Ima on problema sa nogama , teze je povrijedjen bio.ado-hz je napisao/la:Marinko Mackicu okani se alkohola i zena i dolazi, bolje i ti mahmuran da igras od Trebinjca, Comora ili neznam ti ni ja koga vise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda i najvazniji dan u postratnoj historiji FK Sarajevo(pored titula), jos jedna velika pobjeda uprave, a Fazlagic i co. kontali da se ne moraju pojaviti.
Ulagaci su vec spremni, prvo ministarstvo treba da potvrdi statut, a nema razloga da to ne urade, vjerovatno ce se Fazla i lopovi zaliti jer nisu bili prisutni, ali mogu ga samo usnicama uzeti.
Nemojte se mnogo primati na na imena i info koje prenose ovi lijevi portali, ne kazem da nece doci Tadejevic, ali samo kao back up player, vjerovatno kao zamjena za Trebinjca.
Golman mlade repke, taman da poveca konkurenciju Adiju i jos jedan igrac koji se nigdje nije ni spomenuo.
Ulagaci su vec spremni, prvo ministarstvo treba da potvrdi statut, a nema razloga da to ne urade, vjerovatno ce se Fazla i lopovi zaliti jer nisu bili prisutni, ali mogu ga samo usnicama uzeti.
Nemojte se mnogo primati na na imena i info koje prenose ovi lijevi portali, ne kazem da nece doci Tadejevic, ali samo kao back up player, vjerovatno kao zamjena za Trebinjca.
Golman mlade repke, taman da poveca konkurenciju Adiju i jos jedan igrac koji se nigdje nije ni spomenuo.
Zadnja izmjena: retro, dana/u 14 jun 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Njega je oplela i koka sa kojom je bio dok je igrao kod nas, tako da je i tu propao ko kauc, duzan nekim ljudima kojim nije trebao biti nikako duzan...plus povreda koju spominjes, helem otisao u iran da zaradi nesto para....po meni pravi igrac da nam se hoce posreciti pa da opet nekog nadjemo kao sto je bio onaS_Roma je napisao/la:Ima on problema sa nogama , teze je povrijedjen bio.ado-hz je napisao/la:Marinko Mackicu okani se alkohola i zena i dolazi, bolje i ti mahmuran da igras od Trebinjca, Comora ili neznam ti ni ja koga vise
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Idemo na bolje braco 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovaj zadnji igrac prema informacijama koje imam ako potpise bice pravo pojacanje.Svi kazu 
Ponosan na svoje Sarajevo, idemo pravim putem. Nadam se da će ovo ispastii onako kako je i planirano, ne bi' se bunio ako bi bilo i bolje od zamišljenog.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sutra ocekujem jos 1 potpis 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
danas sam sto se tice pojacanj iskreno ostao razocaran ciijelid an visim po aznim stranicama fk sarajeva i na kraju sto se pojacanja tice nista golman perspektiva ali ne pojacanje ovaj statut to je ipak lijepa vijestvecaveca je napisao/la:Ovaj zadnji igrac prema informacijama koje imam ako potpise bice pravo pojacanje.Svi kazu
Samo Sarajevo
Kadeti su danas na turniru "Igraj fudbal, živi život Bjelašnica 2012" dobili Novi Pazar 3:0. Strijelci: Burović, Radovac, Zulčić. Sutra s OlimpiCom za polufinale.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- nemampojma
- Kontakt:
Almin je odličan golman, ali je po meni Adnan Keranović koji je ranije otišao iz Krajine dosta bolji.
Almin jest povisok, najviši je bio u Cazinu, možda ima i dva metra
Ali je svejedno odličan golman i šteta će biti ako bude zamjena u Sarajevu (a kako čitam hoće)..
Evo vam par slika koje sam uspio naći u arhivi, ne da mi se previše pregledati...

Almin jest povisok, najviši je bio u Cazinu, možda ima i dva metra
Evo vam par slika koje sam uspio naći u arhivi, ne da mi se previše pregledati...

Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
ado-hz je napisao/la:Igor Čagalj i Mario Tadejević od utorka su slobodni igrači! Nakon što je obojicom obavio razgovore sportski direktor Srećko Juričić službeno je povećao listu odlazaka za još dva imena.
- Zahvalili smo se na suradnji obojici, kaže Juričić koji nije želio, niti je trebao dodatno pojašnjavati odluku.
Jednostavno, struka je procijenila da Čagalj i Tadejević nemaju mjesta u novoj momčadi Rijeke iduće sezone. Tadejević je otpao kao lijevi bočni igrač, koji protekle sezone očigledno nije zadovoljio ukuse struke. Igrač koji je potekao u omladinskoj školi Rijeke u 23. godini otvara novo poglavlje karijere.
Razlaz s Igorom Čagljem ima nešto drugačiju težinu budući da je pouzdani stoper bio kapetan i jedan od najboljih igrača protekle dvije sezone. Čagalj je u dresu Rijeke sakupio više od 100 nastupa, ima 30 godina, u klubu je četiri sezone tijekom kojih se nametnuo kao igrač i vođa u svlačionici. Sve zajedno očigledno nije bila dovoljna stručna preporuka što se dalo naslutiti dolaskom dvojice stopera, Mate Neretljaka i Luke Marića. Dvojica novaka čine novu stopersku liniju zajedno s mladim reprezentativcem Nikom Datkovićem.
P.S. Ako nije modao da zadovolji u Rijeci kako ce tek onda kod nas....ohladi me totalno...znaci srednja zalost
I ti vjerujes ovim portalima sto pisu.Vjeruj cim je javno objavljeno od potpisa nema nista,samo momak sebi cijenu dize.
http://www.hrsport.net/vijesti/441989/n ... ta-susica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit
Naravno i dva ako treba.Sarajlijc@ je napisao/la:Sutra ocekujem jos 1 potpis
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Interesujeme jedna informacija da li je Kojasevic bio standardan u Buducnosti ovo pola godine koliko nastupa,golova ??? 
Po mojoj nekoj logici ja mislim da i nije, golova je nesto malo dao ja mislim ali opet nisam siguran ja nesto za njega, samo znam da ce sad nastupati u Kazastanu u nekom klubu eto.vecaveca je napisao/la:Interesujeme jedna informacija da li je Kojasevic bio standardan u Buducnosti ovo pola godine koliko nastupa,golova ???
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Identičnim rezultatom kadeti FK Sarajevo savladali su vršnjake iz Novog Pazara. Prvih 40 minuta susreta nije bilo velikih prilika. Trener Teskeredžić ubacio je u drugom poluvremenu Burovića, Zulčića i Radovca, koji su svojim golovima opravdali ulazak u igru. Vrijedno je spomenuti i dobar nastup Farisa Handžića, koji je upisao dvije asistencije.
Edit:Komsije i Olimpic zjanili..
Žao mi je što se nisam vratio na Koševo. Međutim, nije sve bilo do mene".Pixi.
Edit:Komsije i Olimpic zjanili..
Žao mi je što se nisam vratio na Koševo. Međutim, nije sve bilo do mene".Pixi.
Damir Kojasevic je odigrao 14 utakmica te dao 2 gola za Buducnost.RedDevilS je napisao/la:Po mojoj nekoj logici ja mislim da i nije, golova je nesto malo dao ja mislim ali opet nisam siguran ja nesto za njega, samo znam da ce sad nastupati u Kazastanu u nekom klubu eto.vecaveca je napisao/la:Interesujeme jedna informacija da li je Kojasevic bio standardan u Buducnosti ovo pola godine koliko nastupa,golova ???
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
polahko,polahko ali sigurno..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sarajevo i Hajduk i dalje u pregovorima Husejinovic blizu Poljuda!
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 41 gost.