GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,dubrava,Devil
Re: GRUPA D - Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Nevjerovatno 1 i 2 kolo Eura , svaka utakmica s minimum 2 gola
, ne pamti ovako nesto od kada znam za ovo 
Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu. Također, Milner mi ne djeluje kao osoba koja bi trebala uopće biti u prvom timu Engleske. Ako već ne dozvoljava Glenu da ide prema naprijed, onda bi Roy trebao ubaciti ofanzivnije desno krilo.
Iako je Carrol postigao pogodak, definitivno je moj igrač utakmice do sada Welbeck. Momak me prijatno iznenadio u ovoj utakmici, samo još da ima više snage u duelima bio bi odličan igrač.
Camon England.
Iako je Carrol postigao pogodak, definitivno je moj igrač utakmice do sada Welbeck. Momak me prijatno iznenadio u ovoj utakmici, samo još da ima više snage u duelima bio bi odličan igrač.
Camon England.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Milner mnogo loš, nadam se da će umjesto njega priliku dobiti Walcott.
Terry ustop'o Ibrahima...
Gerrard - Carroll
Gerrard - Carroll
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Cole najbolji odbranbeni Engleske.Sasvim solidan kao i uvjek. Koju ti utakmicu gledas ?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu. Također, Milner mi ne djeluje kao osoba koja bi trebala uopće biti u prvom timu Engleske. Ako već ne dozvoljava Glenu da ide prema naprijed, onda bi Roy trebao ubaciti ofanzivnije desno krilo.
Camon England.
...da nisi malo previse bacao majmuna na gol andyja
pi.
bambina je napisao/la:@ ljepoje prevedi lolali ja ne navijam zbog Ibre kao većina ,zato jer volim Švedsku i malo sam tamo živjela moja zemljica od Eu zemalja
zato posebna ljubav!
A žao mi je žuto-plavi navijam dugo za njih nikako da malo naprijed krenu iako mislim da su ekstra tim jaki ali ništa slabo vidjet ćemo tek je 35 min.Gledala ih u Zagrebu Maksimiru s Kockastima vidjela sam ih daleko ovdje ali ali......
Engleze ne mogu nikako ne volim bahatost egoizam nikako grubu igru.to je moja razlika.
Ok! Ma ne, "Vi älskar inte er" ti znači "Mi, ne volimo vas" (malo/više šala).. "Vi älskar er" (Mi vas volimo) ti je tačan prijevod.
Za Švedsku nikad ne bih navijao (iako sam ovdje od 93-e), ne volim njihov mentalitet nit stil (lažan karakter, kao narod).... Da im nije Zlatana (i svih stranaca), teško bogami da bih ikad dogurali do EP/SP-a il kamoli osvojil Evrosong!
Ne navijam takođe na Engleze (je*bem im kralja i kraljicu), ali zaista mislim da će završit neriješeno, 1 - 1 il 2 - 2
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Johnson own goal 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Principatus
- Kontakt:
Bas mi je drago sto su izjednacili, Englezi nisu nista vise ni zasluzili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koga ono Zlatan slozi?
Idemo Svede po jos jedan.
Idemo Svede po jos jedan.
Vom Jäger zum Gejagten
Koga umjesto njega?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1-1 merak ovi Englezi ništa slabo.
Razigrali se Švedi.Ne može Ibrahimović sve sam dobro ga hrane dugim loptama raspoložen lik.
Razigrali se Švedi.Ne može Ibrahimović sve sam dobro ga hrane dugim loptama raspoložen lik.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ashley Young.Virtu4l je napisao/la:Koga umjesto njega?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Young i Milner definitivno preloš izbor za krilne pozicije.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce im ga Ibracadabra zabiberit za pobjedu : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Heba Zlatan Hartu sve po spisku.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bravo Švedi, bravo! 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Principatus
- Kontakt:
2:1 Super samo tako dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
tko se kladi nek me sluša
sve pogađam!
Happy, tko zna zna, polako 2-1 žuto plavi!
Happy, tko zna zna, polako 2-1 žuto plavi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.