GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

tevezito
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la tevezito » 15 jun 2012, 02:03

Ko o cemu **** o postenju.Buffona strah namjestanja zadnje utakmice.Uplatio vise love na utakmice nego pola Hrvatske populacije i sad nasao da prica o necemu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 15 jun 2012, 02:05

tevezito je napisao/la:Ko o cemu **** o postenju.Buffona strah namjestanja zadnje utakmice.Uplatio vise love na utakmice nego pola Hrvatske populacije i sad nasao da prica o necemu.
Buffon poziva špance i hrvate na fair play, poštenje, cast i dostojanstvo. Ko biva ako slucajno odigraju neriješeno 2-2 izgubice svoj obraz, a zaboravlja da su danas talijani imali šansu da pobjede hrvate ;)
Boji se da se ne ponovi 2004 kad su im danci i švedi u skandinavskoj koaliciji ,šuknuli pod bubrege.

Ali ima to sve svoje. Ko se bavi namještanjem uvijek mu se vrati, kad tad ;)

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 02:07

Talijani furaju fazon Tuzlaka. :mrgreen: Valjda neće kasnije (ako ispadnu, nadam se da neće jer mi hrvati nisu nimalo dragi) osuti paljbu po Špancima jer nisu igrali korektno, i tako to. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 15 jun 2012, 02:11

Italija uzima Irsku
Spanija uzima Hrvatsku

Dajem glavu :)
FORZA NAPOLI

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 jun 2012, 02:14

High je napisao/la:Talijani furaju fazon Tuzlaka. :mrgreen: Valjda neće kasnije (ako ispadnu, nadam se da neće jer mi hrvati nisu nimalo dragi) osuti paljbu po Špancima jer nisu igrali korektno, i tako to. :mrgreen:
a jel Hrvatska Zeljo il je Spanija Velez :lol:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 15 jun 2012, 02:17

sto ce nam tvoja glava :lol:

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 02:18

Pa ne znam ko mi je više odvratan, Hrvati, il' ovi drugi. :mrgreen:

P.S

Nije sve u pobjedama, Irci svaka čast !

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 jun 2012, 07:50

Kockasti su pokazali dvije lijepe utakmice mnogima začepoili usta.Nemam šta reći svaka čast ovo je veliki vrh do sada.Teorije zavijere mi se gade, uostalom sila budi na terenu, drago mi je jer su svi dokazivali ništa od Hrv. ;) Mediji kruha i igara napuhavanja uvijek je bilo malo showa za naslovnice trebaju prodavat priču! ;) :roll:
Ljudi su svijesni da Španjolska nam ne leži ,da će bit teško , ali bruke i sramote ne vjerujem samo hrabro i pametno ,nitko ništa ne kalkulira trebaju odradit Španjolsku dobro.Opet kažem momci se bore,motivirani su,kulturni i jednostavni čestitke za sve do sada ,nisu me razočarali za razliku velesila koje baš ništa posebno nisu ni pokazalina Ep-u .
Očekujem promjene malo u sastavu Pranjić i drugi da dobiju veće minutaže i naravno iskusnije igrače protiv Furije. Mislim da su momci svijesni gdje su to je najvažnije !Bilo kako bilo sretno kockastima ,a naravno moj najveći favorit je Furija i voljela bi da idu zajedno dalje. Zasluženo ! ;) a poslje lopta je okrugla , a sreća važan faktor.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 jun 2012, 08:47

vidim standardna boljka bih naroda, ljubitelja nogometa..više se priča o sucima..da li je dosudio zaleđe ili ne, da li je svirao faul ili ne nego o nogometu, o potezima o igri..

ne bih se čudio slavlju, španjolskim zastavama itd :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 15 jun 2012, 09:13

Pa sve je to sastavni dio fudbala i sudije i ofsajdi pa i te zastave Spanije koje spominjes,a sta bi ti da svi navijaju za Hrvatsku,pa ti ces biti najsretnije bice ako bi kojem slucajem izbio neki incident vezano za BiH narode i utakmicu Spanija-Hrvatska,da budem iskren ne navijam ni za jednu repku na evropskom,a hoce li Hrvatska proci dalje totalno mi svejedno,ali nisu svi tako zadrti kao sto mislis.

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 09:15

A u čemu je problem što se tiče zastava Španije ? Nećemo valjda one sa kukastim križem ?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2012, 09:47

Odgledao sam 2. poluvrijeme između Hrvatske i Italije. Zasluženo su komšije zabile taj gol (nakon greške najboljeg stopera na svijetu :mrgreen: ) i zasluženo došle do boda. Očekivao sam bolju Italiju, al' izgleda da je Španija izvukla ono najbolje iz njih.

Nego, gdje su oni što su govorili kako Irska REALNO može uzeti bod Špancima? :lol: Hrvatska ih je dobila, al' ih je Španija unakazila. :mrgreen: A nešto ne vidim hvalospjeve o njihovoj igri. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jun 2012, 09:47

High je napisao/la:A u čemu je problem što se tiče zastava Španije ? Nećemo valjda one sa kukastim križem ?
Handžar???

priča vam je glupa i nacionalistička ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

High

Post Postao/la High » 15 jun 2012, 09:49

Očigledno da ne shvataš šta sam htio replicirati, sigurno nisi pročitao moje prethodne postove vezane za ovu temu. Preko glave mi je ovih provokacija sa ''one strane'' u vezi zastava Turske, Španije...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 jun 2012, 09:57

High je napisao/la:Očigledno da ne shvataš šta sam htio replicirati, sigurno nisi pročitao moje prethodne postove vezane za ovu temu. Preko glave mi je ovih provokacija sa ''one strane'' u vezi zastava Turske, Španije...
SHvatio sam ja ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 jun 2012, 10:02

Del Bosque: Nema kalkulacija, protiv Hrvatske idemo po pobjedu

- Španija nema namjeru odigrati 2-2 protiv Hrvatske u ponedjeljak - odlučno je poručio selektor “furije” Vicente del Bosque o špekulacijama da bi dvije ekipe mogle namjestiti rezultat koji će ih obje odvesti u četvrtfinale Evropskog prvenstva...

Nakon što je Hrvatska u 2. kolu grupe C odigrala 1-1 protiv Italije, a Španija deklasirala Irsku s 4-0, postalo je jasno da bi rezultatom 2-2 ili remijem s još više pogodaka i Del Bosqueova i Bilićeva ekipa prošle dalje. U takvom bi raspletu ispali “azzurri”, čak i ako pobijede Irsku, jer bi u krugu tri reprezentacije izjednačene po bodovima imali najmanji broj postignutih pogodaka.

- Mi smo sportaši, i Hrvati i mi ćemo u ponedjeljak ići po pobjedu. Nisam napravio nikakve kalkulacije, zanima nas samo pobjeda - dodao je selektor evropskih i svjetskih prvaka.

Komentirao je Del Bosque i vlastitu odluku da na teren od prve minute pošalje Fernanda Torresa umjesto Cesca Fabregasa. Utišao je na taj način kritike nakon utakmice protiv Italije u kojoj u prvoj postavi nije imao nijednog napadača. Torres mu je protiv Irske zahvalio dvama pogocima.

- Imamo ekipu od 23 igrača i svi su sposobni igrati. Imam jednako povjerenje u Fabregasa kao što sam imao i četiri dana ranije, ali imam i druge igrače iz kojih moram izvući najbolje. Torres je jedna od opcija. Protiv Irske su nam trebali njegova brzina i kretanje. Odigrao je idealnu utakmicu, a djelomično su u pravu i oni koji tvrde da je trebao igrati i protiv Italije od prve minute - kazao je Del Bosque.

Sam Torres je, pak, bio oduševljen igrom svoje ekipe, usporedivši je s nekim prošlim vremenima.

- Silno smo htjeli “izbrisati” remi protiv Italijana. U srijedu smo napokon vidjeli staru Španiju s Evropskog prvenstva 2008. i Svjetskog prvenstva 2010. godine - istaknuo je napadač Chelseaja.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jun 2012, 10:30

BUDI PONOSAN

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 jun 2012, 10:34

Dobro ljudi moji pročitao sam puno izjava nakon utakmice Italija-Hrvatska i čitajući te
izjave gotovo svih igrača Hrvatske nemogu da skontam ili samnom nešto nije u redu ili
su ti ljudi malo poremetili........Na čemu zasnivaju svoje šanse za prolaz dalje kada su
one gotovo ravne nuli..Čuj sad moramo pobijedit Španiju. Volio bih neki komentar

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jun 2012, 10:39

Da, a što bi trebalo reći, nemamo šanse, izgubit ili što već?
Ponosan smo narod, nema predaje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.