Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jun 2012, 00:08

Da malo ozivim temu :D
U narednih 48 sati se ocekuje da ce Alba preci u Barcelonu,a njegova zamjena ce biti Didac Vila (posudba uz mogucnost otkupa ugovora).
Valencia se takođe priprema na prodaju Aduriza (za 2.5 miliona u Athletic) i trazi nova pojacanja u odbrani.Za sada najvise se pominju Martinez (Velez),Blandi (Boca J.),Aspas (Celta) i Vazquez (Espanyol).
U narednih mjesec dana bi trebalo biti rijeseno i pitanje Chori Domingueza,Valencia bi ga navodno dala Riveru u zamjenu za stopera Morija :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2012, 00:12

Jel 100% to za Albu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jun 2012, 00:12

Adi_Zepce je napisao/la:Da malo ozivim temu :D
U narednih 48 sati se ocekuje da ce Alba preci u Barcelonu,a njegova zamjena ce biti Didac Vila (posudba uz mogucnost otkupa ugovora).
A pre 10 dana pricali da nema nikakvih pregovora sa Barselonom...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jun 2012, 00:14

M4kaveli je napisao/la:Jel 100% to za Albu ?
99,9 % :D
Samo da se usaglase oko visine transfera.Barcelona daje 11,a Valencia trazi 15 miliona.Mislim da je bruka da Barca toliko malo nudi s obzirom da bi Manchester United spreman bio ponuditi 10 miliona i Andersona.
Tribalian je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Da malo ozivim temu :D
A pre 10 dana pricali da nema nikakvih pregovora sa Barselonom...
Klupska politika :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2012, 00:19

Gled'o sam tog Albu i koliko sam vidio pravo je brz i odlicno saradjuje sa Iniestom po lijevoj strani ..
.. mislim da ce se za veoma kratko vrijeme odlicno uklopit, samo ne znam sta sa Adrianom onda ??
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jun 2012, 00:21

M4kaveli je napisao/la:Gled'o sam tog Albu i koliko sam vidio pravo je brz i odlicno saradjuje sa Iniestom po lijevoj strani ..
.. mislim da ce se za veoma kratko vrijeme odlicno uklopit, samo ne znam sta sa Adrianom onda ??
Eh to je vec problem Barcelone :D Alba jest brz i sve,ali je u defanzivi poprilicno los.

www.valencia-balkan.net

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2012, 00:25

Pa i Adriano je takodje :mrgreen:
Obojica su bolji u ofanzivi i to dosta pa mi nije jasno ko ce igrat ..
Adriano je po meni bolji igrac trenutno i to dosta.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jun 2012, 00:28

M4kaveli je napisao/la:Pa i Adriano je takodje :mrgreen:
Obojica su bolji u ofanzivi i to dosta pa mi nije jasno ko ce igrat ..
Adriano je po meni bolji igrac trenutno i to dosta.
Da znam,to ce biti teska odluka za trenera Barcelone ako do realizacije transfera dođe.

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jun 2012, 10:58

Adriano bolji od Albe ? ne,nije sigurno ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2012, 14:28

Soldado produzio ugovor do 2017. Drago mi sto ostaje u Valenciji ,ili je pak ovo fora da izvucete sto vise love za njega ? :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jun 2012, 19:44

juznjak> je napisao/la:Soldado produzio ugovor do 2017. Drago mi sto ostaje u Valenciji ,ili je pak ovo fora da izvucete sto vise love za njega ? :mrgreen:
Ako je vjerovati Llorenteu nije.Kaze da bi volio da Soldado okonca karijeru u Valenciji :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jun 2012, 19:05

Francuski prestizni dnevni list "'Le Parisien",tvrdi da je Valencia blizu dogovora s Kevinom Gameirom :mrgreen: Navodno on nema mjesta u "novom mocnom" PSG-u te je s Valencijom spreman potpisati trogodisnju suradnju.
Valencia ovih dana ocekuje i prodaju Topala i Tine,te ce sav novac od ova dva igraca ukljuciti za dovođenje Brune Soriana iz Vilarreala.

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jun 2012, 00:05

uff dobro pojacanje,sa Soldadom moze ciniti ubojiti tandem ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 11:10

L-Train je napisao/la:uff dobro pojacanje,sa Soldadom moze ciniti ubojiti tandem ;)
Pravo pojacanje :mrgreen: Soldado,Gameiro i Jonas bi trebali biti ubojice :D :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2012, 12:19

To je onaj sto vas je zahebo u posljednjem trenutku :mrgreen: . Dobar je igrac u to nema sumnje.
Inace,misljenja sam da ce Bruno zavrsiti u Valenciji . Bruno je rodjen tu u komsiluku Valencije ,tako da nece morati mjenjati mjesto prebivalista ,paste cete imati od prodaje Tine odnosno Topala . Sve to govori da ce zavrsiti kod vas .
Ne znam Adi jesi li znao da je Malaga ponudila 5 M€ za Brunu :o njih je fakat preuzeo neka cicija od Sejka :oops: .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 13:32

juznjak> je napisao/la:To je onaj sto vas je zahebo u posljednjem trenutku :mrgreen: . Dobar je igrac u to nema sumnje.
Inace,misljenja sam da ce Bruno zavrsiti u Valenciji . Bruno je rodjen tu u komsiluku Valencije ,tako da nece morati mjenjati mjesto prebivalista ,paste cete imati od prodaje Tine odnosno Topala . Sve to govori da ce zavrsiti kod vas .
Ne znam Adi jesi li znao da je Malaga ponudila 5 M€ za Brunu :o njih je fakat preuzeo neka cicija od Sejka :oops: .
Sinoc sam ovo procitao u izjavi Roiga i bas sam ostao iznenađen.Za onakvog nogometasa samo pet miliona :roll:
Sto se tice Brune on je izjavljivao da bi volio ostati "kod kuce",a Valencia mu je to najbliza.Nadam se samo da ce ga uspjeti dovesti,jer bi tad imali prejak tim.
Jos ako dovedu Gamiera :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jun 2012, 13:57

a sta ce te sa odbranom,meni se cini da bas tamo skripi poprilicno ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 14:01

L-Train je napisao/la:a sta ce te sa odbranom,meni se cini da bas tamo skripi poprilicno ;)
Ostaju najvjerovatnije Rami,Costa i Ruiz,a cetvrti bi stoper mogao biti Pardo iz B ekipe ili Mori iz River Platea.

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 19 jun 2012, 16:05

Adi_Zepce je napisao/la:
L-Train je napisao/la:a sta ce te sa odbranom,meni se cini da bas tamo skripi poprilicno ;)
Ostaju najvjerovatnije Rami,Costa i Ruiz,a cetvrti bi stoper mogao biti Pardo iz B ekipe ili Mori iz River Platea.
ma opet sranja pravimo sa ovom odbranom...ne smijemo se osloniti samo na njih trojicu...a Pardo mi se ne cini dovoljno zreo za prvu ekipu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 jun 2012, 16:17

sa as.com Valencija 1971 god.
slika
Don Alfredo kao trener
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Sport90 i 1 gost.