http://twitter.com/#!/micaelabryan" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte slike sa poznatim teniserima. Ima nekoliko veoma smiješnih.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ne mora značiti,sve su ovo pripremni turniri na koje neko mora doći a neko neretro je napisao/la:Andy izgubio od Mahuta u Queensu, taman kad sam napisao na temi GS da bi mogao nesto vise na travi uraditi, on napravi nesto ovako.
I drugi Andy izletio, ARod ispao od Vasselina, Andy je toliko nemocan pa i na travi ne moze nista, ovo je njegova posljednja sezone po svemu sudeci.
Motiva nema, igre nema, nek osvoji jos jednu titulu ove godine, pa da upotpuni onaj niz, ja mislim od 11 sezona zaredom kako je osvajao titulu.
U Halleu sutra Nadal protiv Lacka, Federer protiv Mayera, Feda ceka Milos, a Nadala Berdych.
roger vec ima 74Edin TM87 je napisao/la:Uvijek mi se cinilo da Roger protiv Raonica igra sa pola snageDa mu set, i onda odradi do kraja
74. titula neminovnost!
Znao sam da sam pogrijesio, al' mi se nije dalo provjeravatdelko je napisao/la:roger vec ima 74Edin TM87 je napisao/la:Uvijek mi se cinilo da Roger protiv Raonica igra sa pola snageDa mu set, i onda odradi do kraja
74. titula neminovnost!
bice 75
btw od 70-e titule, roger vise nije izgubio nijedno finale, znaci kad udje u finale to je to
tj. ako sutra uzme juznog uzima i fajnale
aj roger
btw svaki W je dobara kad je roger na njemu onda je AWESOME !!!
Ni na jedno moj Edine, valjda si dovoljno iskusan da si više to shvatioEdin TM87 je napisao/la:retro, sta mislis da ciljamo i na Wimbledon i na OI ili samo na jedno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.