Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Da se malo italijani ujedine pa dodju da im neko plati dzaba ko ovim rusima ili mozda grci... uh. Pa onda dodat engleze staru ekipu prije ovih zabrana ne bi rusa ni poljaka na mapi bilo. Fan zona engleza u njemackoj je brojala 100 000 ljudi sjecam se da se o tome pisalo kad je prvenstvo bilo.
brate ovi dana nemam mnogo vremena za pisanje ovdje, al' cim bude nesto zanimljivo tamo u poljskoj/ukrajini svratim na temuEmir ZENICA je napisao/la: Drago mi je da je tema zivnula jos kad bi @STEVIE malo vise pisaoTu je i @Slatinash i @NetoBola i jos poneki da se prikljuce (volio bi cuti @Tribaliana ili @Devila) Bas da vidimo kako ko razmislja
Ajde bar napredujemo
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
uvjek sam bio ZA hulgianske tuce i uvjek su mi bile zanimljive, al ovi napadi na redare, penzice, djecu, zene i obicnu raju koji piju pivo prije tekme
Huliganizam
Sramota!
il sam ja poludio il samo ja primjecujem kad drot udara navijaca to je ko biva brutalnost
kad navijaci biju drota ko biva mangupi, huligani 
Hapsi đubrad
Hapsi đubrad
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ sonikSTEVIE je napisao/la:@emir: citam da ekipa iz gdanska "cekaju" na hrvate.. nadam se da ce tu biti malo zanimljivije nego u poznanu do sadanakon meca protiv rusije u starom gradu varsave huligani polonie napali kafic pun navijaca legie
![]()
a kad pricamo o represiji i muriji u poljskoj, ovaj na slici je identifikovan kao spotter murije! citao sam da ih je mnogo bilo obuceno u npr. klupske boje, cim izbije fajt oni odmah raportirali muriji.
Aj drug da te zamolim da ne pises vise.Ne mogu te otjerati ali mogu te zamoliti.Ja ne pisem na temama Kelna,Bajerna,Reala i ostalih klubova jer to ne pratim,ne znam sta i kako ide,zato i tebe molim da ne pises jer stvarno ne znas.Isti post ponavljas od pocetka eura,uredu shvatili smo da si protiv i nemoj vise.Znaci molba je nije naredba
Biti ce to zanimljivo,ja bi volio da se sretnu Englezi,Poljaci,Rusi i eto Hrvati ako ikako moze,da vidimo bas na sta bi to licilo.Cuj iskoristavaju priliku da napadnu navijace al navijace ekipe iz Poljske,neka neka samo nek se nesto desava.Nek nije monotono
A ovo oko represije 100 % se slazem.I ja sam to primjetio.
Evo jos slika Hrvata od veceras

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- rastafarian
- Kontakt:
Ja, kao vjerovatno i svi vi ostali, navijače gledam po 2 stvari: po tome šta rade na tribinama i šta rade van njega, i već sada mogu reći da su Italijani fakat podbacili. Kao prvo došli su u veoma malom broju, i navijači koji su došli nisu ultrasi već simpatizeri. I Španjolci i Hrvati su bili brojčano daleko nadmoćniji od njih, a i glasniji. Jedino što su se čuli, uz svoju himnu bilo je ono: chi non salta un croato.
Ne znam da li ste vi primjetili ali je u toku tekme sa tribina odjekivalo nešto kao: Polska? Ili sam samo ja to čuo, ugl bilo je nešto na taj fazon i stadion je grmio. A sumnjam da su to bila neka hrvatska ili italijanska skandiranja.
Ruse je UEFA blago rečeno ogulila sa onim kaznama, a vidjećemo šta će biti sa Hrvatima.
Ne znam da li ste vi primjetili ali je u toku tekme sa tribina odjekivalo nešto kao: Polska? Ili sam samo ja to čuo, ugl bilo je nešto na taj fazon i stadion je grmio. A sumnjam da su to bila neka hrvatska ili italijanska skandiranja.
Ruse je UEFA blago rečeno ogulila sa onim kaznama, a vidjećemo šta će biti sa Hrvatima.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
to sam i ja cuo dva puta tokom mecarastafarian je napisao/la: Ne znam da li ste vi primjetili ali je u toku tekme sa tribina odjekivalo nešto kao: Polska? Ili sam samo ja to čuo, ugl bilo je nešto na taj fazon i stadion je grmio. A sumnjam da su to bila neka hrvatska ili italijanska skandiranja.
- rastafarian
- Kontakt:

Evo, kažu pravac sa ostrva stigao kežualac u pomoć svojoj ekipici
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Evo zasto sam dao + Ircima.Svaka im cast na brojnosti,pjevaju citavo vrijeme kao i protiv Hrvatske.Gube 4:0 a svi Irski navijaci ustali i pjevaju iako je kisa.Svaka cast ! Ovo je fantasticno !
Volim te Celik ! ! !
naklon navijačima irske, takva podrška pri rezultatu 4:0 fantastično !.
očarali su me svojom fantastičnom pjesmom,pjevaju svi ko jedan iz dubine duše, tako se voli svoja reprezentacija, svoja domovina, još jednom irci svaka čast !
očarali su me svojom fantastičnom pjesmom,pjevaju svi ko jedan iz dubine duše, tako se voli svoja reprezentacija, svoja domovina, još jednom irci svaka čast !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- rastafarian
- Kontakt:
Ni ja nisam znao da su ovako fanatični, odani i lojalni Irci. A protiv naše repke su imali i one fine barjake, obično navijači repke nemaju onakve zastave.
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
nisi poludio ne brini,samo ocigledno se ne furas na ove idole tinejdzera,sutra kad drot bude branio svoj zivot pa saspe metak u celo svi ce se zgrozavat na policijsku represiju...sonik24 je napisao/la:il sam ja poludio il samo ja primjecujem kad drot udara navijaca to je ko biva brutalnostkad navijaci biju drota ko biva mangupi, huligani
Hapsi đubrad
cuj + za Hrvate koji su danas velicali zlocince
prica se o nekim fer tucama gdje velikom vecinom stradaju simpatizeri i ljudi koji su iskoristili ovo prvenstvo za izlete,grupa ruskih huligana napadne sacicu poljaka,pa onda grupa poljskih huligana istrese se na ruskim simpatizerima,a junacine se drze u grupama i prolaze netaknuti(90%) i ko na kraju tu strada
na tribinama jedna velika nula,mozemo cut jednu do dvije pjesme za utakmicu i poneki uzdah,i to je ovo sranye od modernog fudbala za bogate koji ce napravit od fudbala pozorisnu predstavu
huligani vuku na svoju stranu i biju po ulicama,ovi s druge strane zabranjuju sve i zato ce u ovom uzivat babe i djedovi,a od atmosfere ce ostat poneki aplauz
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
A stvarno Emir ovo pretvori u huligansku temu.
Mene zanima samo koliko on ima godina ? Ako može da odgovori pa i na pp.
Mene zanima samo koliko on ima godina ? Ako može da odgovori pa i na pp.
Who dares, wins !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bas jarane
Eto dobio si odgovor na pp. A sto se tice huliganstva,hajd necemo vise.Valjda mozemo postavljati slike navijaca na tribini i njihovo navijanje.Juce Irce postavi kad mi izbrisa post odma
Veceras ocekujem dominaciju Engleza.Na tribini naravno
Eto dobio si odgovor na pp. A sto se tice huliganstva,hajd necemo vise.Valjda mozemo postavljati slike navijaca na tribini i njihovo navijanje.Juce Irce postavi kad mi izbrisa post odma
Veceras ocekujem dominaciju Engleza.Na tribini naravno
Volim te Celik ! ! !
Smijem li postaviti dvije interesantne slike? nije rijec o huliganizmu vec o zastavama..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajd postavi,ili barem meni na pp.Naravno ako ima veze sa ratom,to mi ne saljiSTEVIE je napisao/la:Smijem li postaviti dvije interesantne slike? nije rijec o huliganizmu vec o zastavama..
p.s mislis o palim zastavama Hrvata (bbb) i majice Poznana i jos jednog transa (ne znam tacno koga) ?
Volim te Celik ! ! !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la: p.s mislis o palim zastavama Hrvata (bbb) i majice Poznana i jos jednog transa (ne znam tacno koga) ?
Dajte modovi, niti iko gleda ovo niti iko čita, neće vas policija ganjati radi ovoga. Interesantno je, neka malo ionako se završile sezone, a inače tribine eura su qrc.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
englezi zaista odlicni veceras, pogotovo zadnji 15 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.