praviti da si pokupio svu pamet svijeta.cole-ch je napisao/la:Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Joj,da ga hoce zabiti Manchasteru.Vazno da se on zaletio,pa cemo vidjeti !
12.9.2009.
- Evil Genius
- Kontakt:
'' This shows that Dzeko always perform when Felix Magath is around. Maybe he should tattoo his face somewhere.... ''
jedan od komenatara na dzekin performans sinoc
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ma boli me briga je li Džeka ili Džeko važno je da je počelo...
PS.Prirodnije je reći Džeko nego Džeka po meni.
Please
Ma da,al para usi lopta je kod Dzeka...Ono nekeko narodskije vise kod Dzeke ....Dzekson je odusevio sinoc ,i prije golova bio je fenomenalan....neko_iz_mase je napisao/la:U bosanskome jeziku ispravno je reci i Dzeke i Dzeka, tako da se ne moras praviti da si pokupio svu pamet svijeta.cole-ch je napisao/la:Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto.
nije on govorio "dzeka" u nominativu. nego nego npr. "lopta ide na dzeka", "sjajan gol dzeka", "dobar pas edina dzeka". bolje i tako nego, "lopta ide na dzeko", "dobar pas edina dzeko". valjda je u srbiji tako. ma **** to nek je dzeko proradioMali Maestro je napisao/la:Ma boli me briga je li Džeka ili Džeko važno je da je počelo...![]()
![]()
- Evil Genius
- Kontakt:
Džeko
Džeke
Džeki
Džeku
Džeko !
(s) Džekom
o Džeki
Džeke
Džeki
Džeku
Džeko !
(s) Džekom
o Džeki
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, L-Train, sagitarius i 11 gostiju.