i da li ijedna radiPity1900 je napisao/la:
nego zna li neko gdje u tuzli imaju poslovnice bhplay kladionice
ukoliko ne
da li postoji mogucnost naplate dobitka
osta mi 50 km kod njih :/
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i da li ijedna radiPity1900 je napisao/la:
nego zna li neko gdje u tuzli imaju poslovnice bhplay kladionice
Baš ste bez veze, toliko vas je momak puta izvadio iz gowana, a sad kad njemu treba usluga (pazi majket :0.01 centi), svi se ušutili...Leyton je napisao/la:Ima q,ja evo cekam 2 sata,niko ni kurcom da mrdne,ccccccccccneckot je napisao/la:daj imal neko da mi poslaje samo 1 cent na wwwinu pls wwin: neckot a 4 znak sifre b
ma pljackanjepayton je napisao/la:evo sutra dva zicera:
raonic-federer preko 9,5 prvi set
anderson-dimitrov preko 9,5 prvi set
kome je malo
querrey-dodig preko 9,5 prvi set
berdich-haas preko 9,5 prvi set
payton je napisao/la:ma pljackanjepayton je napisao/la:evo sutra dva zicera:
kome je malo
+1mandraX je napisao/la:Baš ste bez veze, toliko vas je momak puta izvadio iz gowana, a sad kad njemu treba usluga (pazi majket :0.01 centi), svi se ušutili...Leyton je napisao/la:Ima q,ja evo cekam 2 sata,niko ni kurcom da mrdne,ccccccccccneckot je napisao/la:daj imal neko da mi poslaje samo 1 cent na wwwinu pls wwin: neckot a 4 znak sifre b
Makar se nesto uzelo..harry_90 je napisao/la: Ukrajina - Francuska X/2 uplata 5 km
Kad pocinje turnir, jer nemam trenutno nista na wwin ?Leyton je napisao/la:MandraX-Niko nije duzan da salje,nit je mene k'o tjerao da postavljam tipove i da pokusavam pomoci sa svojim znanjem,k'o god je nesto pitao,ili ovdje ili na PP,opet sam korektno odgovarao sta mislim o odredjenom paru,odnosno tipu.Npr Citizen(neka neda da lazem) mi je,nakon sto sam predlozio neki par,i proslo je(ne sjecam se koji) trazio da mi nekako vrati za to,da me ''casti'',naravno nisam ni pomislio da to prihvatim.
I sada od toliko forumasa,meni treba mizerni 0,01 cent,da se niko ne javi i posalje![]()
Da je vise,neb' ni trazio,necu da ostetim nekog,al ovo![]()
Mada nema veze,opet ponavljam,niko nije duzan da posalje,tako da se ne ljutim ni na koga
Ma nisam ja drug u tom smislu mislio, ništa loše majkem'...nego nekako mi čudno jbt, ovdje bi bilo ujutro po 10 postova u kojima te raja proziva, traži, da postaviš neki par tenisa, i tako znači svaki dan, nekih mjesec dana...bez prestanka...a sad kad tebi treba nešto, nebitno šta, jel' to marka, dvije, pet, po' marke, fening, nigdje nikog, ni da kaže barem "ej, nemam jbg, istrošio"...čudno mi, ništa više...Leyton je napisao/la:MandraX-Niko nije duzan da salje,nit je mene k'o tjerao da postavljam tipove i da pokusavam pomoci sa svojim znanjem,k'o god je nesto pitao,ili ovdje ili na PP,opet sam korektno odgovarao sta mislim o odredjenom paru,odnosno tipu.Npr Citizen(neka neda da lazem) mi je,nakon sto sam predlozio neki par,i proslo je(ne sjecam se koji) trazio da mi nekako vrati za to,da me ''casti'',naravno nisam ni pomislio da to prihvatim.
I sada od toliko forumasa,meni treba mizerni 0,01 cent,da se niko ne javi i posalje![]()
Da je vise,neb' ni trazio,necu da ostetim nekog,al ovo![]()
Mada nema veze,opet ponavljam,niko nije duzan da posalje,tako da se ne ljutim ni na koga
u premieru, williamsu, bet liveu, lutriji, derbiju i ponekad sportplusuAlen Škoro je napisao/la:payton je napisao/la:ma pljackanjepayton je napisao/la:evo sutra dva zicera:
kome je malo
Mogu li te samo zamoliti da mi kazes u kojim kladionicama mogu to da igram?
ha ya, da i ja nešto pozelenimdijabola je napisao/la:Gle poklon kvote na Partizana, 1.90. Ne kažem da će 100% pobijedit, al definitivno se isplati odigrat po ovoj kvoti. Jer, razlika u talentu je zaista ogromna i Zvezda može biti konkurentna tek ako budu imali 2X veću želju od gostiju. 2-1 u seriji za Partizan, po meni večeras zaključuju ovo finale. Tako da:
Crvena Zvezda-Partizan kp2 @ 1.80
exbabilon je napisao/la:Dimitrov - K.Anderson (9,5) više 1.5
Federer - Raonić (9,5) više 1.5
Querrey - Dodig (9,5) više 1.5
Ukrajina - Francuska (zbroj golova) 2-3 1.9
Ukrajina - Francuska (više kornera) 2 1.55
Engleska - Švedska (više offsajda) 1 1.7
Engleska - Švedska (crveni karton) NE 1.2
KVOTA 20 KM
DimitrovTaRgEt_ je napisao/la:Imali ko sta za sutra interesantno ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.