Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ti imaš problema, al' stvarno.
Nikako ne znaš normalno pričati/pisati, sevap ti je isključit' net i zatvorit' te u sobu par dana, ova druga opcija mislim da je u toku i sad, trenutno...
Šta se hvataš odmah Messija, ok, rekli ste nema Xavija i Inieste, nema ni Messija, a ja vas pitam šta je sa Ronaldom? Ko njemu fali? Ozil? Di Maria?
Nikako ne znaš normalno pričati/pisati, sevap ti je isključit' net i zatvorit' te u sobu par dana, ova druga opcija mislim da je u toku i sad, trenutno...
Šta se hvataš odmah Messija, ok, rekli ste nema Xavija i Inieste, nema ni Messija, a ja vas pitam šta je sa Ronaldom? Ko njemu fali? Ozil? Di Maria?
Ronaldo i Messi su klubski igraci nikad nece biti na levelu ZZ i DM 
FORZA NAPOLI
@mandrax ako je postavka pitanja sa ped...pardon za tebe početak normalne konverzacije onda stari moj nisam siguran da samo ja imam problem-inače mislim da bi odgovor po tvom ćeifu mogao dobit od nemiksa il neke njegove reinkarinacije.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kakvi likovi majko moja, plaćaju li vas išta u Realu, odnosno Barceloni da zastupate interese njezinih igrača i njih kao klubova ?
Golemo, dolazim do zaključka da ja nisam pravi navijač Reala, čim se ne svađam s " protivnicima " i oni sa mnom
Golemo, dolazim do zaključka da ja nisam pravi navijač Reala, čim se ne svađam s " protivnicima " i oni sa mnom
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa naravno da nisi, ni ti navijač Reala, ni ja navijač Barce, mi smo simpatizeri navedenih klubova, nadam se da znaš razlikuzizu1991 je napisao/la:Golemo, dolazim do zaključka da ja nisam pravi navijač Reala
Da znam, nego sam naveo generalno, al vas ne kontam majke mi, kakve koristi imate od prepucavanja 
A jbg, ja većinu ovoga ne uzimam za ozbiljno, stvarno, barem ne ovo na relaciji Barca - Real...a opet, čemu drugo služi forum?zizu1991 je napisao/la:Da znam, nego sam naveo generalno, al vas ne kontam majke mi, kakve koristi imate od prepucavanja
Neki to uzimaju meni se čini za ozbiljno, ne volim pročitati postove vaše, stalno Ronaldo ****, Messi ovakav onakav
Ja lično, koliko poštujem igrače Reala, ništa manje ne poštujem igrače Barcelone, jer sve su to profesionalci, zarađuju novac na pošten način, tako da ( stavio sam pošten na italic jer je ne pošteno da oni zarade za sedmicu, koliko ja neću u životu
)
Ja lično, koliko poštujem igrače Reala, ništa manje ne poštujem igrače Barcelone, jer sve su to profesionalci, zarađuju novac na pošten način, tako da ( stavio sam pošten na italic jer je ne pošteno da oni zarade za sedmicu, koliko ja neću u životu
- nemampojma
- Kontakt:
Večeras bila lijepa utakmica, sutra nas čeka pet puta bolja. Svaka čast Lahmu, danas je pokazao da je dostojan Reala. Samo šteta po njega što će Arbeloa sutra opet imati vrhunsku predstavu u dresu La Furie Roje.
Arbelonso najbolji u prvoj, pa će sigurno biti najbolji i u drugoj.
Jedva čekam.
Arbelonso najbolji u prvoj, pa će sigurno biti najbolji i u drugoj.
Jedva čekam.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Morat cu upratiti taj tandem Arbelonso da vidim fercera li 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- nemampojma
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Oba asista Benzema za galske pijetlove.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
Za ovo ti svaka čast. Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.nemampojma je napisao/la:
Čestitam !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Benzema je los bio u obe utakmice i nije napravio nista osim te 2 asistencije od kojih je jedna na srecu zavrsila golom ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
Ribery i Nasri najbolji igraci Francuske.
Ne znam sta je s Benzom na euru ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
raul-zakon je napisao/la:Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.nemampojma je napisao/la:
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa kad jest.zizu1991 je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Prvi tvoj smislen post na ovom forumu.nemampojma je napisao/la:
kako ćeš tako
Jedini post za koji se može reći da nije classic trolling.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- nemampojma
- Kontakt:
Za Ronalda bi sad mogli uzeti 150 miliona bez ikakvih problema.
Dati njega, uzeti pare i ubaciti ovu igračinu iz Castille u prvi tim.
Riješiti se debilka koji baca kapitensku traku kao dijete kakvo i koji se srdi na suigrače kad ne žele da dodaju, a pritom fino zaraditi. I osvojiti dogodine nešto sa cijelom ekipom a ne da svi igraju za jednog.
Dati njega, uzeti pare i ubaciti ovu igračinu iz Castille u prvi tim.
Riješiti se debilka koji baca kapitensku traku kao dijete kakvo i koji se srdi na suigrače kad ne žele da dodaju, a pritom fino zaraditi. I osvojiti dogodine nešto sa cijelom ekipom a ne da svi igraju za jednog.
- nemampojma
- Kontakt:
Baš me zanima ko će dogodine nositi kapitensku traku kod Mourinha. Teško da će Kikser Casillas. Iako ne opravdavam tuče koje stvara najbolji igrač Reala, Kikser je samo jednom stigao u ispomoć svojim suigračima.
Nekako mi je Xabi najdominantniji na terenu za kapitensku traku.
Arbeloa najveći Madridista, a Higuain je tu dugo, dugo.
Marcelo je ne zaslužuje jer je u najmanju ruku dijete. A najgore je to što je u društvu Pepea i Ronalda.
Nekako mi je Xabi najdominantniji na terenu za kapitensku traku.
Arbeloa najveći Madridista, a Higuain je tu dugo, dugo.
Marcelo je ne zaslužuje jer je u najmanju ruku dijete. A najgore je to što je u društvu Pepea i Ronalda.
kažem ja neki dan nemiks je isti mr.Garrison iz south parka,zato što je mr.Garrison gay koji mrzi gayeve a nemiks je madridista koji mrzi Madrid
il mu možda dnevno neko od culesa prebaci po marku il dvije kredita na mobitel samo da ovaj jadni pokušava trolovat.
nadam se da je admin upratio ovog ludjaka jer dosta dobrih članova foruma ne dolazi na pdf zbog gluposti koje ovaj hillybilly postuje.
il mu možda dnevno neko od culesa prebaci po marku il dvije kredita na mobitel samo da ovaj jadni pokušava trolovat.
nadam se da je admin upratio ovog ludjaka jer dosta dobrih članova foruma ne dolazi na pdf zbog gluposti koje ovaj hillybilly postuje.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.