GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

mandraX
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la mandraX » 15 jun 2012, 11:29

Dobro se nadati, i treba tako, al' treba imat' granicu...šta oni očekuju, da pobjede ili odigraju nerješeno protiv svjetskog prvaka? Šalite se, a?
Proći će gore nego Irska sinoć.
Više nade trebaju polagat' u Irsku, tu je koliko toliko realnije očekivat' neki kiks Italije, tu barem imaju neku šansu, oko 2-3%.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jun 2012, 11:47

Nacionalni ponos sam namjerno stavio pod Italic smatrajući pod tim podjele grada, a oni se naravno izjašnjavaju već kako se izjašnjavaju, i normalno je da navijaju za svoju zemlju, a mnogo njih poznajem, i ljudi su sasvim normalni
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2012, 11:57

Španija je favorit i sve osim pobjede je ravno velikom iznenađenju.Kod Hrvatske najslabija karika je ta odbrana koja na čelu sa Schildenfeldom i Čorlukom djeluje dosta nesigurno napadači Italije to nisu znali iskoristiti što vjerujem da neće biti slučaj sa Torresom i društvom.

Irska će ući rasterećeno protiv Italije jer nemaju šta izgubiti i vjerujem da će pružiti mnogo bolju igru nego na prethodne dvije utakmice, dok će Azurri biti pod velikim pritiskom a kad igraš pod pritiskom tad i praviš greške i tu vidim šansu iraca da izvuku bar remi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 15 jun 2012, 11:57

mandraX je napisao/la:Bože sačuvaj kakvi napaćeni likovi, ne smiješ ništa kontra Hrvatske reći, jesi li rek'o nešto odmah si nacionalista, ljubomoran, ovakav onakav, i gori...

Spustite se malo na zemlju, koji vam je racku?
Ja sam zadnjih dana 4 puta došao na ovaj forum, i svaki puta sam vidio ovakav tvoj post, koji je apsolutno izvan konteksta i nema nikakve veze s trenutnom diskusijom niti s bilo kakvim zbivanjem na ovoj temi (barem u prethodnih desetak postova od objave te mudrosti gore). ajde da se barem neko posvađo ili prigovorio nešto, ali ne, ti ko da ga već imaš spremnog i samo copy-paste ga naljepiš ovdje kad ti se hoće..
mandraX je napisao/la:Dobro se nadati, i treba tako, al' treba imat' granicu...šta oni očekuju, da pobjede ili odigraju nerješeno protiv svjetskog prvaka? Šalite se, a?
Proći će gore nego Irska sinoć.
Više nade trebaju polagat' u Irsku, tu je koliko toliko realnije očekivat' neki kiks Italije, tu barem imaju neku šansu, oko 2-3%.
Hrvatskoj je ovo sedmo veliko prvenstvo, tako da više nego očigledno kako si ti taj koji je u krivu s takvim stavom i ti bi sebe trebo zapitat neke stvari.

Isto tako, kako si govorio za Italiju, da će bit razvaljivanje, točnije 3:0, i da kockasti nemaju apsolutno nikakve šanse... nakon jučerašnjih 1:1 samo si pognuo glavu, i u sljedećem postu napisao Španjolska - Hrv 3:0, nemaju teoretske šanse, šta oni očekuju itd! i onda kada Hrvatska izgubi 2:1, vjerojatno ćeš napisat, 'jesam vam reko!!!'
fenomenalni su mi takvi likovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jun 2012, 12:10

Hrvatska će biti najbolja trećeplasirana reprezentacija na Euru.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 jun 2012, 12:13

Ja samo napisao šta mislim o narednoj utakmici Španije i Hrvatske, nemaju nit' 0.1% šanse, et' da budem precizniji...
Jednostavno mi se ne sviđa ta Hrvatska reprezentacija, ne znam šta je tu čudno, što to vama tako smeta, pa Bože moj zar nije moj izbor koju repku ću simpatizirati na ovom EURU, uvijek sam simpatizirao Španiju, pa ću i sad...osim kad igraju protiv BiH, naravno...vi sebe zapitajte šta je s vama? Niko ne smije navijat' ovdje protiv Hrvatske, jer čim je tako onda smo mi ljubomorni, nacionalisti i ostale pizde materine? Ma kako da ne, ohladite malo, ne vrti se svijet oko vas. Nije sve u tom famoznom nacionalizmu, ljubomori i sl.

Iskreno, od Italije nikad nisam očekivao neko razvaljivanje, jer jednostavno nije to taj tip ekipe koja će napunit' nekoga do vrha, al' sam mislio da će pobjedit' Hrvatsku jučer.
Btw, oni i jesu igrom razvalili Hrvatsku u prvom poluvremenu, vidim da se i vi slažete sa tim, al' su zato u drugom poluvremenu pali, opustili se i stigla je kazna.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jun 2012, 12:56

Kao prvo ovo je forum sportsport.BA, a ne HR, tako da... :mrgreen: mada se to zna, al eto nije zgoreg da se jos jednom ponovi.
Za mene, a vjerujem i za mnoge druge Hrvatska je za mene strana zemlja, isto kao Finska, Bugarska, Skotska itd.jedino sto nam je prednost sto nemamo jezickih barijera.

I ne znam sto se ovi sto navijaju za nasu susjednu zemlju ljute sto mi recimo navijamo za Italiju ili Spaniju. Razumio bih da odemo na neki hrvatski forum i tamo pisemo kako ne navijamo za Hrvate pa da nas ospu paljbom. Mi smo Bosanci i Hercegovci na bosanskom forumu i za nas je Hrvatska strana zemlja, a ovi sto nam prebacuju su samo uljezi koji ne znaju gdje su, gdje zive ni kome pripadaju.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 15 jun 2012, 13:09

analogija grupe c i reprezentacije hrvatske iz kuta forumasa

-hrv prije susreta sa irskom;
irska je super ekipa,dobri,jaki..bice cudo ako hrvati uopste uzmu i jedan bod u grupi

-hrv poslije susreta sa irskom;
ma irci skroz zalutali sa ep...ljudi veze nemaju...bruka i sramota...protiv irske im je pomogao sudija,sreca,vatikan ali eto moze se reci da je hrvatska je zasluzeno pobjedila....ali sto su hrvati osvojili bodova -osvojili su..sada slijede italijani i spanci..oni su puno bolji i ima da ih napune do vrha..

-hrv prije susreta sa italijom;
italija ja super ekipa....prvi puta na ep-u ne igraju bunker i s obzirom kako su igrali protiv spanaca, hrvatima se lose pise.ako su zvukli bodove protiv irske protiv italije Boga mi sigurno nece.. naj ucestalija prognoza na forumu 3-0 za italijane

-hrv poslije susreta sa italijom;
itlijani su lose igrali..vjeciti ziherasi koji su ovoga puta sami sebe su ukopali..trebali bi preispitat svoje ponasanje i igru..nedopustivo je tako dobra ekipa primi gol...hrvati opet imali srece i pomoc sudija,vatikana

-hrv prije susreta sa spanijom;
ako su imali srece protiv ita i irske,protiv spanije sigurno nece..spanjolci zapravo nisu sa zemlje-oni su iz galaksije NGC 3370 (stvarno postoji).tu su zivjeli i igrali nogomet prije par milijardi godina ali su nesto zasral(i tamo je bila recesija..zaduzili se ko grcka pa su morali pobjec od lihvara) pa su morali doci na zemlju gdje sada dominiraju..kako ocekivat da tamo neka bjedna hrvatska uzme neki bod..ma nema sanse..prognoza rezultata: spanija 2904002340203202--- hrvatska 0

-hrv poslije susreta sa spanijom;
?
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 15 jun 2012, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 13:18

Harrison je napisao/la:Kao prvo ovo je forum sportsport.BA, a ne HR, tako da... :mrgreen: mada se to zna, al eto nije zgoreg da se jos jednom ponovi.
Za mene, a vjerujem i za mnoge druge Hrvatska je za mene strana zemlja, isto kao Finska, Bugarska, Skotska itd.jedino sto nam je prednost sto nemamo jezickih barijera.

I ne znam sto se ovi sto navijaju za nasu susjednu zemlju ljute sto mi recimo navijamo za Italiju ili Spaniju. Razumio bih da odemo na neki hrvatski forum i tamo pisemo kako ne navijamo za Hrvate pa da nas ospu paljbom. Mi smo Bosanci i Hercegovci na bosanskom forumu i za nas je Hrvatska strana zemlja, a ovi sto nam prebacuju su samo uljezi koji ne znaju gdje su, gdje zive ni kome pripadaju.

Potpis !

A za ovo boldirano te častim ! ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 jun 2012, 13:40

OT: Hrvatska ima veoma male šanse da dobiju Špance, ali fudbal je čudna i nepredvidiva igra, zato ga i volimo. Dopustimo mu da nas još jednom iznenadi ! Sretno susjedi !!! 8-)

Uredio: dubrava
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jun 2012, 13:42

starmo94 je napisao/la:Nemojte uopce obracati pozornost na ove provokatore koji su ljubomorni na uspjehe Hrvatske reprezentacije.
Njima je jednostavno krivo sto nemaju reprezentaciju koja je 8. na FIFA ljestvici i koja je stalni ucesnik velikih natjecanja.
Danas nama govore da ne znamo tko smo i sto smo, a do jucer su navijali za Brazil,Tursku,Irsku itd. Mjenjaju se kako vjetar puse..

Naprijed Vatreni !
Pa sta ako navijamo za ostale ? Jel zabranjeno ? Kako ne shvacas da neke ljude zaboli sto je Hrvatska nama susjdena i to nije razlog da ih podrze. Slobda izbora ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jun 2012, 13:46

Svaki sljedeći koji bude spamao ili išao off topic sa glupostima će lagano odlepršati, nebitno o kome se radi i koliko postova imao. Imate moju riječ! Pa vi nastavite!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 jun 2012, 13:53

Vamos España!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 15 jun 2012, 13:54

Naprijed Vatreni !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 15 jun 2012, 14:23

Italijani protiv Iraca teško 1:0 do '81 minute, pa onda daju drugi za mirnih tri boda.

Španci protiv Hrvatske 2:0 ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 jun 2012, 14:25

Na ovom forumu braniti vlastitu zemlju izgleda nije dozvoljeno, ali zato vrijedati jeste, e svaka vam cast

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 jun 2012, 14:31

I u ovoj grupi je 2. kolo proteklo u ocekivanom ambijentu. Spanci su ocekivano pregazili Irce, dok su Hrvati i Italijani odigrali po poluvrijeme i remizirali. Zadnje kolo ce biti zanimljivo, ali vec postoji poprilicno uvjerljiv scenario istog. Italijani ce pobjediti Irce, a Spanci Hrvate, te ce Italija i Spanija proci dalje. Vidjet cemo da li Hrvatska i Irska imaju snage da pomrse racune velikanima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jun 2012, 14:39

Ja cak mislim, da Italijani mogu kiksati protiv Irske, dakle odigrati nerijeseno. 0:0 pa Hrvatskoj nebi ni trebalo nerijeseno. Spanci su se pravo razigrali protiv Irske, taman sam mislio da ce imati los start. Iskreno receno pozitivno sam iznenadjen sa susjedima, mislio sam, da ce im defenziva brzo puci, pa cak i protiv Irske vec.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 15 jun 2012, 15:16

hrvatska je top 10 reprezentacija na svijetu preko 10 godina (jedino ciklus za euro 2000 su 'prespavali', ako se ne varam), tako da omalovazavanje i podcjenjivanje stvarno nemaju pokrice...ne znam zasto navijaci hrvatske uopste imaju potrebu da to brane dodatno kad rezultati sami za sebe govore... objektivno su najuspjesnija fudbalska nacija s prostora nekadasnje jugoslavije.. sve ostale jugoslavenske zemlje uspjehe hrvatske tesko da mogu ponovit' i za 20 godina... to su cinjenice kojih bi svaki navijac hrvatske trebao biti svjestan bez potrebe da reaguje na provokacije...

hrvatska dobro igra na ovom prvenstvu, ostvaruje solidne rezultate... vise nisu mogli ni ocekivat' u ovakvoj grupi... imaju 4 boda i borice se za prolaz sa najboljom selekcijom svijeta... u takvoj konstelaciji ni ispadanje nakon grupe nije neuspjeh... s tim da ni spanija ne smije unaprijed upisat' 3 boda ma kako superiorni bili...los dan, losa sreca i stvari vrlo lako krenu nizbrdo s tim da hrvatskoj treba da se sve poklopi..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jun 2012, 15:38

Imamo super utakmicu odluke i to je najvažnije, ako nisi u stanju dobiti jednu veliku reprezentaciju i ne treba dalje, možemo mi i sa njima igrati ako se kvalitetno pripreme, a i realno za Hrvatsku je ovo i najlakša utakmica, nemamo za izgubiti.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.