dubrava je napisao/la:High je napisao/la:Sve i da pratimo, kakve to veze s tobom ima ?
Samnom?! Nikakve.
Samo mi je smiješno tražiti dlaku u jajetu i paziti na svaki komentatorov lapsus koji se može dogoditi bilo kome. I ja u svom poslu radim greške, kao i ti, kao i drugi u svojim branšama. Ništa manje, ništa bolje.
Dubrava,vidiš da se sada kao i uglavnom priča o lapsusima Borisa Bilića,čovjeka koji
-ne zna pričati,tj.zamuckuje
-napravi 20 lapsusa po prijenosu
-većina ljudi smatraju da je jedino logično objašnjene kako je on dobio ovaj posao je što mu je otac bio "neko i nešto"
On nema ni jedne kvalitete da bude sportski komentator i normalno da ljudi prate njegove lapsuse ljuti jer ga moraju slušati,te nema tu elemenata za tvoju konstataciju da ko god radi taj i griješi,on uglavnom samo griješi.
Iznenađuje me da pametan momak poput tebe ne zna da ne valja se miješati u nešto u šta nisi upućen.
Zadnja izmjena:
LBJ MVP, dana/u 15 jun 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.