GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Svi ga oni smatraju Bošnjom htio ti to priznati ili ne, a sada, druga je stvar šta je prava činjenica
Ja u ovoj grupi lično navijam za Ukrajince i Engleze, al ne vjerujem da će moći ( Englezi ) realno gledajući - daleko
Ja u ovoj grupi lično navijam za Ukrajince i Engleze, al ne vjerujem da će moći ( Englezi ) realno gledajući - daleko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Svako ima pravo da razmislja na svoj nacin.Puma je napisao/la:Po cemu to zakljucujes ?zizu1991 je napisao/la:Naši navijaju za Ibrahimovića, velikog Bošnju koji voli i nastupa za Švedsku, koji apsurd zar ne ?
To je razlog mržnje prema Engleskoj![]()
Ja mrzim engleze iz dna duse. Smetljari.
I ja nevolim Italijane fujj, vise volim Njemce nego njih.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Samo medijske žabicePuma je napisao/la:zizu1991 je napisao/la: koji voli i nastupa za Švedsku
Po cemu to zakljucujes ?![]()
Onda bi trebali da dođemo do zaključka da su njegove izjave u medijima tipa :čast mi je igrati za Švedsku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Od engleza danas ocekujem utakmicu kojom ce skepticima i pljuvacima zacepiti usta,a i red je konacno da nam albion nesto dobro ponudi,dok se svedska moze nadati jedino nekom potezu ibre i to je to.mislim da ce danas biti svedska zdra`o,a izmedju ukrajine i francuske ce biti cupavo ali dajem prednost "francuzima" iz sjeverne Afrike.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja ocekujem danas kiks Francuza protiv Ukrajinaca.
Jednostavno mi ne izgledaju dobro i mislim da cem cak biti i upitan prolazak u cetvrtfinale na kraju sa onakvom igrom.
Jednostavno mi ne izgledaju dobro i mislim da cem cak biti i upitan prolazak u cetvrtfinale na kraju sa onakvom igrom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I'm ready:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Na Euru je bilo dosta rezultata koje je malo ko ocekivao ili niko...Neznam zasto ali danas mislim da ce favoriti dobiti tj. Francuska i Engleska...Mada,ko zna!?Bilo kako bilo ocekujem dobre tekme!
-
Juvelandia
- Kontakt:
od '66 oni zacepljaju usta drugima al svoja nikako da zacepe, vjeciti favoriti.unavita je napisao/la:Od engleza danas ocekujem utakmicu kojom ce skepticima i pljuvacima zacepiti usta,a i red je konacno da nam albion nesto dobro ponudi,dok se svedska moze nadati jedino nekom potezu ibre i to je to.mislim da ce danas biti svedska zdra`o,a izmedju ukrajine i francuske ce biti cupavo ali dajem prednost "francuzima" iz sjeverne Afrike.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kroz maglu se sjećam tekme na SP-u u Japanu i Koreji kada su Englezi remizirali sa Šveđanima. Znam da je "druga" krijesta odradila svoj dio posla - Alexandersson.
Campbell je doveo Engleze u vodstvo. Deset godina poslije, samo je Ashley Cole u sastavu Engleske, a s druge strane su tu Svensson i Mellberg (nek' me neko ispravi ako sam izostavio nekog).
I posljednja tekma sa velikog takmičenja je završena remijem, s tim da je sada bilo 2:2.
Joe Cole i Gerrard su zabili sa Englesku, a Allback i Larsson za Švedsku. Cole, Gerrard, Terry, Rooney (s tim da nema pravo nastupa) i Downing su bili članovi tadašnje reprezentacije Engleske, a vodio ih je SGE (
). Boje Švedske su branili Ibrahimović, Isaksson, Mellberg, Elmander, Kallstrom, Rosenberg i Svensson.
Da budem iskren, ja sam uplatio na Švedsku.
Jedri ga, nekako su mi simpatičniji od Engleza (ni sam ne znam zašto).
Dobra je kvota, a svakako me Engleska nije impresionirala u prvom meču protiv Francuza. Doduše, nije ni Švedska, al' kvota je i antipatije koje gajim prema Englezima su odigrale presudnu ulogu.
Što se tiče drugog meča, zbog Newcastleovih zvijezda (Cabaye i Hatem), navijam za Francusku i volio bih da danas zabilježe pobjedu. Neće im biti lako, al' kvalitetniji su od Ukrajine. Ono što mene čudi u reprezentaciji Francuske je dizelaški ulazak u mečeve. Tako je bilo i protiv Engleske, a vala i protiv Islanda u posljednjoj prijatleljskoj utakmici gdje su na poluvremenu imali zaostatak od 2 gola.
A, imam i na jednom tiketu da će Francuska biti prva u grupi. 
I posljednja tekma sa velikog takmičenja je završena remijem, s tim da je sada bilo 2:2.
Da budem iskren, ja sam uplatio na Švedsku.
Što se tiče drugog meča, zbog Newcastleovih zvijezda (Cabaye i Hatem), navijam za Francusku i volio bih da danas zabilježe pobjedu. Neće im biti lako, al' kvalitetniji su od Ukrajine. Ono što mene čudi u reprezentaciji Francuske je dizelaški ulazak u mečeve. Tako je bilo i protiv Engleske, a vala i protiv Islanda u posljednjoj prijatleljskoj utakmici gdje su na poluvremenu imali zaostatak od 2 gola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji pakao na stadionu samo, i intoniranje himne, impresivno
.
Naprijed Ukrajinci
Naprijed Ukrajinci
Kako pada kiša jbt, k'o iz kante 
Naheba UEFA zbog nevremena i prekida signala na dva uzastopna prvenstva.
Sada kad krenu tuzbe od sponzora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja ludih Francuza.Ajde barem se neko zabavlja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma daj, ovo je besmisleno.
Prekinuti utakmicu radi kise koja svaki momenat moze smanjiti intezitet ?
Slazem se pada ludjacki, ali svako ko je pro igrao zna koja je to i uzivancija u isto vrijeme...
Slazem se pada ludjacki, ali svako ko je pro igrao zna koja je to i uzivancija u isto vrijeme...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije zbog kise toliko nego zbog sigurnosti od udara groma.Evo sada Urs Meier bivsi sudija kaze ako ne mognu danas nastavit mec ce se igrati sutra.Titova-Juga je napisao/la:Ma daj, ovo je besmisleno.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
tevezito je napisao/la:Nije zbog kise toliko nego zbog sigurnosti od udara groma.Evo sada Urs Meier bivsi sudija kaze ako ne mognu danas nastavit mec ce se igrati sutra.Titova-Juga je napisao/la:Ma daj, ovo je besmisleno.
Iskreno, igrao sam i sudio u slicnim ako ne i gorim uvjetima, meni je ovo preseravanje. Ali dobro, nista, sad cemo cekati nastavak.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije ono obični pljusak. Prije bih ono nazvao pravom olujom.Titova-Juga je napisao/la:Ma daj, ovo je besmisleno.
Nego, jasno se vidio užitak na licima igrača Ukrajine i Francuske. Pa sudija nije ni odsvirao prekid, a igrači su otrčali u svlačionice.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la: Uostalom, nekoliko kadrova je pokazalo da i na pojedinim dijelovim stadiona to ne izgleda baš najbolje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.