Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

delpiero20
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la delpiero20 » 15 jun 2012, 17:43

LBJ MVP je napisao/la:To je ta nula od covjeka.
VELIKI humanitarac i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić objavio je imena igrača koji će sudjelovati na velikom humanitarnom spektaklu pod nazivom Dubrovnik Football Summit.

"Ibričić, Džeko, Pranjić, Andrić, Lakić, Tomić, Miladin, Rakitić, Kolarov, Reyes, Kanoute, Srna, Negredo, Varas, Runje, Mornar, Sturm, Varas, Tošić, Ivanović, Navas, Cissokho, Lovren, Marwoux, Podolski, Vukojević, Neuer, Rapaić, Deranja. Nogometašima će se pridružiti i druge sportske zvijezde te glazbenici Dražen Zečić, Vinko Coce, Oliver Dragojević i Ćubi", izrecitirao je Spahić, inače rođeni Dubrovčanin.

Humanitarni spektakl otvorit će malonogometna reprezentacija Hrvatske, koja će odmjeriti snage protiv slavne hrvatske reprezentacije iz 1998. godine koju će naravno voditi Ćiro Blažević. Nakon njih na scenu će stupiti poznati nogometaši koji će odigrati dvije utakmice po 30 minuta na malonogometnom terenu u Gospinom polju.

Organizatori su najavili kako će sav prihod od ulaznica donirati u humanitarne svrhe.

Kada ce Spahic objaviti spisak za utakmicu protiv Walesa :D

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 15 jun 2012, 17:57

Džeko isto nije išao u Chicago,a dolazi u Dubrovnik,pa ne vidim da pljujete po "Diamantidisu". ako cemo traziti krivca za neodlazak na EP mogli bi ga naci i u Džeki koji Portugalu ne moze prismrditi do gola, dok ih npr."kloc" Bendtner redovno puni.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 jun 2012, 18:01

Zar Ibricic jos uvijek igra lopte ? :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 jun 2012, 18:04

harry_90 je napisao/la:Zar Ibricic jos uvijek igra lopte ? :lol: :lol:
On je pozvan samo da bude što više raje na tribinama, navik'o je :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jun 2012, 21:07

"spaha" u dubrovnik dovodi ove zvijezde, potencijalne investitore koji ce ulagati u sportsku infrastrukturu dubrovnika a hrvati nasu bh. zastavu juce zapalili prije utakmice protiv iraca :lol: :roll: tu se vidi koliko nas obozavaju dole a on leti dole s ovakvim turnirima etc.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 jun 2012, 21:14

svaka mu čast , ako ovi se pojave svi.Samo ću to reć ,čovjek napravi spetakl moć , a i čula sam ovo prije mjesec dana u dnevnom avazu izjavu prije utakmice s Irskom , ali nisam znala o čemu se točno radi, reko je radi neki turnir u Dubrovniku.Čovjek brend napravi gosparima ;) još ako bude kad je blagdan Sv.Vlahe ludilo ;)

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 jun 2012, 21:15

STEVIE je napisao/la:"spaha" u dubrovnik dovodi ove zvijezde, potencijalne investitore koji ce ulagati u sportsku infrastrukturu dubrovnika a hrvati nasu bh. zastavu juce zapalili prije utakmice protiv iraca :lol: :roll: tu se vidi koliko nas obozavaju dole a on leti dole s ovakvim turnirima etc.
+ kapiten Bh-selekcije.... :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 21:18

Ljepoje je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:"spaha" u dubrovnik dovodi ove zvijezde, potencijalne investitore koji ce ulagati u sportsku infrastrukturu dubrovnika a hrvati nasu bh. zastavu juce zapalili prije utakmice protiv iraca :lol: :roll: tu se vidi koliko nas obozavaju dole a on leti dole s ovakvim turnirima etc.

Kapiten je rodjen u Dubrovniku a vi hejteri i krvnim zrncima optereceni mozete samo da mu ga podudlate :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 jun 2012, 21:22

Titova-Juga je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:

Kapiten je rodjen u Dubrovniku a vi hejteri i krvnim zrncima optereceni mozete samo da mu ga podudlate :!:
:lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jun 2012, 21:24

Titova-Juga je napisao/la:
Ljepoje je napisao/la:

crveni smanji jezik. nema potrebe da vrijedjas. ako nemas sta konstruktivno napisati nemoj ni odgovarati.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 21:25

STEVIE je napisao/la:

crveni smanji jezik. nema potrebe da vrijedjas. ako nemas sta konstruktivno napisati nemoj ni odgovarati.

A sta je kod vas gospon zeleni konstruktivno ? Da je covjek napravio humantiranu u Africi niko (A) ne bih progovorio.. Ovako samo sebe ponizavate.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jun 2012, 21:30

Titova-Juga je napisao/la: A sta je kod vas gospon zeleni konstruktivno ? Da je covjek napravio humantiranu u Africi niko (A) ne bih progovorio.. Ovako samo sebe ponizavate.
crvenko: vidis jednu stvar, danas zivimo u drustvu gdje hvala Bogu svak ima pravo na svoje mislenje i nije vise sistem kao sto je nekada bio kod tvoji idola.. koliko ce od ovog novca kojeg ce oni prikupiti u dubrovniku za BiH a koliko ce od toga ostati u lijepoj nasoj? zar nebi bilo lijepo da je ovo organizovao u BiH pa da i nasa omladina bude imala sta od toga? kad ce jedan mario stanic koji je sarajlija dovesti u sarajevo sukera i kompaniju pa da oni odigraju humanitarni mec za nasu djecu i omladinu? jesi ikad pomislio na to?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 21:33

STEVIE je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: A sta je kod vas gospon zeleni konstruktivno ? Da je covjek napravio humantiranu u Africi niko (A) ne bih progovorio.. Ovako samo sebe ponizavate.
crvenko: vidis jednu stvar, danas zivimo u drustvu gdje hvala Bogu svak ima pravo na svoje mislenje i nije vise sistem kao sto je nekada bio kod tvoji idola.. koliko ce od ovog novca kojeg ce oni prikupiti u dubrovniku za BiH a koliko ce od toga ostati u lijepoj nasoj? zar nebi bilo lijepo da je ovo organizovao u BiH pa da i nasa omladina bude imala sta od toga? kad ce jedan mario stanic koji je sarajlija dovesti u sarajevo sukera i kompanija pa da oni odigraju humanitarni mec za nasu djecu i omladinu? jesi ikad pomislio na to?

Da nije mozda Emir Spahic duzan da se tebi ovdje dokazuje sta je napravio do sada za BiH reprezentaciju i sta ce jos napraviti za svoga vremena ? Vidis, neko sjedi po cijeli dan po kafama i forumima te zhuga na sve i svakog ovako kao ti i poneki likovi ovdje a neko zaista tamo radi dobre stvari i opet ne valja. Vama, kao takvima ne valja niko, ne valjate sami sebi.

P.S Moj je Bog jači od tvog :o

Smrt nacionalizmu !!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 15 jun 2012, 21:37

Spektakl u Dubrovniku

Priča se da se uskoro u Dubrovniku priprema neki spektakl u Vašoj režiji. O čemu se, zapravo, radi?

- Riječ je o humanitarnoj utakmici za oboljelu djecu, koja će se igrati 3. jula. Očekujem dolazak reprezentativaca iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Španije i Francuske. Bit će fantastično!

Ko će doći?

- E, to još neću reći. Samo ću reći to da tu manifestaciju sljedeće godine planiram preseliti u Sarajevo.

to je dio izjave bilo iz novina ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2012, 21:39

Sad će neko reći da je to novinarska izmišljotina, i da je Emir Spahić kriv jer nije izbio loptu u Parizu kad smo igrali.I idemo opet u krug.
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 15 jun 2012, 21:47

Titova-Juga je napisao/la: Da nije mozda Emir Spahic duzan da se tebi ovdje dokazuje sta je napravio do sada za BiH reprezentaciju i sta ce jos napraviti za svoga vremena ? Vidis, neko sjedi po cijeli dan po kafama i forumima te zhuga na sve i svakog ovako kao ti i poneki likovi ovdje a neko zaista tamo radi dobre stvari i opet ne valja. Vama, kao takvima ne valja niko, ne valjate sami sebi.
vidis da opet zaobilazis moja pitanja i neke cinjenice.. slabo veoma slabo ;) . po emiru spahicu ja licno nikad nisam pljuvao poput neki, za to ima dokaz ovdje po forumu. ovo sto sam procitao danas me zivciralo i zato sam napisao svoje misljenje ovdje(a nikog s tim nisam uvredio). pricas kako neki vise po forumu cijeli dan, pa usporedi svoj broj postova i moj pa cemo vidjeti tko radi po cijeli dan a tko visi ovdje i kupi sav pamet svijeta ;) i opet napadas po osobi, vidi se tu odmah koji si primitivac i ocigledno slab karakter. uvijek cu pisati ono sto ja mislim, ako se tebi i takvim poput tebe ne svidja jos bolje..cisti bonus. ;)
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 15 jun 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 21:50

STEVIE je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: Da nije mozda Emir Spahic duzan da se tebi ovdje dokazuje sta je napravio do sada za BiH reprezentaciju i sta ce jos napraviti za svoga vremena ? Vidis, neko sjedi po cijeli dan po kafama i forumima te zhuga na sve i svakog ovako kao ti i poneki likovi ovdje a neko zaista tamo radi dobre stvari i opet ne valja. Vama, kao takvima ne valja niko, ne valjate sami sebi.
vidis da opet zaobilazis moja pitanja i neke cinjenice.. slabo veoma slabo ;) . po emiru spahicu ja licno nikad nisam pljuvao poput neki, za to ima dokaz ovdje po forumu. ovo sto sam procitao danas me zivciralo i zato sam napisao svoje misljenje ovdje. pricas kako neki vise po forumu cijeli dan, pa usporedi svoj broj postova i moj pa cemo vidjeti tko radi po cijeli dan a tko visi ovdje i kupi sav pamet svijeta ;) i opet napadas po osobi, vidi se tu odmah koji si primitivac i ocigledno slab karakter. uvijek cu pisati ono sto ja mislim, ako se tebi ne svidja jos bolje..

Malo se pravis lud momak, ja mogu imati 10.000 upisa ali necu pljuvati neciji rad, trud i srcanost, a Emira sve to opisuje i kao nogometasa i kao covjeka sto je nekoliko miliona puta dokazao i to je jedina cinjenica.
@Monolog, ipak sam bio u pravu za Dubrovnik, mnogima je to trn u oku ovdje, eto koliko je debilno moja predpostavka "zvucala" toliko se sada ista objestinjuje...

Smrt nacionalizmu !!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 jun 2012, 22:09

tu samo pročitam primitivizam ko neki seljaci sva sreća imam setru bambinu koja sve prati pa saznam na vrijem , davno sam čuo i čekam prodaju karata da vidim hoćel bit za javnost ,a ovo sve je tu izgubilo odavno kompas, ne znam kuda idu novci i za koga zvijezde su velike, znam neka bolesna djeca mislim leukemija dobro djelo se dobrim vraća...davno su bile akcije za Japan potres,cunami,Tajland,Tursku pa se nitko nije bunio sad smeta što je kapetan otvoren moderniziran nije nacionalista ogranizira nešto na Jadranu najbliže da ih okupi bračo draga ...a oni kampovi humanitarni Milana Barce što dolaze jel to smeta kome.Čovjek pozvo elitu kremu, a mi odmah napad udri ismijavaj radi sprdačinu :roll:
Spahiću merak .......dosta mi više o tim humanitarnim dušama za Bosnu ba rat prošo 20 godina ajmo pametno ne unazad!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 jun 2012, 22:11

@Titova-Juga@ Predlažem da Emira Spahića kandidujemo za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 jun 2012, 22:20

Ljepoje je napisao/la:@Titova-Juga@ Predlažem da Emira Spahića kandidujemo za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. :lol:
.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 15 jun 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, Bing [Bot], cutura, dena24, mukydesign, Uknaac i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []